ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Interiérové dveře vybírejte s pečlivostí - odborný prodej i montáž dveří
Dodejte ráz vašemu bydlení a pořiďte si kvalitní interiérové dveře ve firmě HARMONIE DESIGN ve Vsetíně. Zajistí vám odborný prodej včetně montáže.
Vstupní, vchodové i bezpečnostní dveře vám pomohou vybrat skuteční odborníci
V rozhodování a výběru vhodných dveří vám rádi pomůžou odborníci z firmy HARMONIE DESIGN, kteří vám přímo na prodejně předvedou nejrůznější provedení dveří a dveřního kování.
Laminátové i dřevěné plovoucí podlahy - oblíbená podlahová krytina pro komfortní bydlení
Laminátové i dřevěné plovoucí podlahy jsou stále více oblíbenou podlahovou krytinou, která vám zajistí komfortní bydlení. Ve firmě HARMONIE DESIGN ve Vsetíně vám rádi pomohou s jejím výběrem.
Stropní a montážní podpěra pro bezpečnější montáž sádrokartonu jedním pracovníkem
Skvělého pomocníka v podobě podpěry pro montáž sádrokartonu, panelů, stropních latích a dalších zakoupíte u společnosti OKENTĚS, spol. s r.o. a to jak na vzorkových prodejnách, tak i jejich e-shopu.
Opravy komunikací - odborné opravy a údržba vozovek, zastávek MHD, chodníků a dopravního značení
Opravy a udržování komunikací patří ke službám, s nimiž má TS Valašské Meziříčí s.r.o. bohaté zkušenosti. Zaměřujeme se především na opravy a údržbu vozovek, zastávek, chodníků a dopravního značení.
Záruční, pozáruční servis, opravy bílé techniky, chlazení, bojlerů
V regionu Zlín, Kroměříž, Přerov, Vsetín zajistí záruční, pozáruční servis bílé techniky, chlazení i opravy bojlerů firma DUO SERVIS ELEKTRO Otrokovice.
Dřevěná, dřevohliníková okna a dveře v zimní akci za nízké ceny
Nechte si vyrobit nové a kvalitní dřevěná, dřevohliníková okna a dveře v zimní akci za super ceny u společnosti BR SERVIS, s.r.o., která působí ve Zlíně, Vsetíně a okolí.
Fasádní dekorativní profily z pěnového polystyrenu - výroba
Nechte se inspirovat společností SEPAS a.s. a dodejte vaší fasádě nový vzhled díky fasádním dekorativním profilům z pěnového polystyrenu.
Akční nabídka - kvalitní sekční garážová vrata na míru za neuvěřitelně skvělou cenu
Pořiďte si kvalitní sekční garážová vrata na míru za neuvěřitelnou cenu od BLABLA VRATA s.r.o.
Garážová vrata - kvalita za rozumnou cenu, ochrana i ozdoba vašeho domu
Firma BLABLA VRATA s.r.o. se sídlem ve Valašském Meziříčí se soustředí na prodej a montáž širokého sortimentu garážových vrat za skvělé ceny, která ochrání i ozdobí Váš domov.
Vyrovnávací můstky Vám usnadní nakládku i vykládku nákladních aut
Společnost SPEDOS je významnou výrobní společností, která nabízí široký výběr vyrovnávacích můstků, které Vám usnadní nakládku i vykládku nákladních aut. Působíme po celé ČR, také v Brně a okolí.
Podlahářské práce - vyrovnání podkladu pro pokládku podlah
Základem při provádění podlahářských prací je rovný, hladký a pevný povrch, který je nezbytný pro pokládku podlah. Proto vám ve firmě HARMONIE DESIGN zajistí kvalitní vyrovnání a přípravu podkladu.
Komplexní služby vodo-topo, montáž kotlů - spolehlivý instalatér
Společnost Topomat se zabývá kompexními službami v oblasti vodo-topo. Nabízíme nejen prodej, ale také následnou montáž kotlů. Máme spolehlíve instalatéry, kteří odvedou kvalitní práci.
Elektromateriál, inteligentní osvětlení domu - nová prodejna a světelné studio
Nová prodejna a světelné studio firmy Inov elektro s.r.o ve Valašském Meziříčí působí v oblasti návrhu osvětlení, inteligentního osvětlení domu, elektroinstalací, prodeje svítidel a elektromateriálu.
Praktické interiérové dřevěné dveře - zaměření, montáž
Pokud hledáte vhodné interiérové dřevěné dveře, které vyniknou v kterémkoliv interiéru rodinného domu či bytu a zároveň budou elegantní a praktické, tak je pro vás společnost HARMONIE DESIGN ta pravá.
Solární, fotovoltaické systémy, FVE na klíč - projektování, realizace a servis
O projektování, realizaci a servis solárních, fotovoltaických systémů se postará firma Sunnytech, s.r.o. z Rožnova pod Radhoštěm. Dodáváme kompletní dodávky FVE na klíč.
Zateplené sekční garážová vrata v imitaci dřeva
Společnost SPEDOS je významnou výrobní společností, která nabízí nejširší výběr automatických dveří a průmyslových vrat v České i Slovenské republice.
Vinylové a PVC podlahy, krytiny - odborný prodej a pokládka
Zvažujete-li pořízení vinylové nebo PVC podlahy a hledáte v této oblasti spolehlivou firmu, která vám zajistí odborný prodej i pokládku, pak se jednoznačně obraťte na firmu Harmonie Design ze Vsetína.
Polyuretanové tmely značky EMFI pro lepení i tmelení většiny materiálů
Polyuretanové tmely značky EMFI, s kterými lze lepit a tmelit většinu materiálů dodává společnost Okentěs spol. s.r.o., která se zabývá velkoobchodním prodejem těsnících prvků, tmelů, lepidel aj.
Venkovní barvy na dřevo, srubové domy Vsetín-s dlouhou životností, odolností
Venkovní barvy na dřevo i srubové domy s dlouhou životností a odolností zajišťuje společnost Walfer s.r.o. specializující se právě na profesionální barvy Delta Woodprotection, které dokonale chrání samotné dřevo. Barvy Delta Woodprotection vyráběné v Německu vynikají především svou kvalitou a zdokonalenou technikou tónování. Zajišťujeme ...
WALFER spol. s r.o. prodejna a míchárna barev Delta
Tvářecí nástroje pro přesné stříhání, děrování, ohýbání a tažení
Pro přesné stříhání, děrování, ohýbání či tažení jsou nejspolehlivější a nejvhodnější tvářecí nástroje, které vám na zakázku vyrobí nástrojářská společnost ZV - Nástroje s.r.o. se sídlem ve Vsetíně.
Pamětní, nápisní desky, rámy z kamene - kvalitní výroba s povrchovými úpravami
Kvalitní výrobou pamětních a nápisních desek i rámů z kamene se zabývá společnost Kamenictví Lindner - Valašské Meziříčí, která poskytuje služby také v okolí Vsetína a zajišťuje i povrchové úpravy.
Revize a opravy ručního elektrického nářadí, zaměřování kabelových poruch Valašské Meziříčí
Firma Elektroslužby Jaroslav Mocek, s.r.o. Vám na základě mnohaletých zkušeností v oblasti elektroslužeb poskytuje revize a opravy ručních elektrických zařízení a specializuje se na zaměřování kabelových poruch především ve Valašském Meziříčí a jeho okolí. Vyškolený personál Vám zajistí nejrychlejší a nejefektivnější řešení při 1. Revizích a ...
Pěna pro lepení izolačních desek pro truhláře, stolaře či stavební firmy - profesionální izolace
OKENTĚS s r.o. Vám jako specialista na sortiment zboží pro truhláře, stolaře, stavební firmy a řemeslné obchody exkluzivně nabízí tmely, pěny a lepidla v nejvyšší kvalitě pro jakoukoliv izolaci.
Dřevostavby z europanelu a dekpanelu Vsetín, Valašské Meziříčí
Dřevostavby z europanelu či dekpanelu a jejich realizaci Vám jako jedna z mála firem ve Zlínském kraji nabízí stavební firma LARS M+K s.r.o. Zajišťujeme pro Vás stavbu rodinných domů, podnikatelských subjektů, staveb občanské vybavenosti či chatek a zahradních domků. Systém suché výstavby EUROPANEL se umí přizpůsobit i nejmodernějším trendům a ...