STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Sportovní, výstavní, skladové, výrobní haly - stavba a rekonstrukce
Stavební společnost Ruchstav Building a.s. je vám k dispozici při realizaci sportovních, výstavních, skladových a výrobních hal. Zabývá se výstavbou a rekonstrukcí hal všeho druhu.
Stavba monolitické železobetonové konstrukce, stropy – různé typy a užití
Stavbou monolitických železobetonových konstrukcí a stropů nejrůznějších typů a užití se zabývá firma KAPPI CZ, s.r.o. z Ostravy, která vždy dbá na kvalitu provedení své práce.
Stavba haly na klíč, montáž ocelových konstrukcí, opláštění - realizace v krátkém čase
Stavbu hal na klíč zajišťuje firma Ruchstav Building a.s., která sídlí v Ostravě. Spolehnout se můžete na kvalitní montáž ocelových konstrukcí, opláštění hal i servis, vše realizujeme v krátkém čase.
Dřevostavby, nízkoenergetické domy - profesionální výstavba, projekce
Profesionální výstavbu a projekci dřevostaveb i nízkoenergetických domů zajišťuje firma ARP Group s.r.o. působící v Ostravě i Frýdku Místku, která se specializuje na komplexní služby v tomto oboru.
Rekonstrukce, modernizace domů a interiérů - komplexní služby pro maximální spokojenost
Na rekonstrukce, modernizace domů i interiérů se specializuje firma ARP Group s.r.o., která zajišťuje komplexní služby v tomto oboru pro maximální spokojenost klientů. Působíme v Ostravě a Frýdku.
Generální dodání stavby na klíč od projektu až po montáž doplňků - výroba, montáž
Generální dodání stavby na klíč zajistí společnost RUCHSTAV BUILDING Ostrava. Již 19 let se zbýváme výrobou a montážemi průmyslových hal všeho druhu.
Domy na klíč - dokonalé bydlení i zemědělské, průmyslové, občanské stavby
Společnost TIMO profistavby s.r.o. pro Vás staví stavby občanské vybavenosti, průmyslové a zemědělské stavby i bytové a rodinné domy. Stavíme také domy na klíč a plníme tak sny o dokonalém bydlení.
Fotovoltaická elektrárna - výroba elektrické energie pro rodinné domy i firmy
Fotovoltaická elektrárna využívá solární energii, a tím výrazně šetří náklady na elektrickou energii. Spolehnout se můžete na firmu EcoSun Systems s.r.o., která je specialistou v tomto oboru.
Rodinné domy, novostavba, rekonstrukce, zateplení fasády - firma s dlouholetou tradicí
Rodinné domy, novostavby, rekonstrukce a zateplení fasád realizuje stavební firma INTOZA s.r.o. s dlouholetou tradicí v oblasti stavebnictví.
Stavba - pasivní domy, pasivní dům na klíč
Stavbu pasivních domů na klíč v okolí Ostravy a Frýdku-Místku realizuje společnost INTOZA s.r.o., která působí v oblasti realizací staveb s nízkými provozními náklady a zdravým vnitřním prostředím.
Zateplení a revitalizace bytových domů pro lepší bydlení s úsporou energie
Zateplení a revitalizaci bytových domů v okolí Ostravy, Karviné či Frýdku-Místku zajišťuje společnost TIMO profistavby s.r.o., která zajistí lepší bydlení a úsporu energie díky dobrému zateplení.
Základová deska, hrubá stavba rodinného domu  pro soukromý i veřejný sektor
Základovou desku i hrubou stavbu rodinného domu zajišťuje firma ARP GROUP s.r.o. zajišťující výstavbu a rekonstrukci rodinných a bytových domů pro soukromý i veřejný sektor.Působí v Ostravě i Frýdku.
Fasády - oprava, zateplení rodinného domu Ostrava, Frýdek Místek
S realizací fasády, její opravou či zateplením rodinného domu se můžete obrátit na společnost MUSIAL s. r. o., která se specializuje na stavební činnosti. Máme bohaté zkušenosti se zateplováním rodinných domů financované dotačním programem Zelená úsporám. Abychom dosáhli určité tloušťky dané izolace, využíváme deskového polystyrénu (EPS) a ...
Zpracování projektů pro strojírenství, hutnictví, investiční výstavba Ostrava
Společnost Projekt HTL, s.r.o. se specializuje na projektování, inženýring, odbornou pomoc a poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví, stavebnictví a energetických, vodohospodářských a ekologických staveb. Společnost Projekt HTL, s.r.o. zajišťuje následující činnosti 1. přípravná fáze - zpracování podnikatelských záměrů, studií ...
Koupelny - profesionální výstavba na klíč a kompletní rekonstrukce
Společnost Vokamont - Sdružení instalatérů, působící především v Ostravě, Frýdku-Místku a blízkém okolí, se specializuje na výstavbu koupelny na klíč či její kompletní rekonstrukci.
Fotovoltaická elektrárna, fotovoltaika - realizace, údržba
Na fotovoltaickou elektrárnu a celou fotovoltaiku se specializuje společnost EcoSun Systems s.r.o., která zajistí také její údržbu a realizaci.
Výstavba halových objektů, sportovních areálů na klíč - dodávka včetně opláštění
RUCHSTAV BUILDING a.s., působící na trhu délé jak 18 let Vám dodá i postaví na klíč halový nebo montovaný objekt jedno i vícepodlažní včetně projekce. Dodávku provádíme včetně opláštění.
Vodoinstalatérské práce, rekonstrukce koupelny, rozvodů vody
Firma VOKAMONT je sdružení instalatérů, které provádí vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce. Zaměřujeme se nejen na rekonstrukci bytových jader, ale také provádíme rozvody vody či topení.
Hybridní fotovoltaické solární elektrárny pro firmy, RD i chaty
Hybridní fotovoltaické solární elektrárny vhodné pro firmy, rodinné domy i chaty realizuje společnost EcoSun Systems s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na fotovoltaiku.
Sanace svahů, zemních zářezů a staveb
Společnost UNIGEO a.s. Divize Saneko Vám exkluzivně zajišťuje sanace svahů, zemních zářezů a staveb. Hledáte spolehlivou firmu, pro kterou je kvalita odvedené práce a ochrana životního prostředí prvořadou záležitostí? Společnost UNIGEO a.s. je tu právě pro Vás! Divize Saneko Vám zajistí průzkumné práce, projekční činnost nebo vlastní ...
Základová deska i hrubá stavba včetně střechy do zimy, Ostrava
Je nejvyšší čas pustit se do realizace hrubé stavby Vašeho rodinného domu ! Položení základové desky, výstavba hrubých staveb včetně střechy po zimě je naše specialita. Firma PTD stavby s.r.o. Ostrava, je schopná splnit přání zákazníka: Zrealizovat vytýčení stavby, výkopové práce, zhotovení základové desky – vylití betonem a obezdění ...
Rekonstrukce panelákového jádra, nové rozvody vody, odpadů i topení
Firma VOKAMONT provádí vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce. Zabývá se rekonstrukcí panelákových jader a koupelen v bytech a rodinných domech. Realizují nové rozvody vody, odpadů i topení.
Terénní úpravy, výkopy základů, přípojek Ostrava, Frýdek-Místek
Společnost ARP GROUP s.r.o. zajišťuje kompletní a individuální výstavbu rodinných a bytových domů, rekonstrukci objektů a úpravu interiérů. V rámci své činnosti se rovněž soustředí na poskytování veškerých zemních prací, terénních úprav, práci bagrem a výkopů základů a přípojek. Staňte se i vy spokojenými zákazníky společnosti ARP GROUP ...
Zateplení a rekonstrukce panelových, rodinných domů, RD Ostrava
Společnost INTOZA s.r.o. Vám již od roku 1992 pomáhá v oblasti realizací a revitalizací staveb s cílem snížení nákladů na vytápění, chlazení, ohřev vody a osvětlení. Na základě zkušeností získaných více než 20-ti letou praxí Vám nabízí kvalitní zateplení rodinného i panelového domu, se kterým Vám poskytne kompletní servis zahrnující - návštěva ...
Kompletní výstavba a rekonstrukce rodinných domů na klíč Ostrava
Mladá a perspektivní společnost TROJMIKOstav s.r.o., působící v oblasti poskytování kompletních dodávek pozemních staveb pro malé i velké investory, Vám nabízí výstavbu a rekonstrukci rodinných domů na klíč. V rámci realizace stavby Vám provede a zajistí: - projekční práce a stavební inženýring - výstavbu jednotlivých částí stavby, ...