Rekonstrukce a revitalizace spočívají v opravách, přístavbách a přestavbách a dávají možnost i starším nemovitostem získat nový kabát a požadovaný komfort. Pomocí rekonstrukce a revitalizace tak můžete využít rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, opravy střech, teras, balkonů, fasád, sklepů, zateplení, výtahy, výměny oken, rozvodů, podlah atd.

Realizace zateplení, revitalizace bytových a panelových domů - kompletní modernizace domů
Dlouholeté zkušenosti v oboru revitalizace bytových a panelových domů má Stavební firma OSP spol. s.r.o. Kompletní modernizace domů realizuje v okolí Moravského Krumlova a Znojma.
Pozemní stavitelství, kompletní stavby a rekonstrukce bytů, rodinných domů, Brno, projekce
Kompletní stavební práce provádí společnost VAŠSTAV, s.r.o. z Brna. Vytvoříme projekt, zateplovací i zdicí systémy včetně montáží oken a hydroizolací střech.
Zateplení fasády a kompletní revitalizace panelového domu
O kompletní revitalizaci panelového domu či zateplení fasády a střechy se vám postará společnost Eco Domy s.r.o. z Brna, která zlepší komfort a estetiku vašeho bydlení.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů, stavební firma s bohatými zkušenostmi
Kompletní stavební práce okolí Vašeho domu či bytu Vám zajistí stavební firma Stavby Ondráček Ladislav Ondráček z Černé Hory. Zajistíme Vám vše od projektu až po fasádu.
Novostavby, kompletní rekonstrukce a revitalizace od zkušené stavební firmy
Novostavby, kompletní rekonstrukce a revitalizace vám komplexně zajistí zkušená firma STAVIMAL s.r.o. v Brně - spokojený zákazník je naši prioritou.
Stavební firma, stavební práce, stavebnictví, rekonstrukce, kolaudace
Kvalitní stavební firma, stavební práce, dodávka oken, vrat, střech, betonu, zajištění materiálu pro stavbu, projekty, kolaudace a další poskytuje Stavební firma OSP spol. s r.o.
Rekonstrukce domů, zednické práce, zateplení fasád, sádrokartony
Specialista na rekonstruce domů, bytů, střech, zateplení fasád a další zednické práce, práce se sádrokartonem provádí Jiří Kacetl Best SDK ze Znojemska.
Stavební práce, výstavba domů, objektů, rekonstrukce, stavebnictví, stavby
Stavební práce, stavebnictví, veškeré stavební úpravy, výstavbu a rekonstruci domů a dalších objektů provádí Stavební firma OSP spol. s r.o., působící v okrese Brno-venkov.
Pozemní stavitelství, rekonstrukce, opravy památkově chráněných budov
Rekonstrukce a opravy památkově chráněných budov, objektů a obnovu památek přenechejte firmě STAVIMAL s.r.o. v Brno, která se zaměřuje na pozemní stavitelství již několik let.
Stavební firma, stavební a řemeslné práce, stavitelství
Veškeré stavební a řemeslnické práce, výstavba domů, zateplení objektů, domy na klíč s dodávkou stavebního materiálu, zajišťuje firma Stavební firma OSP spol. s r.o., z Moravského Krumlova.
Rekonstrukce exteriérů a interiérů, stavební práce, stavitelství
Stavitelství, stavební práce, rekonstrukce exteriérů a interiérů, výstavba domů, kanceláří, továren, budov zajistí firma OSP spol. s r.o., Moravský Krumlov
Rekonstrukce rodinných domů, zednické práce, zateplování fasád
rekonstrukce rodinných domů, sádrokartonářské, izolační práce, zateplování fasád, zednické práce udělá v Jihlavě stavební firma Michal Makovický
Pozemní stavby, revitalizace budov, snížení energetické náročnosti budov, stavitelství
Komplexní práce týkající se revitalizací budov, snížení energetické náročnosti budov, zateplení budov, střešní konstrukce, klempířské i pokrývačské práce zajistí Stavimal s.r.o., z Brna.
Kompletní rekonstrukce, generální opravy budov, obnova průmyslových i občanských staveb
Kompletní rekonstrukce vše od návrhu až po realizaci, generální opravy budov, obnova průmyslových i občanských staveb provádí firma STAVIMAL s.r.o. z Brna.
Kompletní dodávky staveb, stavebnictví, zednictví, opravy, rekonstrukce, zednické práce
Vysokou kvalitu a profesionální úroveň služeb v oboru stavebnictví od zednických přes betonářské a pokrývačské práce pro Vás zajistí znojemská firma ATLANTA, a.s..
ATLANTA, a.s.
Kompletní rekonstrukce, generální opravy budov, realizace, stavební práce Brno
Generální opravy budov, kompletní rekontstrukce, stavební práce, běžné stavební práce a realizace provádí stavební firma STAVIMAL s.r.o., z Brna.
Zateplování staveb, revitalizace domů, budov, stavební práce, kvalitní práce Brno
Firma STAVIMAL s.r.o., z Brna se zaměřuje na zateplovaní staveb a revitalizaci domů či budov. Kvalitní stavební práce zajistíme v Brně a okolí.
Stavimal - zateplování staveb, revitalizace domů, snížení energetické náročnosti budov, Brno
Stavební firma Stavimal s.r.o. provádí komplexní práce v zateplování a revitalizaci budov včetně snížení energetické náročnosti budovy.
Stavební práce, stavebnictví - rekonstrukce domů, bytů, chat Hustopeče
Stavební práce, realizace staveb, stavebnictví - rekonstrukce domů, bytů, chat, přestavby bytových jader od firmy Stavby RUFA s.r.o. v Hustopečích - kvalitní činnost ve stavebním oboru.
Stavební firma, kompletní realizace staveb Hustopeče, rekonstrukce domů a bytů.
Stavební firma, kompletní realizace staveb, rekonstrukce domů a bytů, stavební práce od Stavby Rufa s.r.o. v Hustopečích - dlouholeté zkušenosti ve stavebnictví.
Stavební práce, stavební firma, stavitelství, výstavba, zateplování, realizace Znojmo
Zednictví, stavební práce, stavební firma, stavitelství, výstavba, rekonstrukce, výstavba domů na klíč, fasády a další práce provádí firma Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Zateplování fasád, oprava fasád, okrasné omítky Brno
protipožární nátěry, sádrokartonové konstrukce, zateplování fasád, okrasné omítky, malířské a natěračské práce, izolace plochých střech
Stavimal - rekonstrukce fasád památek, opravy památkově chráněných budov, Brno
Provádíme rekonstrukce fasád památek a opravy památkově chráněných budov. V oboru máme letité zkušenosti, proto dostáváme důvěru i v opravách takto citlivých staveb.
Stavební činnost, stavební firma Znojemsko, Moravský Krumlov
Pokud sháníte firmu zabývající se stavební činností, vyzkoušejte stavební firmu OSP spol. s r.o. z Moravského Krumlova, která působí na Znojemsku. Naše firma poskytuje veškeré stavební práce, zařídíme vše od projektu až po kolaudaci. Provádíme běžně zateplení domů, bytů, sportovních budov, hal či průmyslových staveb. Odvádíme vysoce kvalitní ...
Fasády -  rekonstrukce, zateplování Hodonín, Jihomoravský kraj
Hledáte-li firmu, která Vám nabídne vysoce kvalitní práci v rekonstrukcích a zateplování fasád pak se obraťte na společnost ALMARK GROUP s.r.o. se sídlem v Hodoníně, která se zabývá především fasádami - rekonstrukce, zateplování, pozemní stavební činností, realizací různých stavebních řemesel, technologií a interiérovým designem. Naše zaměření ...