Potřebujete novou podlahu či renovaci původní? O vaše požadavky se postarají kvalifikovaní odborníci provádějící podlahářské práce. Můžete si tak vybrat služby jako příprava podkladu, pokládka podlahových krytin a koberců, renovace parket, strojní broušení, lepení, penetrace, vyrovnání, vysátí podlahy, poradenství a údržba.

Odolná dřevěná podlahová a obkladová prkna - výroba, prodej
Aby váš interiér tvořil příjemnou atmosféru a působil stylovým dojmem, pořiďte si dřevěná podlahová nebo obkladová prkna od firmy MOSAIC u Vsetína, která mají přírodní vzhled a také dlouhou životnost.
Broušená a leštěná betonová podlaha DURAMO Praha – do průmyslových a administrativních budov
Nabízíme broušenou a leštěnou betonovou podlahu značky DURAMO, které se svou odolností hodí do průmyslových i administrativních budov v Praze i po celé České republice.
Výroba včetně pokládky prkenné podlahy, repase montáž kazetové parkety Praha
Výroba, pokládka, montáž české podlahy ze širokých prken: - široká prkna, selská prkna výroba a montáž prkenných podlah z prken širokých 25-50 cm a dlouhých 5-9 m.
Vinylová podlaha v akci - prodej podlahové krytiny za akční cenu
Podlahy a Interiéry - podlahové studio prodává vinylovou podlahu za akční cenu. Zabýváme se prodejem podlahové krytiny a materiálu po celé ČR a pokládku odborně provedeme v Přerově i Hranicích.
Podlahářské práce, nabídka kvalitních podlahových krytin ve vzorkovně Tábor, montáž a servis
Kvalitní podlahové krytiny, profesionální pokládku a bezchybný servis nabízí firma VM Podlahářství v Táboře, kde najdete naši vzorkovnu s bohatým sortimentem.
Anhydritová podlaha pro realizaci hrubých podlah v komerčních prostorech nebo v rodinných i bytových domech
Samonicelační anhydritovou podlahu pro průmyslové prostory, rodinný nebo bytový dům Vám profesionálně zrealizuje společnost MS Beton s.r.o.ve vysoké kvalitě a výborné ceně.
Bytové, komerční i průmyslové podlahářské práce a renovace starších průmyslových podlah
Renovaci průmyslových podlah a pokládku všech druhů podlahových krytin, dřevěných, vinylových podlah, PVC, marmolea, sportovních povrchů, koberců a parket realizuje firma Podlahy Čábelka & Koucký.
Vinylové a PVC podlahy, krytiny - odborný prodej a pokládka
Zvažujete-li pořízení vinylové nebo PVC podlahy a hledáte v této oblasti spolehlivou firmu, která vám zajistí odborný prodej i pokládku, pak se jednoznačně obraťte na firmu Harmonie Design ze Vsetína.
Kvalitní podlaháři, pokládka koberce, PVC, lina, linoleum - komplexní péče o dům
Kvalitní podlaháři zajišťující pokládku koberců, PVC, lina, linolea pracují ve firmě Virtuální dům služeb v Havířově. Realizujeme komplexní služby v péči o Váš rodinný či bytový dům.
Korkové podlahy jsou odolné a skvěle vypadají
Korkové podlahy vám nabízíme ve společnosti ZZ podlahy Trutnov, a to hned v několika provedeních!
Podlahářské práce, kompletní dodávka a pokládka podlah
Novou podlahu Vám dodá firma Petr Bartaloš z Pardubického kraje. Zajišťujeme kompletní podlahářské práce na klíč, od dodávky materiálu až po položení podlahy.
Dřevěné a plovoucí podlahy, pokládka podlah, kvalitní práce Moravský Krumlov!
Pokládka podlah, dodávka dřevěné a plovoucí, laminátové, dřevěné podlahy, realizace, montáž to vše provádí firma Jiří Kacetl Best SDK, v oblasti Znojma a Moravského Krumlova.
Průmyslové betonové podlahy i drátkobeton - Hradec Králové
Sháníte kvalitního výrobce betonových ploch v okolí Hradce Králové, nebo po celé ČR? Už nemusíte. Firma BETONGLETR s.r.o. pro vás zařídí jak drátkobeton, tak i průmyslové betonové podlahy, železobetony či všelijaké další venkovní betonové plochy. Vyrábíme lité, vsypové, bezesparé i pojezdové průmyslové betonové podlahy. Naše firma zajistí vše ...
Vinylové podlahy, trend za příznivou cenu
Vinylové podlahy se vyrábějí v několika provedeních, a to v tloušťce 2-3 mm pro nalepení na vyrovnaný podklad, nebo v tloušťce 4-5 mm s vyfrézovaným zámkem pro pokládku bez lepení, takzvaně na klik.
Krycí polyuretanová podlaha pro velké plochy
Krycí polyuretanové podlahy pro velké plochy vytváříme podle vašich požadavků na zatížení.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Laminátová podlaha - dekory dřeva i kamene
Firma Machů Podlahy se zabývá prodejem a pokládkou laminátových podlah, které dodáváme v různých dekorech jako je dřevo a kámen.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Pokládka všech druhů podlah, kompletní podlahářské práce
Podlahy všech druhů Vám dodá a profesionálně položí firma CJ Podlahy, Dlouhý Újezd. Nabízíme kompletní podlahářské práce, pokládku podlahových krytin a koberců, poradenství při výběru.
Podlahářství Herman Česká Třebová - profi instalace podlahy
Profi instalace podlahy, podlahářské služby od firmy Herman - koberce, vinyl, PVC, lino - Podlahářství Ústí nad Orlicí, Česká Třebová
Epoxidové a polyuretanové podlahy jsou výborným řešením pro lehký, těžký i chemický průmysl
Odolné epoxidové a polyuretanové podlahy - Epoxidové a polyuretanové podlahy jsou výborným řešením pro lehký, těžký i chemický průmysl - PODLAHOVÉ SYSTÉMY – Červinka & Syrový Liberec
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Podlahy z litého betonu pro průmyslové objekty, garáže, administrativní budovy i rodinné domy
Kvalitní a odolné průmyslové podlahy z litého betonu zajišťuje společnost Jiří Piňos z Plzně. Podlahy pro garáže, výrobní a skladové haly, administrativní budovy, obchodní centra i rodinné domy.
Jiří Piňos
Vinylové podlahy jsou praktické a elegantní - Česká Třebová
Vinylové podlahy jsou praktické a elegantní - splňují dokonalý komfort při chůzi, prodej a pokládka podlahových krytin včetně vinylu, Podlahářství Herman Ústí nad Orlicí, Česká Třebová
Dřevěné podlahy včetně pokládky - STRNAD podlahy
STRNAD podlahy - specializovaná prodejna dřevěných podlah včetně pokládky. Dřevěné podlahy jsou příjemné na dotyk a velice vhodné pro alergiky. STRNAD podlahy – tradice dřevěných podlah. V českých domácnostech si dřevěné podlahy oprávněně našly své místo. Moderní technologie zaručují rychlé a přesné položení dřevěné podlahy. I když si ...
Pokládka podlahových krytin - prodej, montáž podlah
Nevíte-li si rady s pokládkou podlahy, pak vám společnost Břetislav Šindler - podlahy Dione Olomouc ráda pomůže. Zaměřuje se na pokládku podlahových krytin a také prodává, montuje podlahy všeho druhu.
Prodej levné laminátové, pvc-vinylové podlahy, podlahářské práce
Aktuálně můžete nakoupit levné laminátové, pvc-vinylové podlahy u firmy Podlahy Čech Kroměříž, která je prodejce podlah a provádí odborné podlahářské práce.
Dřevěné podlahy Jičín - JEKA Interier
JEKA Interier je významným dodavatelem dřevěných podlah nejen v Jičíně a okolí.