STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Zemní práce, rekultivace pozemků, opravy chodníků, cest, výkopy základů, Vysočina
Specialista v oboru na zemní práce, rekultivace pozemků, opravy chodníků, zpevněných a nezpevněných cest, výkopy základů, to je firma Ing. Pavel Kudláč z Mohelna na Vysočině.
Stavební firma, stavební práce, půdní vestavby, střechy, krovy, Třebíč
Veškeré stavební práce, provedení střech, dodávka střešní krytiny, dodávka řeziva a montáž krovů, položení střešní krytiny, poskytuje firma Ing. Pavel Kudláč z okresu Třebíč.
Nové byty do OV - vyhledávaná lokalita v Bystřici nad Pernštejnem
Nové byty do osobního vlastnictví v rámci komplexu Residence Forota v Bystřici nad Pernštejnem. Lokalita na Rovinkách, ideální místo k bydlení, skvělá občanská vybavenost a dopravní dostupnost.
Zajištění stavebních úprav či rekonstrukce úřadů i jiných občanských staveb
O rekonstrukci či stavební úpravy občanských staveb jako jsou úřady, lékárny, kanceláře, penziony, hotely i jiná zařízení se vám postará osvědčená firma Ing. Pavel Kudláč Stavitelství z Mohelna.
Komfortní byty na Vysočině – nové bytové domy
Komfortní bydlení na Vysočině v nových bytových domech s byty do osobního vlastnictví v nově budovaném komplexu Rezidence Forota v Bystřici nad Pernštejnem.
Byty 1+kk až 4+kk do osobního vlastnictví k nastěhování
Komfortní a harmonické bydlení v bytovém domě Rezidence Forota v Bystřici nad Pernštejnem. Nové byty o výměrách 1+kk až 4+kk ihned k nastěhování.
Výstavba domů na klíč, stavební práce, stavební firma Třebíč
Výstavba domů na klíč, stavební práce, stavební firma Třebíč jedině VESAS s.r.o. Výstavbu rodinného domu, průmyslového objektu či částečné i kompletní rekonstrukce rodinných domů i bytů.
Odborníci v oblasti rekonstrukce historických staveb i kostelů
Chystáte se-li rekonstruovat historickou budovu, obraťte se na specialistu v oblasti rekonstrukce historických staveb na Vysočině – stavební firmu VESAS s.r.o.
Stavitelské práce - kompletní stavitelské a zednické práce na Vysočině
Kompletní stavitelské práce pro Vás zajistí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou, která působí na trhu již deset let a poskytuje služby v oboru stavitelství.
Bydlete ve vlastním bytě – byty do OV v novém bytovém domě k prodeji
Bydlení v nově postaveném bytovém domě – opatřete si některý z nových bytů do osobního vlastnictví v nově vybudovaném bytovém komplexu Rezidence FOROTA.
Novostavby, rekonstrukce domů a hal, realizace pozemních staveb
Realizace pozemních staveb, výstavba novostavby domů, průmyslových hal, stavební rekonstrukce, obnova památkově chráněných budov provádí společnost Stavba - final s.r.o.
Opravy roubených staveb, opravy roubenky Jihlava
Profesionální opravy a rekonstrukce roubených (historických) staveb a roubenek Vám zajistí Tesař-památkář Břetislav Kocián nejen v Jihlavě. Práci odvádíme vždy k maximální spokojenosti zákazníka.
Rekonstrukce bytového jádra a koupelny za výhodné ceny
Naše společnost Stavitelství Josef Pejchal realizuje rekonstrukce bytových jader a koupelen, včetně návrhů ve 3D modelu v okolí Třebíč a Jaroměřic nad Rokytnou.
Ekopanely a nízkoenergetické dřevostavby, stavba na klíč, realizace
Stavebními pracemi, ekopanely a nízkoenergetickými dřevostavbami, stavbou na klíč se zabývá specialista v oboru firma Josef Pejchal z Třebíče.
Výstavba nízkoenergetických, ekologických dřevostaveb na klíč
nízkoenergetické dřevostavby, ekologická výstavba, pasivní domky a bungalovy, ekopanely a další Vám dodá Stavitelství Josef Pejchal v Třebíči
Architektonické řešení staveb, projektování domů, bytů a průmyslových objektů
Stavební firma BAUFIRMA MPR s.r.o. se zabývá stavbou rodinných domů, bytů a průmyslových objektů včetně včetně architektonického řešení staveb i projekčních prací.
Rekonstrukce domů, objektů, staveb, opravy a stavby komínů
Rekonstrukce domů, objektů, staveb, podkroví, střech i interiérů, opravy a stavby komínů, komínové systémy od firmy Stavitelství Josef Pejchal v Třebíči.
Stavba průmyslových staveb a objektů - kompletní stavební práce
Kompletní stavební práce pro Vás zajistí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou, která kromě rodinných domů na klíč staví i průmyslové stavby a objekty.
Kompletní revitalizace panelových, bytových a rodinných domů
Společnost TOMIreko s.r.o. se sídlem v Třebíči se zabývá kompletní revitalizací panelových, bytových a rodinných domů, včetně zajištění veškeré potřebné dokumentace.
Zateplení a fasády pro rodinné, bytové i panelové domy od kvalitní stavební firmy
Společnost VESAS s.r.o. Vám zrealizuje zateplení Vašeho rodinného, či panelového domu a zefektivní tak úsporu Vašich výdajů za vytápění.
Dřevostavby na zakázku, stavby na klíč - uspoříte čas a náklady
Uspořte čas a náklady za stavbu na klíč. Společnost Homestead, s.r.o. staví dřevostavby na zakázku v Chrudimi i Čáslavi. Zajistí vše od poradenství až po finální výstavbu.
Homestead, s.r.o.
Stavební firma, výstavba rodinných domů na klíč, projekční a stavební činnost, rekonstrukce
Libor Kopecký - stavební práce, firma z Chotěboře, jež poskytuje kompletní stavební práce. Věnujeme se výstavbám rodinných domů na klíč, projekční činnosti či plynařským a podlahářským pracím.
Rekonstrukce a modernizace koupelen v bytech i rodinných domech
Přestavbu, modernizaci a celkovou rekonstrukci koupelny ve Vašem rodinném domě či bytě zajistí ve Žďáru nad Sázavou a okolí stavební firma Michal Zaťko.
Zateplení obvodových fasád budov a objektů - moderní izolace
Zateplením obvodových fasád budov a objektů pomocí moderní izolace se zabývá společnost Stavitelství MB, s.r.o. se sídlem v Jihlavě. Naši zaměstnanci jsou v oboru zateplování profesionálně zaškoleni.
Nízkoenergetické domy, dřevostavby na klíč, stavební práce
Kompletní stavební práce a výstavbu nízkoenergetických domů a dřevostaveb ve Velkém Meziříčí zajistí firma Homestead, s.r.o. Realizuje jak hrubé stavby, tak i domy na klíč dle přání zákazníka.
Homestead, s.r.o.