Dřevěné stavby a mobilní příbytky jsou oblíbeným a moderním trendem, který uspokojí potřeby pro bydlení, zahradu i volný čas. Můžete si pořídit moderní dřevostavby, montované domy, zahradní chatky i roubenky nebo praktické mobilní domy vhodné k rekreaci i k trvalému bydlení.

Rychlá výstavba ekonomických dřevostaveb na klíč, moderní vzhled
Specialistou na rychlou výstavbu ekonomických dřevostaveb na klíč v Havlíčkově Brodě je firma Homestead, s.r.o. Staví bungalovy, moderní i tradiční domy.
Homestead, s.r.o.
Dřevěné a ocelové pergoly, přístřešky na zahradu či terasu - výroba na zakázku
V Zámečnictví Vít Hél se zaměřujeme na výrobu z oceli a nerezu, na zakázku vyrobíme ocelové i dřevěné pergoly a kryté posezení na zahradu či terasu. Působíme v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Stavební činnost, výstavba rodinných domů na klíč, dřevostavby
Výstavbu rodinných domů a dřevostaveb na klíč v Poličce i Svitavách zrealizuje firma Homestead, s.r.o., která má se stavební činností dlouholeté zkušenosti.
Homestead, s.r.o.
Dřevostavby a domy na klíč - nízkoenergetické a rychlé bydlení na míru
Vlastní bydlení v nízkoenergetickém rodinném domě či v dřevostavbě na Vysočině Vám rychle a na míru zajistí společnost Homestead, s.r.o., která staví dřevostavby a domy na klíč.
Homestead, s.r.o.
Dovoz dřevěných konstrukcí na stavbu pergoly nebo přístřešku nad auto – smrkové řezivo a dřevěné kůly
Pokud máte v plánu stavbu pergoly nebo přístřešku nad auto pro zajištění stínu nebo čistoty, využijte služeb dovozu dřevěných konstrukcí společnosti PROŘEZ spol. s r.o. z Prostějova.
Bydlete rychle a kvalitně v nízkoenergetickém domě dle Vašich představ.
Vlastní a kvalitní bydlení v nízkoenergetickém domě dle Vašich představ Vám zajistí specialisté v oboru - firma Homestead s.r.o. na Vysočině.Bydlete rychle a kvalitně!
Homestead, s.r.o.
Moderní energeticky úsporné dřevostavby, typové bungalovy na klíč
Dřevostavby se těší stále větší oblibě. Kompletní služby ve výstavbě moderních energeticky úsporných dřevostaveb na Vysočině poskytuje společnost Homestead, s.r.o. Postaví typové bungalovy na klíč.
Homestead, s.r.o.
Výroba a montáž dřevostaveb na klíč, zahradní domky
Společnost Zelená biomasa, a.s. se zabývá výrobou a montáží dřevostaveb na klíč. Zahradní chatky, altány, dřevěné obytné chaty i garáže.
Zelená biomasa, a.s. Dřevěný domek
Dřevěná garážová stání, pergoly Hradec Králové – olejové nátěry přírodního vzhledu
Na zakázku Vám vyrobíme velmi oblíbené dřevěné pergoly a dřevěné garážové stání, které chrání před sluncem, deštěm a větrem.
Dřevostavby, srubové domy, sruby, roubené domy, roubenky, chaty, dřevěné přístřešky
Výrobou masivních i menších dřevěných staveb se zabývá společnost Dřevostavby Čertner.
Levné zahradní dřevěné domky, zakázková výroba z kvalitního dřeva
Levné zahradní domky smontujeme během pár hodin - vše vyrábíme na zakázku z kvalitního dřeva. Působíme v okolí Opavy a Ostravy.
VPS J&M s.r.o. Výroba dřevěné zahradní doplňky
Dřevovýroba a pilařské práce - výroba dřevostaveb a prodej palivového dříví
Pila Rozsochatec s.r.o. z Havlíčkova Brodu zajišťuje dřevařské a pilařské práce, mezi její spektrum patří i výroba dřevostaveb a prodej palivového dříví.
Dřevostavby, moderní nízkoenergetické domy na klíč
Moderní nízkoenergetické dřevostavby na klíč, které můžete mít postavené již od 4 měsíců, staví společnost ALKADOMKY DŘEVOSTAVBY s.r.o.
Zahradní altány a pergoly Napajedla – poseďte na vaší zahradě i při nepříznivém počasí
Vystřídali jste již nespočet zahradních altánů z lehké hliníkové konstrukce a stále řešíte jeho poškození při větším větru? Investujte radši do pořádného dřevěného altánu nebo pergoly.
Rodinné domy na klíč, základové desky dřevostavby a bytová jádra Jenišovice
Sníte o dřevostavbě a nevíte o žádné firmě, která by vám provedla výstavbu základové desky? Oslovte odborníky konkrétně stavební firmu KL STAVBY v Jenišovicích nedaleko Turnova.
Roubenky a dřevostavby na míru - rodinné, komerční a rekreační domy od DŘEVOTES MS s.r.o.
Společnost DŘEVOTES MS s.r.o. z Hanušovic na Šumpersku se již přes dvacet pět let zabývá stavbou a rekonstrukcí roubených domů a dřevostaveb na míru.
Dřevostavby - nízkoenergetické rodinné domy z kvalitních certifikovaných materiálů
HK-Dřestav s.r.o. je společnost, která se zabývá výstavbou nízkoenergetických dřevostaveb, které pro Vás postaví z certifikovaných konstrukcí a dle Vašich představ.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Dřevostavby Sittek - Nízkoenergetické stavby v Moravskoslezském kraji
Co si budeme povídat, dnešní doba je velmi náročná. Všechno se zdražuje, ale především stoupají ceny energií. Proto každý šetří kde se dá. Ale naštěstí i toto má řešení.
Výstavba stavebních objektů, dřevostavby, novostavby, rekonstrukce, inženýrská činnost
Společnost Casing s.r.o. realizuje výstavbu stavebních objektů, dřevostavby, novostavby rodinných domů a rekonstrukce. Firma nabízí také inženýrskou činnost.
Výroba a montáž dřevěných konstrukcí a staveb, stavba krovů, dřevostaveb a dřevěnic. dodávka materiálu
Firma Jan Jašek se zabývá především výrobou a montáží všech typů dřevěných konstrukcí a staveb. Nabízíme také stavbu dřevostaveb a dřevěnic a dodávku materiálu dle přání zákazníka.
Dřevostavby, kvalitní nízkoenergetické dřevodomky - dodávky a montáž
Dřevostavby,kvalitní nízkoenergetické dřevodomky, dodávka a montáž nízkoenergetických dřevostaveb od firmy EURODACH s.r.o. v Pohořelicích u Brna.
Návrhy, projektování a výstavba nízkoenergetických, pasivních a nulových domů - dřevostaveb
Společnost Efektivní Bydlení, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě se zabývá návrhy, projektováním a výstavbou nízkoenergetických, pasivních a nulových domů se specializací na dřevostavby.
PBK-MONT s.r.o. - Praha (Středočeský kraj)
Společnost PBK-MONT s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá komplexními návrhy a realizací interiérů, exteriérů a dřevostaveb.
Stavební firma Jiří Přes Kyjov – realizace střech, dřevostaveb a rekonstrukcí
Stavební práce všeho druhu Kyjov, stavby dřevěných domů, pokryvačské práce stavebního typu, realizace menších rekonstrukcí.
Dřevostavby Milotice, poloroubené dřevostavby Hodonín, výstavba dřevostavby suchou cestou
Zajišťujeme výstavbu dřevostaveb, které disponují vynikajícími technologickými vlastnostmi stavby, dřevostavby jsou velmi přesné, nevyžadují vícenáklady!