Zakrytí hrobu žulovou kamennou deskou – krytí na míru z žuly té nejvyšší kvality
Na zhotovení žulové kamenné desky, která se používá pro zakrytí hrobu, se zaměřují profesionálové ze společnosti Kamenictví Karel Otruba působící nejen pro oblasti Olomouce a Prostějova.
Kamenictví Karel Otruba
Stavebně řemeslné práce - sádrokartonářské, obkladačské, podlahářské, malířské, natěračské
Pan Mikan Miroslav zajistí při rekonstrukci interiéru řemeslné práce všeho druhu - stavební a sádrokartonářské práce, obkladačské, podlahářské i malířské a natěračské práce. Působí v okolí Zlína.
Miroslav Mikan - MikanStav Řemeslné práce Zlín
Výkopové práce, recyklace stavební suti a prodej recyklátu v ZDV Fryšták
Středisko mechanizace ZDV Fryšták nabízí pro firmy i veřejnost z regionu Zlín provedení recyklace stavební suti, prodej recyklátu i výkopové práce.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Realizace podlah a sádrokartonů – kompletní stavební, zednické a obkladačské práce
Kompletní stavební, zednické a obkladačské práce včetně realizace a pokládky podlah a sádrokartonů provádí specialisté společnosti Tomáš Viktorini s.r.o. v okolí Prahy.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Instalatérství, opravy, rekonstrukce, montáž plynu, vody, kanalizace nebo topení
Instalatérské činnosti, jako je dodávka, montáž, opravy a rekonstrukce vody, kanalizace, topení nebo plynu včetně stavební činnosti zajišťuje v okolí Brna firma Ungrmat s.r.o. z Rajhradu.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Zemní práce všeho druhu, inženýrské sítě, rovnání terénu, protlaky
Potřebujete připravit nebo realizovat inženýrské sítě, rovnat terén, kopat nebo protláčet pod komunikací? Společnost Jakub Vrzáň vám nabízí kvalitní a rychlé řešení pro jakýkoliv rozsah a typ zakázky.
Jakub Vrzáň - zemní práce
Pokládka vinylové plovoucí podlahy – práce prováděná specialisty
Pokud si chcete pořídit vinylovou plovoucí podlahu a nechat pokládku na odbornících, využijte společnost Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Tepelné izolace, hydroizolace ploché, rovné střechy-dlouhodobá ochrana
Společnost IZOLACE M Uherské Hradiště provádí hydroizolace a tepelné izolace u ploché, rovné střechy. S fóliemi Fatrafol je zajištěna dlouhodobá ochrana střešního pláště.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Průmyslové plynovody a spotřebiče, plynové zařízení - opravy, revize, zkoušky
Montáže, opravy, revize a zkoušky průmyslových plynovodů, spotřebičů a plynových zařízení vám spolehlivě provede firma PIRES s.r.o. se sídlem v Třinci, která se zabývá poskytováním služeb pro průmysl.
PIRES s.r.o.
Pasport budovy, informační model stavby - BIM, zpracování dat v digitální podobě
Kompletní zpracování stavitelských dat v digitální podobě provádí firma ADITIS s.r.o. z Brna. Specializujeme se na informační modely staveb a pasporty budov (BIM) pro podnikatelské subjekty.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Řezání betonu a zemní a bourací práce – profesionální činnost prováděná s tou nejvyšší precizností
Na zemní a bourací práce, řezaní betonu a další profesionální služby v oblasti stavebnictví se specializují odborníci ze společnosti ATLANTA, a.s. působící nejen v okolí Znojma a Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Stavba sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu - navýšení kapacity sušení
Na stavbu sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu se specializuje firma SD Install. Na přání zákazníka zajistíme dostavbu pro navýšení kapacity sušení.
SD Install Gustav Schuh
Vzorkovna obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb – stylová koupelna
Představu o stylové koupelně prostřednictvím vzorkovny obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb umožňuje společnost Zednictví Jeneš, s. r. o. z Brna.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Spolehlivá firma na hydroizolace - zaměření, rozpočet zdarma
Využijte zkušenosti firmy IZOLACE M s.r.o. v oboru hydroizolace. Jsme spolehlivá firma s působností v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Zaměření a zpracování rozpočtu provedeme zdarma.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Rekonstrukce kanalizací, výkopové práce, demoliční práce
Rekonstrukci kanalizací, výkopové práce i demoliční práce můžete bez starostí přenechat společnosti JANKOSTAV s.r.o., která se o tyto práce stará už více než 30 let.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Profesionální podlahářské práce, broušení parket, hloubkové čištění podlah, suché podlahy, dřevěné podlahy, vinylové podlahy, reko
Podlahy Řeháček nabízí profesionální podlahářské práce pro váš domov. Firma provádí broušení, čištění, montáž, rekonstrukce a opravy podlah z kvalitních materiálů.
Specializace na skleněné vitríny Kolín, sestava skleněných vitrín s osvětlením
Specializujeme se na výrobu moderních a kvalitních skleněných vitrín různých sestav s osvětlením, výroba skleněných vitrín pro prodejny, galerie a muzea.
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Profesionální demoliční a bourací práce včetně odvozu a likvidace suti
Demoliční a bourací práce na profesionální úrovni poskytuje v okolí Blanska a Brna firma DS partner. Postaráme se i o odvoz a likvidaci suti.
Rozvody vody, topení, plynu - montáže kotlů, otopných těles, ohřívačů vody, sanitárního zařízení
Firma Pavelka - VTP se zabývá rozvody vody, topení, plynu. Provádí montáže kotlů, otopných těles, ohřívačů vody, sanitárního zařízení. Působnost firmy celá ČR, převážně Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Obklad koupelen vinylem - Bukoma Stone Click vinylová podlaha do koupelny a WC
Firma Bukoma group s.r.o. je specialistou na vinylové podlahy, v dnešní době jsou moderní i obklady koupelny vinylem. Skvělé vlastnosti má podlaha Bukoma Stone Click, na prodej v několika dekorech.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Solární systémy pro rodinné domy i průmyslové stavby - instalace
Pokud chcete ušetřit na vytápění, pak jsou pro vás řešením solární systémy, které jsou vhodné jak pro rodinné domy, tak pro průmyslové stavby. Jejich odbornou instalaci vám zajistí Wagner instalace.
Wagner instalace s.r.o.
Práce s jeřábem – skvělý pomocník pro zvedání těžkých břemen
Společnost FERRUM s.r.o. z Třebíče Vám zapůjčí jeřáb pro zvedání břemen na stavbách, při pokládání těžké střešní krytiny. K dispozici je i zařízení pro přepravu buněk či paletovací zařízení.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Zateplení fasády domu OKAL - termofasády ušetří vaše výdaje za energie
Nejsnadnějším způsobem jak ušetřit za energie je zateplení fasády domu. Stavební firma RD KOMEX s.r.o. se zaměřuje především na termofasády pro rodinné domy OKAL v okolí Jeseníku a Brna.
RD KOMEX s.r.o.
Systém SUPERBETON® - leštění, broušení, barvení a zpevnění betonových podlah
Revoluční technologie renovace betonových podlah, která udělá i ze staré betonové podlahy atraktivní povrch s vysokou životností, to je systém SUPERBETON® od firmy PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Výstavba a rekonstrukce kanalizací, vodovodních řádů a další stavební práce - MERCATOR s.r.o.
Společnost MERCATOR s.r.o. se sídlem v Praze zajišťuje výstavbu kanalizací a vodovodních řádů, ale také úpravu a čištění koryt nebo rekonstrukce komunikací.
MERCATOR, s.r.o