Rekonstrukce a revitalizace spočívají v opravách, přístavbách a přestavbách a dávají možnost i starším nemovitostem získat nový kabát a požadovaný komfort. Pomocí rekonstrukce a revitalizace tak můžete využít rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, opravy střech, teras, balkonů, fasád, sklepů, zateplení, výtahy, výměny oken, rozvodů, podlah atd.

Stavební práce, rekonstrukce na klíč nebo zateplení fasád od Stavby Rechych
Stavby Rechych z Vyškova je stavební firma, která kromě stavebních prací nabízí i rekonstrukce na klíč nebo zateplení fasád včetně výměny oken a dveří.
Rekonstrukce rodinných domů a bytů a další stavební práce od Radim Brabec
Radim Brabec z Násedlovic z okolí Hodonína pro Vás zajistí veškeré rekonstrukční práce rodinných domů a bytů. Od stavebních a zednických prací po pokládku podlah.
Rekonstrukce bytů a rodinných domů - veškeré řemeslné práce
Kompletní rekonstrukci bytů a rodinných domů zajistí ve Znojmě, Miroslavi a jejich blízkém okolí Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Komplexní stavební činnost, specializace na stavbu a rekonstrukce vinných sklepů
AIG stavební s.r.o. se sídlem v Šardicích se zabývá komplexní stavební činností. Naší specializací je především stavba a rekonstrukce vinných sklepů. Další činností je zámečnická a stolařská výroba.
Montáž nábytku, kompletní rekonstrukce bytů, opravy v domácnosti Brno
Montáž nábytku, kompletní rekonstrukce bytů, opravy v domácnosti Brno. Obkladačské, stěhovací instalatérské, malířské, natěračské práce, výměna kuchyňských linek, montáž nábytku, opravy v domácnosti.
Výstavbu rodinných domů na klíč zajistí firma Zednictví Jiří Pokorný
Pokud byste si rádi postavili nový dům, nebo třeba jen uvažujete o rekonstrukci, obraťte se na společnost Zednictví Jiří Pokorný ve Znojmě a blízkém okolí.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Výstavba a rekonstrukce budov a bytů Brno, zednictví, dlažby, obklady, nátěry fasád, malířské práce
EST stav s.r.o. z Brna se věnuje kompletním profesionálním zednickým, malířským a podlahářským pracem, nové fasády, malby interiérů, pokládka dlažby, obložení obkladů.
Výstavba a rekonstrukce bytových domů na klíč Břeclav, zednické práce, koupelny, pergoly, dlažby
Naše firma z Břeclavi zajišťuje výstavbu a rekonstrukce bytových domů pro soukromý i pro veřejný sektor, koupelny, dlažby, zednické práce, rekonstrukce.
Výstavba a úpravy průmyslových objektů a administrativních budov
Stavební úpravy v komerčních objektech a výstavbu či stavební úpravy průmyslových objektů v Jihomoravském kraji svěřte do rukou zkušené stavební firmy EKOČEK s.r.o.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Restaurování, rekonstrukce a renovace historický staveb a památek
Památková péče, obnova a restaurace historických míst, budov a památek, režie grantů a dotací v oblasti památkové péče, vypracování dokumentace v oboru památkové péče.
Stavební společnost Tomáše Janouda - Jihomoravský kraj
Nabídka stavebních prací Jihomoravský kraj, stavební společnost Brno, výstavby a rekonstrukce rodinných domů a bytů od společnosti Tomáš Janoud.
Tomáš Janoud stavební činnost
Rekonstrukce, opravy, vyklízení, údržba bytů před nastěhováním
kompletní rekonstrukce domů a bytů, vyklízení, dokončovací práce, výstavba plotů, obkladačské práce, zednické práce, údržba bytů, rozvody sítí voda, topení elektro
Zednické práce Břeclav, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce bytů, rodinných domů
Naše firma Jiří Chudárek z Břeclavi provádí kompletní stavební a zednické práce včetně rekonstrukcí bytů, domů a bytových jader.
Rekonstrukce a opravy bytů, revitalizace bytových domů, činžáků, paneláků
Revitalizaci bytových domů, činžáků a panelových bytů zajistí stavební firma EKOČEK s.r.o., která realizuje rekonstrukce a opravy stávajících bytů.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Realizace interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení
Realizaci interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení spolehlivě zajistí RG Interéry z Ivančic. Zakázky realizujeme v oblasti Brna-venkov a okolí. Provádíme kompletní stavební práce.
Betonářské a bourací práce a rekonstrukce rodinných domů od české firmy
Stavební společnost ATLANTA, a.s. z Nového Šaldorfu má již dlouholeté postavení na trhu. Společnost poskytuje služby z oboru stavebnictví, jako jsou rekonstrukce, bourací a betonářské práce.
ATLANTA, a.s.
Kompletní přestavba a rekonstrukce bytů, bytových jader a jednotek
Kompletní přestavbu a rekonstrukci bytů a bytových jednotek od vypracování 3D návrhu na míru až po samotnou realizaci zajišťuje v okolí Ivančic a Brna venkov firma RG interiéry.
Realizace dekoračních, dekorativních omítek a moderních betonových stěrek
O rekonstrukci interiéru se postará RG Interiéry Radek Schmid. Realizujeme dekorační, dekorativní omítky a moderní betonové stěrky. Práce spojené přestavbou provádíme v Ivančicích i Mor. Krumlově.
Poskytovatel stavebních a zednických prací, zejména rekonstrukcí
Rekonstrukce bytových jednotek a domů s komplexním servisem od cenové nabídky až k realizaci v Jihomoravském kraji zajišťuje Jiří Chudárek.
Stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč
Stavění nových domů, rekonstrukce obytných prostor, bytů, vestavby a nástavby na klíč zhotovuje stavební společnost IDAS CZ s.r.o., Jihomoravský kraj.
Komfortní bydlení ve svém, Brno, moderní přízemní domy na klíč vhodné pro všechny generace
Komfortní bydlení ve svém, Brno, moderní přízemní domy na klíč vhodné pro všechny generace, novostavby, rodinné domy, rekonstrukce, půdní vestavby, zemní a výkopové práce.
Stavební firma, stavební činnost - kompletní dodávky staveb, výstavba domů, bytů
S výstavbou domů, bytů nebo průmyslových staveb Vám pomůže znojemská firma ATLANTA, a.s., která poskytuje kompletní stavitelské a zednické práce a může Vám vypracovat i 3D vizualizaci.
ATLANTA, a.s.
Stavební práce, opravy a rekonstrukce domů, stavební činnost, zednické práce
Rekonstrukce a opravy domů od zednických přes tesařské a pokrývačské práce. To vše pro Vás udělá společnost ATLANTA, a.s., která sídlí v Novém Šaldorfu nedaleko Znojma.
ATLANTA, a.s.
Zateplování fasád rodinných domů a nebytových objektů – sklady, průmyslové haly
Zateplování budov certifikovanými zateplovacími systémy, ať už se jedná o rodinné domy či nebytové objekty, provádí v okolí Brna-venkov stavební společnost OULEHLA-REAL.
Rekonstrukce domů a bytů, zednické práce, realizace střech a obkladů
Zednické a stavební práce nabízí Oldřich Král v okr. Znojmo. Vše od podlahy až po střechu včetně zámkové dlažby, teras, plotů či terénních prací. Sídlí v obci Višňová 203.