STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Projektování farmaceutických laboratoří od technologické části až po vybavení
Tým odborníků společnosti Lab & Pharma, spol. s r.o. se zastoupením v Praze na přání zákazníka a podle zadání vyprojektuje i zrealizuje stavby farmaceutických laboratoří včetně speciálního vybavení.
Půdní nástavby a vestavby rozšíří obytnou plochu domu a zhodnotí nemovitost
Odborné realizace půdní vestavby a nástavby za účelem rozšíření obytné plochy domu provede společnost Product SOLD s.r.o. se sídlem v Praze.
Rodinné domy a interiéry pro náročné klienty – designové provedení na klíč
Chystáte projekt vlastního bydlení a patříte mezi náročné klienty? Pak se spolehněte na služby společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy, která nabízí návrhy a realizace designových rodinných domů.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Opravy asfaltových vozovek - individuální přístup ke každé zakázce
Opravy vozovek a asfaltování povrchů pozemních komunikací realizuje společnost POZKOM, s.r.o. se sídlem v Praze. Ke každé zakázce přistupuje zcela individuálně s ohledem na potřeby zadavatele.
POZKOM, s.r.o. Opravy a rekonstrukce komunikací Praha
Výstavba farmaceutických provozoven – od projektu po dování technologií
Společnost Lab & Pharma spol. s r.o. se sídlem v Praze nabízí své služby výstavby specializovaných farmaceutických provozoven od projektu, řízení stavby až po dodání jednotlivých technologií.
Stavební práce a úpravy Praha 10 – zednické, bourací, instalatérské práce
Sháníte šikovné řemeslníky, zedníky, instalatéry, zámečníky nebo malíře pro stavební práce a úpravy? Oslovte firmu JAROSLAV KLOUBEC se sídlem v Praze 10.
Rekonstrukce bytů, koupelen, Praha, Brno, 3D vizualizace
Kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader, domů i kanceláří v Praze a v Brně realizuje společnost Vytastav Praha s.r.o. Provádíme také projekční činnost s 3D vizualizací.
Průmyslové stavby na klíč – designové zpracování návrhů a dohled při stavbě
Průmyslové stavby k podnikání v designovém pojetí s ohledem na maximální funkčnost navrhne na klíč tým architektů ze společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Bytové domy a hotely – návrhy a realizace
Návrhy a realizace bytových domů a hotelů jako novostaveb i rekonstrukcí vypracuje podle požadavků investora tým architektů společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Monolitické garáže Praha – rychlá instalace a okamžité využívání
Nechcete nechávat své auto venku na dešti? Chytré řešení v podobě monolitických garáží s rychlou instalací a možností okamžitého využívání přináší společnost Eurogaráže s.r.o. se sídlem v Praze.
Eurogaráže s.r.o. Betonové a monolitické garáže Praha
Stavební rekonstrukce, výstavba nových rodinných domů Praha
Výstavba rodinných domů, stavební rekonstrukce a renovace domů, bytů, koupele, nástaveb, zednické, obkladačské práce realizuje společnost Global Agent s.r.o., Praha.
Stavební rekonstrukce domů a bytů, vestavby, nástavby, elektroinstalace
Stavební rekonstrukce bytů a rodinných domů, půdní vestavby a nástavby, protipožární zabezpečení, zelené střechy, zateplení střech realizuje stavební firma Outline, s.r.o.
Rezidenční, administrativní a komerční budovy – projekty a výstavba
Společnost PASSERINVEST GROUP, a.s. z Prahy se díky svým projektům výstavby rezidenčních, administrativních a komerčních budov stala nejobdivovanější firmou v oblasti nemovitostí CZECH TOP 100 2018.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Rekonstrukce bytu i nebytových prostor na míru – od návrhu po realizaci
Máte před sebou plánovanou rekonstrukci bytu, kanceláře nebo nebytového prostoru? Oslovte společnost Scorra spol. s r.o. z Prahy, kde se postarají o vše od návrhu po samotnou realizaci.
Stavební rekonstrukce bytů, koupelen, bytových jader, precizní zednické i obkladačské práce
Kompletní bytovou rekonstrukci včetně drobných stavebních prací Vám zajistí menší firma Pavel Svoboda z Prahy 9. Vybouráme bytové jádro a zrekonstruujeme koupelnu dle Vašich představ.
Zateplení rodinných domů Praha – finanční úspora při vytápění
Chcete výrazně ušetřit při vytápění a zároveň dodat fasádě vašeho domu nový kabát? Investujte do kvalitního zateplení rodinných domů, které nabízí společnost Jumar s.r.o. z Prahy.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Zateplení či kompletní revitalizace Praha – zvýší komfort Vašeho bydlení
Je provoz Vašeho domu ekonomicky náročný? Zvažujete jeho zateplení či celkovou revitalizaci? Pak se obraťte na společnost Jumar s.r.o. z Prahy, která patří mezi nejzkušenější firmy v této oblasti.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Dopravní stavby, frézování povrchů vozovek, údržba letištních ploch
Výstavbu cestní sítě, dopravní stavby, frézování betonových a živičných povrchů vozovek s 3D nivelací, údržbu a opravu letištních ploch realizuje společnost FREKO a.s., Praha.
Stavební rekonstrukce bytů, domů, historických budov a památek
Stavební rekonstrukce bytových domů, bytů, rodinných domů, historických budov, památek, interiérů, koupelen, zateplení fasád realizuje společnost NOBILES s.r.o.
Stavební rekonstrukce a přestavby rodinných domů, zednické a zemní práce, terénní úpravy
Kvalitně provedené stavební práce Vám zajistí společnost RUBINEKS STAV PRAHA s.r.o. z Prahy 2. Poskytujeme kompletní stavební služby včetně zahradnických a terénních úprav.
Byty a nebytové prostory Praha – výstavba náročných projektů, developerská činnost
Stavební společnost Trigema a.s. z Prahy se zabývá výstavbou bytů a nebytových prostor v lukrativních částech oblastech, modernizací a provozováním sportovních areálů a developerskou činností.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Dřevěné pergoly na zakázku zajistí funkční a přírodní zastínění Vaší terasy
Máte u Vašeho domu či bytu terasu, které si však z důvodu příliš ostrého slunce moc neužijete? Přírodní a funkční zastínění Vám poskytne dřevěná pergola vyrobená truhlářstvím Matefi z Prahy.
Výstavba bydlení pro nejnáročnější klientelu na klíč Praha
Výstavbou rodinných a bytových domů na klíč pro nejnáročnější klientelu se zabývá společnost SPING STAV spol.s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Rodinné domy na klíč výhradně z prověřených a zdravotně nezávadných materiálů
O stavbu Vašeho domu snů na klíč vybudovaného výhradně z prověřených, zdravotně nezávadných a kvalitních materiálů se postará společnost Stavitelství Pecka s.r.o. sídlící na Praze 8.
Havarijní opravy – dlažby, asfalty Praha – rychlé a kvalitní provedení
O rychlé o kvalitní havarijní opravy nečekaných defektů silnic, chodníků, dlažby, asfaltů a vozovek na území hlavního města Prahy a celého Středočeského kraje se postará spolehlivá firma DAP a.s.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha