STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Oprava cest a silnic Praha – kvalitně a za přijatelnou cenu
Opravené cesty jsou vizitkou každého města, vesnice, nebo provozovatele areálu. Společnosti pana Bedřicha Málka z Prahy nabízí opravy silnic, cest a komunikací za přijatelnou cenu.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Opravy silnic, údržba vozovek, asfaltování Praha -  pokládka živičných (asfaltových) koberců
Potřebujete ve vaší obci nebo městě opravit silnici, či chodník? Hledáte kvalitu za přijatelnou cenu? Pak je tu pro vás společnost Asfaltování Málek.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Výroba a montáž průmyslových objektů Praha – přední český výrobce ocelových konstrukcí
Společnost WAREX spol. s r.o. z Prahy nabízí kvalitní výrobu a odbornou montáž průmyslových výrobních objektů a hal se specifickými vlastnostmi podle požadavků zákazníka s využitím v mnoha oborech.
Penetrace vozovek Praha – včetně obtížně dostupných míst
Pro zajištění delší životnosti a dobrého stavu dopravních komunikací nabízí společnosti pana Bedřicha Málka z Prahy služby penetrace vozovek.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Frézování povrchů a zálévání spár Praha - zálivky divokých spár a trhlin diamantovým kotoučem
Frézování povrchů a zálivku spárv Praze a přilehlém okolí provádí společnost pana Bedřicha Málka.Zalévání pracovních spár provádíme kvůli ošetření styčných ploch napojených na asfaltový povrch.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Plně automatické likvidační stanice odpadních vod Praha – projekty, výstavba, servis
Návrhy, vyprojektování a stavby plně automatických likvidačních stanic odpadních vod nabízí spolehlivá společnost W.P.E. a.s. se sídlem v Praze.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Rekonstrukce bytů Praha – kvalitně a bez starostí
Rekonstrukce bytů a interiérů podle Vašeho přání kvalitně, rychle a bez starostí nabízí prověřená společnost BB building sanace s.r.o. z Prahy.
Rekonstrukce mostů a propustků, mostní stavby, umělé stavby a dráhy
Provádíme stavební práce v oboru železničních, dopravních a pozemních staveb.
Rekonstrukce železničních vleček Hradec Králové, Pardubice, Náchod
Hlavním oborem naší činnosti jsou již od doby našeho vzniku železniční stavby a s tím související stavební práce.
Plně automatické ultrafiltrační jednotky vybavené keramickými filtračními tvarovkami - RATMATIK CFC
Společnost W.P.E. a.s. se sídlem v Praze vyrábí a dodává spolehlivé a plně automatické ultrafiltrační jednotky vybavené keramickými filtračními tvarovkami RATMATIK CFC.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Intenzifikace BČOV – bioreaktor – nová řada čističek odpadních vod BMWWT
Intenzifikace BČOV je hlavní předností nové řady čističek BMWWT od společnosti W.P.E. a.s. se sídlem v Praze. Bioreaktor - nejúčinnější cesta biologického čištění odpadních vod.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Technologie čištění odpadních vod – technologické řešení a dodávky na klíč
Oblast technologií čištění odpadních vod průmyslových podniků i občanské vybavenosti je specialitou činnosti společnosti W.P.E. a.s. se sídlem v Praze.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Biologické čistírny odpadních vod MBWWT
Hledáte dodavatele biologické čistírny odpadních vod s možností modifikace podle potřeb v daném místě realizace? Spolehněte se na společnost WPE a.s. z Prahy a novou řadu čistíren odpadních vod MBWWT.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Revitalizace bytových domů na klíč Praha – lepší vzhled a nižší náklady
Plánujete vylepšení vzhledu Vašeho bytového domu a snížení nákladů na jeho provoz? Společnost Jumar s.r.o. z Prahy nabízí revitalizace bytových domů na klíč.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Výstavba víceúčelových moderních sportovních hřišť, sportovní stavby, sportoviště na klíč
Sport-Technik Bohemia s.r.o. je pražská společnost se zaměřením na sportovní stavitelství. Jsme experti na umělé povrchy, kdy se nebojíme pustit i do odvážnějších architektonických návrhů.
Stavby pro farmaceutický průmysl od projetu po realizaci a dodání zařízení
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele stavby na klíč pro oblast farmaceutického průmyslu, s důvěrou se můžete obrátit na tým odborníků ze společnosti Lab & Pharma spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Trvalé objekty občanské vybavenosti výroba Praha – modulové a montované stavby
Modulové a montované stavby, které vyrábí společnost WAREX spol. s r.o. z Javorníku, splňují veškeré podmínky kladené na objekty využívané jako trvalé stavby občanské vybavenosti.
Montované stavby na míru - výstavba školek, škol, ubytoven a provozoven
Společnost WAREX spol. s r.o. zajišťuje výstavbu montovaných staveb s nosnou ocelovou konstrukcí, jako jsou např. mateřské školky, školy, ubytovny, provozovny a další.
Bytová výstavba, rodinné domy a vily včetně interiérů – kvalitní bydlení
Pokud hledáte spolehlivou společnost zabývající se výstavbou bytové výstavby, rodinných domů a vil včetně interiérů, obraťte se na společnost SPING STAV spol. s r.o. Praha.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Pražská stavební společnost, jež provádí stavební práce, rekonstrukce bytů, domů a koupelen
Jsme úspěšná stavební firma z Prahy poskytující komplexní stavební práce, rekonstrukce bytů, domů či koupelen na klíč. Firma Scorra se vyznačuje kvalitou, nejkratšími termíny a přijatelnými cenami.
Výstavba průmyslových areálů, skladovacích hal, dopravních objektů Praha
Společnost SPING STAV spol.s r.o. z Prahy s mnohaletou zkušeností v oboru nabízí služby dílčí nebo kompletní výstavby průmyslových areálů, skladovacích hal nebo dopravních objektů.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Rekonstrukce střech a fasád Praha od profesionálů na klíč
Plánujete rekonstrukci střechy nebo fasády Vašeho domu? Obraťte se na profesionální tesaře, klempíře, pokrývače či zedníky z firmy Anesta s.r.o. z Prahy a můžete si být jisti kvalitně odvedenou prací.
Stavební rekonstrukce, bytová jádra, koupelny, kanceláře, Praha
Stavební opravy domů, bytů, kanceláří, rekonstrukce bytového jádra, koupelny, zednické, instalatérské a obkladačské práce realizuje společnost Ladislav Neubauer - stavební práce, Praha.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Komplexní stavební práce, výstavba, rekonstrukce domů, bytů, zateplování fasád Praha
Komplexní stavební a zednické práce, výstavba, rekonstrukce domů, bytů, realizace půdních vestaveb a nástaveb, zateplování fasád realizuje společnost BJP Company, s.r.o., Praha.
Výstavba, opravy a rekonstrukce objektů pozemního stavitelství
Zajišťujeme veškeré služby spojené s realizací pozemních staveb od cenové kalkulace a vypracování investičního záměru přes projekční a inženýrskou činnost - SGJW Hradec Králové s.r.o.