Dřevěné stavby a mobilní příbytky jsou oblíbeným a moderním trendem, který uspokojí potřeby pro bydlení, zahradu i volný čas. Můžete si pořídit moderní dřevostavby, montované domy, zahradní chatky i roubenky nebo praktické mobilní domy vhodné k rekreaci i k trvalému bydlení.

Představujeme Vám roubenku Lopušánky - stavíme nízkoenergetické dřevěné domy na klíč
Společnost WALFER s.r.o se specializuje na výrobu nízkoenergetických domů z kvalitních vysušených dřevěných lepených lamel. Masivní dřevostavby dodáváme již více než 20 let v té nejvyšší kvalitě.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Dřevostavby na klíč - výstavba přízemního dřevěného domu Chvalčov
Společnost WALFER s.r.o. se specializuje na výrobu srubových domů. Dokončili jsme dřevěnou stavbu - přízemní rodinný dům v Chvalčově.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Srubové domy Walfer - masivní dřevostavby
Srubové domy Walfer - masivní dřevostavby realizuje společnost Walfer s.r.o. Naše srubové domy Vás zaujmou svým krásným vzhledem i vůní dřeva.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Dřevostavby, nízkoenergetické a ekologické rodinné domy na klíč
Dřevostavby, výstavba rodinných domů, nízkoenergetické a ekologické jednopodlažní a dvoupodlažní budovy na klíč včetně rozvodů, interiérů a fasád provádí Dřevostavby František Kužel.
Dřevěné pergoly na zakázku zajistí funkční a přírodní zastínění Vaší terasy
Máte u Vašeho domu či bytu terasu, které si však z důvodu příliš ostrého slunce moc neužijete? Přírodní a funkční zastínění Vám poskytne dřevěná pergola vyrobená truhlářstvím Matefi z Prahy.
Výstavba podkroví, půdních vestaveb, zahradních domků
Společnost Machala UB Uherský Brod působí v lokalitě Zlínský kraj - kromě kompletní dodávky střech provádí i realizace podkroví, půdních vestaveb a výstavbu zahradních domků.
Zahradní pavilony, altány ze smrkového dřeva eshop – neokoukaný design
Neokoukané zahradní pavilony, altány a garážové přístřešky s konstrukcí ze smrkového dřeva zakoupíte v eshopu společnosti Lifastav, spol. s r.o.
Výstavba nízkoenergetických, ekologických dřevostaveb na klíč
nízkoenergetické dřevostavby, ekologická výstavba, pasivní domky a bungalovy, ekopanely a další Vám dodá Stavitelství Josef Pejchal v Třebíči
Výroba, dodávka a montáž moderních i klasických montovaných rodinných domů Příbram
Plánujete bydlet ve vlastním a toužíte po krásném rodinném domě? Společnost HK - Dřestav s.r.o. sídlící nedaleko Příbrami Vám zajistí výrobu, dodávku a rychlou montáž montovaných rodinných domů.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Kompletní dodávka dřevostavby, montáže dřevostaveb-pracujeme s kvalitními materiály
V oblasti montáže dřevostaveb je spolehlivým partnerem firma Machala UB s.r.o. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj. Pro kompletní dodávky dřevostavby používáme pouze kvalitní materiály.
Dřevostavby na zakázku, stavby na klíč - uspoříte čas a náklady
Uspořte čas a náklady za stavbu na klíč. Společnost Homestead, s.r.o. staví dřevostavby na zakázku v Chrudimi i Čáslavi. Zajistí vše od poradenství až po finální výstavbu.
Homestead, s.r.o.
Kvalitní kanadské dřevostavby typu pasivních rodinných domů
Provádíme výstavbu kanadských dřevostaveb, pasivních domů, nízkoenergetických rodinných domů, hospodářských staveb - HOLIDAY-PACIFIC HOMES-BOHEMIA, spol. s r.o. Dřevostavby - Rodinné domy Dvůr Králové
Dřevostavby, realizace dřevěných půdních vestaveb, teras, technický dozor pro dřevostavby
N-WOOD s.r.o. je zkušená firma z Jablonce nad Nisou, která poskytuje kompletní služby v oblasti stavebnictví. Realizujeme zejména dřevostavby, technický či stavební dozor, ale také poradenství.
Tesařské práce, výroba dřevěných konstrukcí, krovů, vazníků
Tesařské práce, realizace střech, výrobu dřevěných konstrukcí, krovů, vazníků, pergol, altánů zajistí společnost STREKON A-Z, s.r.o. se sídlem v Pohořelicích u Brna.
Kvalitní a ucelené montážní práce včetně odborného dozoru, který zajistí potřebné kroky
Provádíme montáže veškerých námi vyrobených dřevěných a doplňkových ocelových konstrukcí od rozsáhlých dřevostaveb po pergoly či přístřešky - IQ KONSTRUKT s.r.o. Náchod
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Výroba a montáž dřevěných konstrukcí, krovy, altány, dřevostavby, zimní zahrady
Naše firma se zabývá návrhem, výrobou a montáží dřevěných konstrukcí,konstrukce krovů, dřevostavby, altány, zimní zahrady, zemědělské a atypické konstrukce a mnoho dalších -IQ KONSTRUKT s.r.o. Náchod
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Stavby výstavby realizace dřevostavby nízkoenergetické domy na klíč Liberecký kraj
Specializujeme se hlavně na výstavbu bytových domů, rodinných domů a dřevostaveb - Stavby Nisa s.r.o. Liberec
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Dřevěné domky, přístřešky, zahradní pergoly vyrobené na míru - tesařství
Pokud uvažujete o pergole či přístřešku nebo zahradním domku, který může mít mnoho funkcí, obraťte se na tesařství ROGAT Uherské Hradiště, kde Vám vyrobí dřevěné stavby na míru dle Vašich představ.
Dřevostavby - výstavba nízkoenergetických rodinných domů na klíč
dřevostavby na klíč, přístavby, pergoly, zahradní domky, pokrývačské práce, výstavba rodinných domů, projekční kancelář, dřevěné fasády provádí na Brněnsku firma KT dřevostavby
Kompletní tesařské konstrukce
Poskytujeme ty nejlepší služby v oblasti tesařských prací – tesařské konstrukce, krovy, pergoly, přístřešky, zahradní domky, dřevěné ploty - Vanko CZ s.r.o. Lanškroun
Nízkoenergetické domy, dřevostavby na klíč, stavební práce
Kompletní stavební práce a výstavbu nízkoenergetických domů a dřevostaveb ve Velkém Meziříčí zajistí firma Homestead, s.r.o. Realizuje jak hrubé stavby, tak i domy na klíč dle přání zákazníka.
Homestead, s.r.o.
Tesařské a stavební práce - Dřevostavby, dřevěné domy
Zbyněk Nyč Náchod tesařské a stavební práce, opravy a sanace střešních konstrukcí
Dřevostavby, dřevěné, roubené domy, zahradní domky, výstavba, Turnov
Hledáte truhlářskou a stavební firmu s bohatými zkušenostmi a sídlem v Turnově? Obraťte se na Davida Schuberta. Stavíme dřevěné domy na klíč, dřevostavby, roubené domy i zahradní domky.
Drobné dřevěné stavby-zahradní domky, altány ze dřeva
Firma ROGAT Uherské Hradiště staví i drobné dřevěné stavby k různým účelům, postavíme Vám zahradní domky, altány ze dřeva, kůlny na nářadí.