Zámečnictví Praha 10 - výroba, montáž a servis zámků, klíčů a trezorů
Bydlíte v Praze 10 nebo zde máte kancelář? Pak jistě oceníte služby společnosti KARECO, která nabízí zámečnické služby jako je výroba, montáž a servis zámků, klíčů a trezorů.
Zámečnictví KARECO Zámky, klíče, trezory Praha
Historické budovy, fasády v nepřípustných lokalitách - 3D laserové scanování objektů
Laserové scanování objektů ve 3D formátu zajišťuje firma ADITIS s.r.o. z Brna. Specializujeme se na bezkontaktní měření historických budov, domů a fasád v nepřístupných lokalitách.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Zakázková výroba pomníků a hrobů – kompletní služby na klíč
Zpracováním přírodního kamene, se zaměřením na zakázkovou výrobu pomníků a hrobů na klíč se zabývá společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. Působíme na Boskovicku a Letovicku.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Vyprošťování zapadnutých, převrácených nákladních vozidel, zemědělské techniky včetně odtahu
Vyprošťování zapadnutých nebo převrácených nákladních automobilů a zemědělské techniky i v hůře přístupném terénu provádí pomocí terénního vozu Tatra se speciální nástavbou firma Autojeřáby Vařeka.
Autojeřáby Vařeka s.r.o.
Autojeřáby, vozový park Tatra, Liaz - jeřábnické práce s obsluhou
Moderní autojeřáby pro manipulační práce má ve vozovém parku firma Autojeřáby Blaha. Jeřábnické práce s obsluhou poskytujeme po celé ČR. Sídlo je ve Starém Městě u Uherského Hradiště-Zlínský kraj.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Kompletní pokrývačské, klempířské, tesařské práce a izolace střech, podkroví
Firma TOM střechy realizuje nové střechy a zajišťuje tedy kompletní pokrývačské, klempířské, tesařské práce i izolace střech a podkroví. Působí v lokalitě Zlínský kraj-Uherský Brod, Uherské Hradiště.
TOM střechy Tomáš Zimčík
Elektromontážní firma, elektrikáři - elektroinstalace, revize, fotovoltaické systémy
UV servisní, spol. s r.o. elektromontážní firma Zlín - Lípa provádí revize elektro, elektroinstalace i fotovoltaické systémy v lokalitě Zlínský kraj.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Hydraulický autojeřábník, nakládka a vykládka hydraulickým nakládacím jeřábem
Pokud potřebujete přemístit nebo naložit nadrozměrný stavební materiál, obraťte se na firmu Jeřábnické práce Miroslav Vařeka, který provádí práce s hydraulickým jeřábníkem.
Miroslav Vařeka Jeřábnické práce Šumperk
Střechy jako mistrovské dílo v Praze - odborné pokrývačské práce a rekonstrukce
Jsme profesionální firmou specializující se na kompletní řešení střech rodinných, bytových a činžovních domů. S dlouholetými zkušenostmi v oboru garantujeme vysokou kvalitu a spolehlivost.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Průmyslové podlahy, rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely
Průmyslové podlahy,rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely, prodej, montáž, pokládky i opravy podlah od firmy PRIEMYSELNÉ PODLAHY A - Z, s.r.o. Senec.
PRIEMYSELNÉ PODLAHY A - Z, s.r.o.
Kvalitní izolace střech a zateplení s garancí úspor - VIPEIZOL s.r.o. Litvínov
Hledáte spolehlivou firmu na izolace střech a zateplení v Ústeckém kraji? VIPEIZOL s.r.o. v Litvínově vám přináší kvalitní klempířství a opravy střech s ohledem na úsporu energie.
VIPEIZOL s.r.o. Hydroizolace, izolace střech Litvínov
Realizace střech, střechy na klíč, rekonstrukce střechy, vizualizace, údržba střech
Společnost REST.TU s.r.o. se zabývá kompletními realizacemi střech, včetně rekonstrukcí a následné údržby.
REST.TU s.r.o. realizace a rekonstrukce střech
Izolace střechy fólií Fatrafol, Alkorplan - dlouhodobá ochrana střešního pláště
Společnost IZOLACE M Uherské Hradiště provádí izolace střechy fólií Fatrafol, která zajistí dlouhodobou ochranu střešního pláště. Firma působí v regionu Zlínský kraj, Olomoucký kraj.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Instalatérské práce, topenářské práce a vodoinstalatérské práce
Instalatérské práce, topenářské práce a vodoinstalatérské práce, dodávka materiálů, projekční práce a servis na všechny služby od firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. v Hodoníně.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Polotovary pro stolaře za dobré ceny - výroba schodiště a nábytku z masivu na míru
Firma PODHAJI s.r.o. ve Vizovicích u Zlína se jako významný producent dřevěných prvků v České republice zabývá výrobou schodiště a nábytku z masivu. Nabízíme kvalitní výrobky za dobré ceny.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Střešní konstrukce na rodinných domech OKAL – rekonstrukce a výměna střešní krytiny
Kvalitní práci při rekonstrukci a výměně střešní krytiny u rodinných domů OKAL zajišťuje společnost RD KOMEX s.r.o. působící v Brně a Jeseníku s možností výběru tašek z různých barevných odstínů.
RD KOMEX s.r.o.
Komplet elektromontážní práce - výškové elektropráce na montážní plošině
Pokud potřebujete zajistit komplet elektromontážní práce za použití montážní plošiny, obraťte se na firmu ELTOM s.r.o., která má v oboru mnohaleté zkušenosti. Působíme v Ostravě i ve Zlínském kraji.
Eltom, s.r.o.
Průzkum pro všechny druhy staveb, inženýrskogeologický průzkum
Společnost INGES s.r.o. se zabývá inženýrskogeologickým průzkumem pro všechny druhy staveb, např. občanské, průmyslové, dopravní stavby, skládky.
Montáže, servisní práce v oboru vodo-topo-plyn
Zakázky v oboru vodo-topo-plyn přijímá společnost VTP Pelka z regionu Uherské Hradiště. Zajistíme montáže i servisní práce.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Jeřábnické práce s obsluhou - autojeřáby ČKD Tatra, Liaz
Veškeré jeřábnické práce s obsluhou zajistí společnost Autojeřáby Blaha Staré Město v regionu Zlínský kraj i Hodonín - Jihomoravský kraj. Pronajmeme autojeřáby ČKD Tatra, Liaz.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Stavba, rekonstrukce a realizace plochých střech na klíč
Realizaci a stavbu plochých střech na klíč svěřte do rukou profesionálů v oboru firmě PPBAU servis eu s.r.o. Na tuto firmu se můžete obrátit i v případě rekonstrukce střešní konstrukce ploché střechy.
Profesionální pokládka podlah a obkladů, tesařství, pokrývačství a instalatérství v Německu - firma Stagast s.r.o. Ústí nad Labem
Nabízíme profesionální pokládku podlah a obkladů, tesařské, pokrývačské a instalatérské služby v Německu. Jsme spolehlivou firmou a na trhu působíme již 12 let.
STAGAST s.r.o. Stavební práce a projekty Německo
Hydroizolace bazénů, balkonů, terasy-fóliový systém Fatrafol
Hydroizolace bazénů, balkonů, terasy v okrese Uherské Hradiště, Zlín, Brno provádí firma IZOLACE M. Používá fóliový systém Fatrafol vhodný pro jakýkoli povrch.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Podlahářství Opava - podlahové krytiny, koberce, vinylové podlahy, dřevěné podlahy
Prodejem a pokládkou podlahových krytin se zabývá společnost Tom&Ka s.r.o. z Opavy, která má dlouholeté zkušenosti a pravidelně školené podlaháře s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Dřevěné podlahy Uherské Hradiště - podlahové krytiny s odbornou pokládkou
Kvalita, krása a trvanlivost dřevěných podlah je dostupná i za příznivou cenu. Podlahové studio Jegla Babice Uherské Hradiště se zabývá prodejem a odbornou pokládkou kvalitních dřevěných podlah.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště