Sanace a opravy železobetonových konstrukcí, průmyslových objektů
Sanaci železobetonových konstrukcí, opravy a rekonstrukce mostů, průmyslových objektů, povrchovou ochranu ocelových konstrukcí provádí REKOCENTRUM SVITAVY, s.r.o.
REKOCENTRUM SVITAVY, s.r.o. Sanace železobetonových konstrukcí
Zemní, výkopové, demoliční práce pomocí vlastní techniky - včetně odvozu zeminy, sutě
Miroslav Kyselý - Kunovice je vaše volba pro zemní, výkopové a demoliční práce v Uherském Hradišti a Zlínském kraji. K dispozici má vlastní techniku.
Miroslav Kyselý Servis a díly pro stavební, zemní stroje
Spolehlivé a přesné vyhledávání kabelů a podzemního vedení - inženýrských sítí
Firma ADITIS s.r.o. vám bude spolehlivým partnerem v oblasti vyhledávání inženýrských sítí a to kabelů i podzemního vedení. Své služby realizuje v oblasti Brna pro firmy, obce i projektanty.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Geodézie Dvůr Králové nad Labem - kompletní geodetické služby
Geodézie Dvůr Králové provádí komplexní služby v oblasti geodézie i v Hostinném a okolí. Můžete využít i naší poradenskou službu.
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Ústřední vytápění, topení do bytů, rodinných domů i hal - instalace, montáž
Ústřední vytápění je dnes asi nejvíce používaným způsobem vytápění - spolehlivou firmou v této oblasti je Wagner instalace, která vám zajistí instalaci a montáž topení do bytů, rodinných domů i hal.
Wagner instalace s.r.o.
Odolné, vinylové podlahy - Thermofix, Therdex, Gerflor, Wineo
Vinylové podlahy Thermofix, Therdex, Gerflor, Wineo se vyrábí z tvrzeného PUR, jsou tedy velmi odolné. Můžete je pořídit v Podlahovém studiu Jegla z okresu Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Rozvody elektroinstalací v rodinných domech a bytech – komplexní a profesionální elektrikářské práce
Na rozvody elektroinstalací v rodinných domech a bytech a komplexní elektrikářské práce se zaměřuje společnost ADAMEC - ADRO s.r.o. působící nejen v okolí Opavy a Ostravy.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Protipožární nátěry dřevěných konstrukcí a montáže desek CETRIS – služby certifikovaných odborníků
Na protipožární nátěry dřevěných konstrukcí a montáže cementotřískových desek CETRIS se zaměřují certifikovaní odborníci ze společnosti Krovys, s.r.o. nejen v okolí Dačic a Slavonic.
Krovys, s.r.o.
Výroba a prodej izolačního dvojskla pro zimní zahrady, výlohy, okna i dveře
Izolační dvojskla, které je možné použít pro zasklení zimních zahrad, oken, dveří i výloh, vyrábí a prodává sklenářství Josef Müller.
Sklenářství Josef Müller Izolační skla
Kompletní geodetické práce Náchod
Mezi nejčastější činnosti patří vyhotovování geometrických plánů, dále geodetické práce v investiční výstavbě a zhotovování mapových podkladů - Geodézie Dvůr Králové nad Labem
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
CONFALT – speciální bezspárový povrch pro vysoké namáhání odolný vůči vysokým teplotám
Povrch s flexibilitou asfaltu a pevností malty – to je CONFALT, speciální bezspárový povrch odolný vůči vysoké námaze i teplotám od společnosti PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Odolné zátěžové, bytové koberce do obýváku, dětské vzory-různé šíře
Koberce různé šíře zakoupíte v Podlahovém studiu Jegla z okresu Uherské Hradiště. Vyberte si u nás odolné zátěžové koberce nebo bytové koberce do obýváku i pro dětské pokoje.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Svěřte se zkušenému týmu s vodoinstalačními prácemi, rozvody vody a kanalizací
Spolehlivá a kvalitní firma, která se zabývá vodoinstalacemi, přípojkami, rozvody vody a kanalizací ve Frýdku-Místku je společnost Roman Lupík. Ohledně instalačních prací se obraťte na nás.
Dotace Roman Lupík
Výroba regálů, zábradlí, schodů – dodávka ocelových konstrukcí podle technické dokumentace
Výrobu ocelových regálů, zábradlí a schodů svěřte do rukou firmy KOVOVÝROBA Herůfek z Bořetic. Na základě technické dokumentace zhotovíme i vetší ocelové konstrukce a celky.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Dřevěné obklady na stěnu i na strop vhodné do interiérů i exteriérů. kryty na radiátory
Výrobou a montáží dřevěných obkladů na stěny a stropy, kryty na radiátory, obklady ze dřeva vhodné do interiérů i exteriérů, se zabývá společnost Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Izolace střech, teras, balkónů, základů - kvalitní izolační práce
Izolaci střech, teras, balkónů, základů a další kvalitní izolační práce provádí společnost Izolinvest, která sídlí ve Zlíně a působí jak v České, tak Slovenské republice.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Pavel Doležal - Váš expert na tepelná čerpadla v Hradci Králové
Společnost Pavel Doležal poskytuje profesionální montáž tepelných čerpadel, včetně kompletních instalatérských a topenářských služeb, v okrese Hradec Králové. Nabízíme řešení na míru vašim potřebám.
Pavel Doležal instalatérské práce Hradec Králové
Modernizace hrobů na zakázku - rekonstrukce a opravy hrobů
Kamenické služby v oblasti rekonstrkucí a oprav hrobů poskytuje rodinná firma METAL GRANIT Letovice. Jsme specialisté na modernizace hrobů na zakázku.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Čištění komínů - odstranění nežádoucích sazí a usazenin z komínového průduchu a kouřovodu
Nechte si vyčistit komín u Vašeho domu firmou ZAMZE - spol. s r.o. z Opavy, která je specialistou na veškeré kominické práce.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Revize, opravy a údržba rozvoden, trafostanic, vrchních i kabelových elektrických rozvodů, elektromontáže, elektrická zařízení
Společnost ELPRO - DELICIA, a.s. je spolehlivým partnerem pro projektování, výstavbu, opravy, údržbu a provoz elektrických zařízení.
ELPRO - DELICIA, a.s.
Montáž střešních oken a tepelná izolace podkroví – realizace obytných prostor v podkroví
O realizaci obytných prostor v podkroví vašeho domu se postará firma Josef Opluštil. Namontujeme střešní okna a zajistíme i tepelnou izolaci podkroví.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava – přeprava palet, volně ložených zásilek
Vnitrostátní a mezinárodní autodopravu zajišťuje v okolí Brna a Blanska firma DS partner s.r.o. Přepravujeme volně ložené zásilky i zboží na paletách
Instalace topení a klimatizace pro rodinné, bytové domy
Instalací různých typů topení a klimatizací jak pro rodinné, tak i bytové domy se v okolí Brna zabývá firma Topenářství Kříž.
Topenářství Kříž
Realizace, montáž, rekonstrukce fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád - zaručujeme vysokou kvalitu odvedené práce
Stavební společnost Brozire s.r.o. z Ostravy se specializuje na realizaci, montáž a rekonstrukci fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád. Precizně odvedená práce s kvalitními materiály.
Brozire s.r.o.
Výstavba podlahy rychle suchou cestou bez betonování - příprava podkladu
Nečekejte týdny až vytvrdne beton - firma LASPO podlahářství připraví podklad na výstavbu podlah rychle suchou cestou bez betonování! Spokojené zákazníky máme již v Brně, Hodoníně i Znojmě.
LASPO podlahářství, s.r.o.