STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Koupelny, kuchyně na klíč - rekonstrukce koupelen, kuchyní, vyzdění bytového jádra
Vsaďte na profesionální práci odborníků ze společnosti DK projekt, s.r.o. v Ostravě, kteří se postarají o veškeré stavební úpravy ve Vašem bytě. Vytvoří Vám krásný a útulný domov, po kterém sníte.
StavbyDay Realizace staveb
Rekonstrukce, zateplení fasády rodinného domu od profesionální firmy
Rekonstrukcí a zateplováním fasád rodinných domů se zabývá ostravská společnost INTOZA s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti a jejíž prioritou jsou stavby s nízkými provozními náklady.
Stavební činnost a instalace vody, topení, plynu a kanalizací od DESIA s.r.o.
DESIA s.r.o. z Ostravy Vítkovic je stavební firma, která postaví železobetonové konstrukce a zařídí instalaci vody, topení, rozvodů plynu a kanalizaci.
Výstavba rodinných domů na klíč a zateplování fasád a výměna oken od Stavitelství Khýr s.r.o.
Společnost Khýr s.r.o. z Ostravy Heřmanic je stavební firma, která se kromě stavebních prací zabývá i rekonstrukcemi, zateplováním a terénními úpravami.
Stavební a demoliční práce v Ostravě od Zdeněk Pastva s.r.o.
Ostravská společnost Zdeněk Pastva s.r.o. se zabývá stavebními a demoličními prácemi v Ostravě a jejím okolí. Individuální přístupy ke každé zakázce.
Stavební společnost HATTRICK PLUS s.r.o. - Ostrava - Vítkovice
Stavební společnost HATTRICK PLUS s.r.o. se sídlem v Ostravě Vítkovicích se již od roku 2006 zabývá především prováděním průmyslových staveb a rekonstrukcemi výrobních prostor.
Profesionální rekonstrukce a stavby komerčních budov a staveb, nemocnic i škol
Stavbu či rekonstrukci komerčních i veřejných budov, nemocnic i škol z kvalitních materiálů, realizuje společnost Intoza s.r.o. nejen v Ostravě, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Stavební firma Ostrava, zednické práce, výstavby, demolice, výstavba rodinných domů
Zabýváme se prováděním staveb, jejich změn a odstraňováním, provozováním silniční dopravy, zednickými pracemi a jinými řemeslnými činnostmi.
Peroutka DopStav Ostrava s.r.o. Stavební práce
Tesařské a stavební práce - Moravskoslezský kraj
Výstavby pergol, krovů garážových stání, přístřešků, zhotovení fasád, zateplení, interiérových zednických prací, možnost terénních úprav a výkopových prací - INCOME CITY s.r.o.
INCOME CITY s.r.o. tesařské práce
Výroba altánu, pergoly, krovu, zahradní nábytek z masívu i lamina
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě pro Vaši zahradu vyrábí dřevěné altány, pergoly, krovy i zahradní nábytek z masívu i lamina.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Fasádní obklady, odvětrané fasády - stop rostoucím nákladům za topení
Na fasádní obklady a odvětrané fasády se specializuje firma Intezo, pokud vám rostou náklady na topení a zvažujete nad izolováním budovy, tak neváhejte a kontaktujte ji.
Ing. Petr Kazický Intezo
Stavební práce, výstavba bytových a nebytových prostor, rekonstrukce budov Vratimov, úpravy
Stavební práce, výstavba bytových a nebytových prostor, rekonstrukce budov Vratimov, stavební úpravy, elektroinstalační práce, instalatérské práce.
PALSTAV stavitelství s.r.o.
Rekonstrukce, revitalizace panelových domů a balkonů
STAVOS STAVBA a.s. se zabývá rekonstrukcí a revitalizací panelových domů a balkonů, novostaveb v oblasti občanské výstavby, sanace, statické zajištění a zateplení panelových domů a bytovou.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Stavební firma na severní Moravě, rekonstrukce a revitalizace domů, zateplování střech
Veškeré stavební práce včetně oprav zajišťuje společnost VDS, spol. s r.o. z Ostravy. Zateplíme střechu, vyměníme okna a to vše v domluveném termínu a za příznivou cenu.
Stavební rekonstrukce průmyslových objektů, montáž střešních světlíků
Stavební rekonstrukce, dodávka a montáž střešních světlíků pro průmyslové objekty, výrobní haly i bytové domy realizuje společnost Luďka Tošenovjana v Moravskoslezském kraji.
Mobilní kluziště představuje vhodné využití rovné plochy i v zimě – prodej a pronájem
Prodej i pronájem mobilních kluzišť zajišťuje společnost Silesia WM s.r.o., která se dále zaměřuje na vybavení zimních stadionů - mantinely, rolby na úpravu ledu N-ICE.
Hrubá stavba rodinného domu - kvalitní cihly Heluz pro zdravé bydlení
Hrubou stavbu rodinného domu za použití kvalitních cihel Heluz realizuje společnost TIMO profistavby s.r.o. v Ostravě. Díky dobře odvedené práci a kvalitním materiálům zaručujeme zdravé bydlení.
Nízkoenergetické, úsporné, ekologické rodinné domy na klíč - jistota kvality
Nízkoenergetické, úsporné a ekologické rodinné domy na klíč zajišťuje společnost TIMO profistavby s.r.o. v Ostravě, s kterou máte jistotu kvalitně odvedené práce.
Pasivní, nízkoenergetické domy, rodinné domy na klíč, dřevostavby
Stavební firma TIMO profistavby s.r.o. z Ostravy se Vám postará o kompletní realizaci včetně projektu, zajištění financování u dřevostaveb a pasivních, nízkoenergetických rodinných domů na klíč.
Realizace základové desky a hrubé stavby rodinného domu i průmyslového objektu
Betonáž základové desky a výstavbu hrubé stavby rodinného domu i průmyslového objektu Vám zrealizuje ostravská firma KAPPI CZ, s.r.o., dbající na profesionální přístup a kvalitně odvedenou práci.
Revitalizace, rekonstrukce, zateplení fasády bytového domu
Revitalizaci, rekonstrukci i zateplení fasád bytových domů zajišťuje stavební společnost INTOZA s.r.o. v Ostravě, která je specialistou ve svém oboru.
Průmyslové montované stavby vám vyrobíme na míru včetně povrchových úprav
Průmyslové montované stavby vyrábíme ve společnosti Ruchstav Building Ostrava každému klientovi na míru a to včetně povrchových úprav.
Betonáž základové desky rodinného domu, realizace, výstavba hrubé stavby
Stavební firma KAPPI CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě provádí betonáž základové desky rodinného domu a realizuje výstavbu hrubé stavby. Díky nám bude Váš dům stát na kvalitních základech.
Rekonstrukce koupelny, bytového jádra i celého bytu pro útulný domov
Pokud se rozhodnete pro rekonstrukci koupelny, bytového jádra či celého bytu, obraťte se na společnost Vokamont-sdružení instalatérů působící v Ostravě i Havířově, která pro vás vytvoří útulný domov.
Halové objekty, halové systémy výstavba - administrativní, výrobní, skladové, sportovní
Halové objekty dodá i namontuje firma RUCHSTAV BUILDING a.s. z Ostravy. Halové systémy na klíč jsou vhodné pro administrativní, výrobní, skladové i sportovní využití.