STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Roubenky a dřevostavby na míru - rodinné, komerční a rekreační domy od DŘEVOTES MS s.r.o.
Společnost DŘEVOTES MS s.r.o. z Hanušovic na Šumpersku se již přes dvacet pět let zabývá stavbou a rekonstrukcí roubených domů a dřevostaveb na míru.
Stavba rodinných a bytových domů na klíč Uničov – bydlení bez starostí
Chcete moderní bydlení a nejlépe vše bez starostí? Nechte si postavit rodinný dům na klíč od stavební firmy Stafsons, která má bohaté zkušenosti a plno spokojených zákazníků.
Kompletní stavební práce a odborný tým zaměstnanců - VALTR, generální dodavatel staveb
VALTR, generální dodavatel staveb s.r.o. je společnost z Olomouce, která se již přes 30 let věnuje kompletním stavebním pracím od začátku do konce. Od vypracování plánů po realizaci.
Výstavba, rekonstrukce bytových domů - nové komfortní byty
Společnost INSTA CZ s.r.o. je spolehlivým dodavatelem v oblasti výstavby bytových domů i jejich rekonstrukce. Zakázky přijímáme především v lokalitě Olomouc, Prostějov, Vyškov.
DEHON s.r.o. - Hranice (okres Přerov)
Společnost DEHON s.r.o. se zabývá výstavbou a rekonstrukcemi domů na klíč.
Realizace staveb opěrných stěn, skelet včetně zpracování technické dokumentace
O realizaci staveb jako jsou opěrné stěny, skelety, nosné zdi a další včetně zpracování jejich technické dokumentace se vám postará známá stavební společnost NEOL – STAV s.r.o. z Olomouce.
Stavby rodinných domů Uničov, rodinné dřevostavby na klíč do 3 měsíců, výstavby zděných domů
Naše firma PB GRAND LIMITED 2010 s.r.o. Uničov se zabývá výstavbou rodinných zděných domů i dřevostaveb.
Čističky, septiky a žumpy Prostějov, výroba domovních a malých čistíren odpadních vod, revize
Zabýváme se vývojem, výrobou a montáží zejména domovních a malých čistíren odpadních vod, výroba filtrů, septiků, vodoměrných šachet, plastových nádrží, závlahy a jezírka.
Stavební práce Šumperk, výstavba bytových i nebytových domů, betonové, anhydritové podlahy
Naše firma ze Šumperka se specializuje na kompletní stavební práce, realizujeme výstavbu bytových i nebytových domů, betonové a anhydritové podlahy.
Stavíme na spokojených zákaznících a tím rosteme – SKOPAL-STAV s.r.o.
Výstavba, rekonstrukce i zemní práce - kompletní nabídka stavebních prací v okrese Šumperk a přilehlém okolí.
Železobetonové monolitické konstrukce - kompletní betonářské práce
Kompletní betonářské práce provádí firma NEOL - STAV, s.r.o. se sídlem v Olomouci. Specializujeme se na dodávku a montáž železobetonových monolitických konstrukcí pro širokou škálu objektů.
Oprava, zateplení rodinných domů OKAL - termofasáda, se kterou výrazně ušetříte
Stavební firma RD Komex, s.r.o. z Jeseníku provádí opravy a zateplení rodinných domů OKAL. Specializuje se na termofásády, která vám ušetří na energiiích.
RD KOMEX s.r.o.
Výstavba rodinných domů na klíč - realizace včetně základové desky a přípojek
Firma ZOUBEKSTAV s.r.o. z Olšan u Prostějova realizuje rodinné domy na klíč včetně základové desky a přípojek. Svěřte výstavbu vysněného bydlení v okolí Olomouce a Přerova do rukou odborníků.
ZOUBEKSTAV s.r.o.
Tesařské práce Šumperk, výroba a montáž krovů, pergoly, přístřešky, podhledy
Výroba a montáž krovů, pergoly, přístřešky, palubkové podbíjení podhledů v četně nátěrů dle přání zákazníka.
Výstavba větších investičních a inženýrských staveb Olomouc, bytová výstavba, výrobní haly, objekty
Společnost zajišťuje práce pozemního stavitelství, průmyslovou výstavbu od výstavby jednotlivých hal, technologických celků, rekonstrukce průmyslových objektů a výstavba nových investičních celků.
Výměna starých oken za nová u rodinných domů OKAL
Jestliže vlastníte rodinný dům OKAL a potřebujete vyměnit stará okna za nová, tak je pro vás ideální firma RD KOMEX z Jeseníku, která provádí rekonstrukce rodinných domů OKAL po celé České republice.
RD KOMEX s.r.o.
Rekonstrukce, modernizace a revitalizace domů OKAL
Máte-li rodinný dům OKAL a potřebujete zajistit jeho rekonstrukci, tak se obraťte se na firmu RD Komex z Jeseníku, která se dlouhodobě zaměřujeme na opravy, modernizace a revitalizace domů OKAL.
RD KOMEX s.r.o.
Rekonstrukce domů OKAL v programu Nová Zelená úsporám
Pokud máte dům OKAL a zvažujete jeho rekonstrukci, aby byl znovu moderní a komfortní, pak se obraťte na firmu RD KOMEX, která vám zajistí rekonstrukci domů OKAL v programu Nová Zelená úsporám.
RD KOMEX s.r.o.
Odborná výstavba a rekonstrukce kanalizací i čistíren odpadních vod – ČOV
Odbornou výstavbu či rekonstrukci kanalizací i čistíren odpadních vod (ČOV) pro malé a středí obce zajistí společnost INSTA CZ s.r.o. v okolí Olomouce, Prostějova a Kralic na Hané.
Rekonstrukce bytových jader a koupelen, obkladačské a vodoinstalatérské práce - realizace na klíč
Rekonstrukci bytového jádra a koupelny, obkladačské a vodoinstalatérské práce provádí kvalitně a se zárukou firma Zednické a výškové práce Morava. Provádíme realizace na klíč.
Dodavatel montovaných hal a konstrukcí Olomoucký kraj
Montované haly, ocelové konstrukce, plechové, kazetové a sendvičové opláštění hal, skladů, průmyslových objektů s kompletním servisem od společnosti Kleineidam s.r.o. z Olomouckého kraje.
KLEINEIDAM, s.r.o.
Výstavba budov, stavební dozor, elektroinstalace
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce obytných budov, kanceláří a výrobních hal, silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace, rozvody realizuje Elektropráce Spáčil s.r.o., Olomouc.
Kompletní zednické a stavební práce Uničov, rekonstrukce domů, bytů i koupelen, zateplování
Pečlivého zedníka i obkladače naleznete u firmy Smékal Lukáš v Uničově. Poskytujeme vysoce kvalitní zednické a stavební práce. Zajišťujeme kompletní rekonstrukce domů i bytů včetně zateplování.
Stavby na klíč, stavební činnost, rekonstrukce staveb Přerov, zateplování budov, revitalizace domů
Stavby na klíč, stavební činnost, rekonstrukce staveb Přerov, zateplování budov, revitalizace bytových a panelových domů, rekonstrukce obvodových plášťů, stavby rodinných domů.
Stavební práce, rekonstrukce domu, bytu a bytového jádra
Stavební práce včetně sádrokartonových konstrukcí, podlahářských prací, obkladačských prací a pokládka zámkové dlažby od Martina Olivníka z Rakov.