STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce, zemní práce, zpracování projektové dokumentace
Firma STAPOS spol.s r.o. nabízí veškeré stavební práce od A do Z. V rámci naší činnosti realizujeme například výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a bytů, výstavbu plotů, zemní práce aj.
Stavební činnost, rekonstrukce, zateplování budov, kamenné zídky, zhotovení litého kamenného koberce, projekty
Společnost HAPPY STAVBY s.r.o. se sídlem v okrese Žďár nad Sázavou se zabývá veškerou činností v oboru stavebnictví. Součástí naší činnosti jsou také návrhy, rozpočty, projekty a poradenství.
Stavba domu či průmyslového objektu Havlíčkův Brod - dodávka staveb na klíč
Díky našim bohatým zkušenostem vám zrealizujeme velmi kvalitní stavbu na klíč za minimální náklady, a ještě vám můžeme doporučit nejvhodnější dodavatele s kterými spolupracujeme.
Plánovaná výstavba rezidenčního domu MyMozart Smíchov – developerský projekt IP INVEST
Hledáte nové bydlení, které je velmi moderní, do centra to máte kousek a když budete chtít vyvenčit svého čtyřnohého miláčka ani to nebude problém?
Kompletní opravy historických památek a objektů
Veškeré stavební a zednické práce spojené s opravou historických památek zajistí v okolí Dačic, Telče a Slavonic stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Rekonstrukce a renovace koupelen - vodoinstalatérské a topenářské práce
Třebíčská firma K-TOP s.r.o. Vám pomůže s rekonstrukcí nebo renovací Vaší koupelny. Zajistí rovněž i vodoinstalatérské nebo topenářské práce.
K-TOP, s.r.o.
Návrhy, projektování a výstavba nízkoenergetických, pasivních a nulových domů - dřevostaveb
Společnost Efektivní Bydlení, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě se zabývá návrhy, projektováním a výstavbou nízkoenergetických, pasivních a nulových domů se specializací na dřevostavby.
Zednické práce – domy na klíč, rekonstrukce, zateplení fasád
Zednickými pracemi, stavbou domů na klíč, rekonstrukcemi a zateplením fasád se v Třebíči a jejím okolí zabývá společnost BAUFIRMA MPR s.r.o.
Stavby na klíč Jihlava, rekonstrukce domů, bytů, koupelen, pozemní stavby
Naše stavební firma z Jihlavy provádí kompletní stavby na klíč, rekonstrukce domů, rekonstrukce bytů, rekonstrukce koupelen, pozemní stavby.
Kompletní realizace a rekonstrukce domů a bytů - stavby na klíč
Stavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a bytů a stavby průmyslových objektů provádí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o., která působí nedaleko Třebíče a Náměšti nad Oslavou.
Vodohospodářské stavby a stavební práce okres Třebíč
Stavební a vodohospodářské práce v kraji Vysočina, stavební společnost kousek od Třebíče, výstavby a úpravy vodních toků, stavební práce všeho druhu.
Kompletní výstavba a rekonstrukce RD a bytů Třebíč, zateplování, hydroizolace, sádrokartony
Naše firma z Třebíče se zabývá kompletní výstavbou a rekonstrukcí RD a bytů, dále provádíme zateplování, hydroizolace, montáže sádrokartonů, obkladů, dlažeb a výstavbou plotů.
Výstavba nových vodních nádrží - rybníků a tůní a odbahňování rybníků
Stavbu nových vodních nádrží, jako jsou tůně, rybníčky a rybníky včetně odbahnění tůní a rybníků zajišťuje v oblasti Vysočiny a okolí Třebíče firma BAUFIRMA MPR s.r.o.
Oprava, údržba silnic a dálnic Jihlava, obnovy povrchu všech druhů komunikací, vysprávky silnic
Naše společnost - SILKO s.r.o. - se zabývá opravami a údržbou komunikací všech tříd. Máme v tomto oboru letité zkušenosti, tenkovrstvé živičné úpravy komunikací.
Vodoinstalace, rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí
Vodoinstalace, rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí provádí firma K-TOP, s.r.o. Třebíč. Také renovace a rekonstrukce koupelen a bytových jader.
K-TOP, s.r.o.
Realizace staveb a projektová činnost
Výstavby domů, realizace rekonstrukcí, stavební práce všeho druhu, vyhotovení projektové dokumentace od T&Nstav stavební s obchodní, s.r.o. z Pelhřimova.
T&Nstav stavební a obchodní, s.r.o.
Stavební práce, stavebnictví Žďár nad Sázavou, hrubé stavby, půdní vestavby, montáž sádrokartonů
Stavební práce, stavebnictví Žďár nad Sázavou, hrubé stavby, půdní vestavby, montáž sádrokartonových příček, rekonstrukce koupelen a bytových jader.
Realizace staveb na klíč Havlíčkův Brod, hrubé stavby, rekonstrukce domů, zateplení fasád
Stavební firma Stavby Musil vám nabízí kompletní stavební práce již od roku 1999 a můžeme tedy poskytnout kompletní výstavbu či rekonstrukci domů na klíč.
Nízkoenergetické dřevostavby Jihlava, úsporné  a komfortní bydlení, velké finanční úspory
Stavíme úsporné dřevostavby na klíč, naše firma klade důraz na správný proces výstavby i využité materiály, požádejte o cenovou nabídku.
Rychlá montáž, úspora energie a další výhody montovaných ocelových hal
Rychlá montáž, úspora energie při provozu a mnohé další výhody poskytují montované ocelové haly od firmy Opravny Telč, a.s.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Revitalizace bytových domů Jihlava, celkové opravy bytových domů, energetické úspory, rekonstrukce
Naše firma provádí úspěšné revitalizace bytových domů včetně nových fasád, izolací a jiných stavebních prací v rámci energetických úsporných opatřeních.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, zateplení fasád Vysočina
Veškeré stavební práce, jako je rekonstrukce domů, zateplování fasád, půdní vestavby a další Vám zajistí společnost Stavitelství Ing. Pavel Kudláč.
Výstavba nových domů na klíč, novostavby, přístavby, rekonstrukce koupelen, stavby Náměšť nad Oslavou
Stavební firma, výstavba domů na klíč, novostavby, stavby, rekonstruce koupelen, přístavby a další zajišťuje firma Ing. Pavel Kudláč, v oblasti Náměstě nad Oslavou.
Stavební práce Třebíč, vodohospodářské stavby, kompletní výstavba vodohospodářských staveb
Stavební práce Třebíč, vodohospodářské stavby, kompletní výstavba vodohospodářských staveb, nabídka kvalitních stavebních prací.
Výstavba domů, rekonstrukce bytů a bytových jader
Stavební a řemeslnické práce, instalace, zhotovení střech při rekonstrukcích a výstavbách budov poskytuje společnost Stodola – Herálec, okres Žďár nad Sázavou.
Stavební firma Stodola - Herálec Jiří Stodola