STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Realizace zahrad Prostějov, zahradní pergoly, altány, zahradní a koupací jezírka
Realizace zahrad Prostějov, návrh zahrady, zahradní pergoly, altány, zahradní a koupací jezírka, opalovací mola, dřevěné mosty, mostky, okrasné zahradní biotopy, zahradní potůčky, brody.
Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků,  příhradové konstrukce z jednotlivých tyčových prvků Uničov
Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků, příhradové konstrukce z jednotlivých tyčových prvků, rychlá výstavba dřevostaveb, dřevěné montované domy - VARIO VILA s.r.o. Uničov
VARIO VILA s.r.o. Dřevostavby na klíč
Zastřešení autobusové zastávky WOOD 8 – rozměry lze upravit na přání zákazníka
Autobusová zastávka WOOD 8 – zastřešení autobusové zastávky s robustní dřevěnou konstrukcí i se sedátkem na sezení realizuje společnost ALBO DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE.
Komplexní výstavba, rekonstrukce vodohospodářských a inženýrských staveb
Komplexní výstavbu a rekonstrukci vodohospodářských a inženýrských staveb realizuje spolehlivý dodavatel INSTA CZ s.r.o. Součástí dodávek je i projektová dokumentace.
Montované haly, montáž, opláštění, dodávka ocelových konstrukcí
Komplexní služby ve výstavbě montovaných hal, dodávka ocelových konstrukcí, montáž, opláštění, jeřábnické práce, montáž dveří realizuje KLEINEIDAM, s.r.o.
KLEINEIDAM, s.r.o.
Eurookna, prodej dřevěných a kastlových oken, interiérových dveří
Odborníky na výrobu eurooken naleznete u společnosti Dahepo PV-CZ s.r.o. sídlící v Prostějově. Vyrábíme prvotřídní dřevěná okna a dveře včetně nábytku zhotoveného na zakázku.
Stavební a řemeslné práce, kompletní stavební rekonstrukce bytů, zateplování fasád
Kompletní rekonstrukce rodinných domů, bytů a jiných průmyslových staveb Vám zajistí KONYTECH s.r.o. ze Šternberka. Provádíme veškeré práce od elektromontáží po vodoinstalace.
Stavební rekonstrukce domů, průmyslových objektů a kulturních památek, okres Šumperk
Kompletní stavební práce, rekonstrukce rodinných domů i jiných nemovitostí Vám zajistí stavební firma Milan Skopal – stavebnictví z Hrabenova na Šumpersku.
Zimní zahrada na míru - navržená jako přístavba domu
Rádi byste si rozšířili obytný prostor? Nechte si navrhnout zimní zahradu na míru od firmy ALBO.
Rodinný dům, průmyslové i jiné stavby na klíč s důrazem na kvalitu
Stavební firma K-Invest plus s.r.o. vám zajistí stavbu rodinného domu nebo průmyslových staveb bez starostí. Stavební práce provádíme s důrazem na kvalitu - Prostějov, Olomouc a celá Česká republika.
Spolehlivá stavební firma, která vám zajistí revitalizace a rekonstrukce domů
Hledáte-li spolehlivou stavební firmu, která zajistí rekonstrukci či revitalizaci domu nebo bytu, tak se můžete s jistotou obrátit na firmu K-invest plus, která vám vyhoví i s netradičním požadavkem.
Ocelové haly, svařence, montované stavby nebo mateřské školy, stavební moduly
WAREX spol. s r.o. vyrábí a dodává na klíč ocelové konstrukce, haly a montované stavby. Výhodou těchto staveb je rychlost, kompletní dodání, nízká cena, tepelná úspora, celoroční využití.
Drobné stavební úpravy i stavby na klíč od stavební firmy K&P Stavby Therm s.r.o.
O pevný a kvalitně postavený dům vám zajistí zkušení pracovníci ze stavební firmy K&P Stavby Therm s.r.o. - provádíme realizace drobných stavebních prací i stavby na klíč v Uničově a Olomouci.
Realizace a dodávky občanských, bytových i průmyslových staveb na klíč
Firma GEMO a.s. vám zajistí komplexní realizaci a dodávku občanských, bytových i průmyslových výstaveb včetně staveb na klíč.
Kompletní výstavba na klíč - občanské, průmyslové a bytové stavby včetně zajištění infrastruktury
Kompletní výstavbu na klíč, novostavby i rekonstrukce vám zajistí GEMO a.s. Hlavním zaměřením jsou občanské, průmyslové a bytové stavby včetně zajištění infrastruktury.
Kompletní stavební práce včetně malování a pokládky podlah vám zajistí firma Ekonstrukt
Výstavbu rodinného domu i bytového objektu přenechejte zkušené firmě Ekonstrukt v Olomouci. Zajistí vám Kompletní stavební práce včetně malování a pokládky podlah.
Rekonstrukce a realizace koupelen s veškerým servisem v moderním 3D návrhu
Rekonstrukce, návrhy a následné realizace starých koupelen. To vše poskytuje olomoucká firma J.V.G. LIVEX s.r.o., která je odborníkem díky dvaceti pěti letům působení na českém trhu.
Zateplení fasád, stavby na klíč, Nová zelená úsporám
Váš vysněný dům můžete získat bez starostí a námahy. K-Invest plus z Prostějova je řešením! Provádí kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a zateplení fasád.
Průmyslové haly výroba Javorník – optimální konstrukce, rychlá realizace
Vyžaduje Vaše podnikání prostor a zvažujete výstavbu haly? Průmyslové haly všech typů konstrukcí na přání zákazníka vyrábí společnost WAREX spol. s r.o. v Javorníku.
Čistírny odpadních vod na klíč - jímky, žumpy, septiky výroba
Společnost ČOV Water Expert s.r.o. u Olomouce vám zajistí vývoj a výrobu čistíren odpadních vod na klíč. Jímky, žumpy a septiky vyrobí dle vašich požadavků a v co nejkratším termínu.
Provádění staveb - stavební dokončovací práce, rekonstrukce objektů
Firma Ekonstrukt - Martin Skopal provádí stavby a rekonstrukce objektů. Také se zaměřuje na stavební dokončovací práce v Olomouci a okolí.
Stavební firma pro lepší bydlení - rekonstrukce bytového jádra i koupelny
Bydlíte v paneláku a toužíte po změně? Stavební firma J.V.G. LIVEX Olomouc provádí rekonstrukce bytových jader i koupelen. Pro vaše lepší bydlení zajistíme vše!
Rekonstrukce a realizace koupelen včetně 3D grafického návrhu
Pokud jste rozhodnutí pro rekonstrukci vaší stávající koupelny, obraťte se na profesionály z firmy J.V.G. Livex - realizace koupelen zajistíme nejen v Olomouci.
Kompletní stavební práce - novostavby, rekonstrukce staveb a domů
Zvažujete-li novostavbu nebo jen rekonstrukci, tak je zde pro vás firma K&P Stavby Therm s.r.o., která provádí realizaci staveb od drobných stavebních úprav, rekonstrukce či novostavby na klíč.
Kompletní výstavba moderních dřevostaveb - rychlé a levné bydlení
Ve firmě Stavril s.r.o. si poradí nejen se stavbou střechy na klíč, ale také vám zajistí kompletní výstavbu moderních dřevostaveb v Šumperku i Olomouci.