ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Karuselové / turniketové dveře do průmyslových i komerčních budov - výborné tepelně-izolační vlastnosti
Společnost SPEDOS je významným výrobcem a dodavatelem karuselových - turniketových dveří do průmyslových i komerčních budov, které mají výborné tepelně-izolační vlastnosti.
Odolné průmyslové protipožární vrata a uzávěry, díky kterým zabráníte požáru a šíření plamenů
Pořiďte si protipožární vrata do průmyslových objektů od společnosti SPEDOS, která dodává odolné protipožární uzávěry všemožných variant a typů, od roletového uzávěru po posuvná vrata.
Protipožární uzávěry - odolné a bezpečné požární vrata do průmyslových objektů
Odolné a kvalitní protipožární vrata do průmyslových objektů vyrábí a dodává společnost SPEDOS. Působíme také ve městech Olomouc a Prostějov.
Izolace a rekonstrukce střech, špičkové klempířské a pokrývačské práce na Vsetínsku
Kvalitní a bytelnou střechu odolnou proti větru, sněhu i dešti postaví společnost Václav Vondráček z Valašského Meziříčí. Pomocí kvalitního zateplení snížíme Vaše náklady na topení.
Dřevěné bezpečnostní interiérové dveře - protipožární i standardní
Společnost Moučka-SYMO s.r.o. dodává a montuje kvalitní dřevěné bezpečnostní interiérové dveře včetně zárubní, standardní provedení i protipožární dveře. Působíme v lokalitě Zlín, Rožnov pod Radhoštěm
Oprava plastových oken, dveří - seřizování, údržba kování, výměna těsnění
Společnost Moučka-SYMO s.r.o. zajišťuje v lokalitě Zlín, Rožnov pod Radhoštěm opravy plastových oken, dveří - seřizování, údržba kování, výměna těsnění. Poskytujeme servis oken a dveří všech typů.
Zátěžové koberce do hotelů a penzionů s protiskluzovým podkladem i na schodiště
Velký sortiment zátěžových koberců do hotelů a penzionů zajišťuje společnost Koberce Ponorka ve Vsetíně. Poradíme si i s instalací protiskluzových koberců do chodeb i na schodiště.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Kompletní inženýrská a projektová činnost se zaměřením na průmyslové stavby a jejich části
Profesionální projektovou a inženýrskou činnost společně se zajištěním veškerých stavebních podkladů a povolení Vám zrealizuje společnost z Valašského Meziříčí TEEN engineering s.r.o.
Střechy rychle a kvalitně, tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Realizace střech rychle a kvalitně, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, střechy nové, rekonstrukce stávajících zajišťuje STŘECHY TOBOLA s.r.o., Valašské Meziříčí.
Prodej koberců do bytů i kanceláří - vyberete si moderní a kvalitní koberec
Prodejna koberců Ponorka ve Vsetíně Vám poskytuje široký sortiment koberců, které jsou vhodné do bytu i kanceláře. U nás si jistě vyberete moderní a kvalitní koberec podle Vaších představ.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Automatické posuvné dveře - moderní prvek budov
Společnost SPEDOS je významnou výrobní společností, která nabízí nejširší výběr automatických dveří a průmyslových vrat v České i Slovenské republice.
Dřevostavby na klíč a rodinné domy ze dřeva
Vaši vysněnou dřevostavbu na klíč či rodinný dům ze dřeva Vám v okolí Vsetína a celém Zlínském kraji postaví stavební společnost R2K CZECH, s.r.o. ze Vsetína.
Výroba srubových, dřevěných domů, dřevostavby - zdravé a moderní bydlení
Výrobou srubových a dřevěných domů, dřevostaveb se zabývá firma Walfer s.r.o., které záleží na vašem zdravém a moderním bydlení. Sídlíme u Vsetína, blízko Zlína a stavby realizujeme po celém světě.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Plovoucí podlahy, komplexní podlahářské práce
Společnost Ponorka ve Vsetíně Vám nabízí komplexní podlahářské práce a plovoucí podlahy v okolí Vsetína a Kroměříže.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Požární uzávěry, vrata a dveře s vysokou odolností a atraktivním designem
Požární vrata a dveře nabízí významná výrobní společnost SPEDOS, která nabízí požární uzávěry s vysokou odolností a atraktivním designem nejen ve Valašském Meziříčí, ale po celé ČR.
Představujeme Vám roubenku Lopušánky - stavíme nízkoenergetické dřevěné domy na klíč
Společnost WALFER s.r.o se specializuje na výrobu nízkoenergetických domů z kvalitních vysušených dřevěných lepených lamel. Masivní dřevostavby dodáváme již více než 20 let v té nejvyšší kvalitě.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Průmyslová vrata - sekční, rolovací, rychlonavíjecí a skládací
Společnost SPEDOS je firma s dvacetiletou zkušeností s výrobou průmyslových vrat ve Valašském Meziříčí v okrese Vsetín.
Dřevostavby na klíč - výstavba přízemního dřevěného domu Chvalčov
Společnost WALFER s.r.o. se specializuje na výrobu srubových domů. Dokončili jsme dřevěnou stavbu - přízemní rodinný dům v Chvalčově.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Renovace dřevěných podlah - kvalita za dobrou cenu
Prodejna koberců Ponorka ve Vsetíně Vám nabízí kvalitní renovaci dřevěných podlah za dobrou cenu také v okolí měst Vsetín a Kroměříž.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Srubové domy Walfer - masivní dřevostavby
Srubové domy Walfer - masivní dřevostavby realizuje společnost Walfer s.r.o. Naše srubové domy Vás zaujmou svým krásným vzhledem i vůní dřeva.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Instalatérské práce, voda, topení, plyn, montáž kotlů, Vsetínsko
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody trubek pro vodu, kanalizaci, topení a plyn, montáž kotlů, bojlerů, spotřebičů realizuje Pavel Jašek, Vsetínsko.
Profesionální podlahářské práce v Rožnově pod Radhoštěm – široký výběr podlahové krytiny
Společnost HARMONIE DESIGN Vám zajistí profesionální podlahářské práce v Rožnově pod Radhoštěm a v okolí. Pokud potřebujete kvalitní podlahu, obraťte se na nás, my Vám poradíme a vše zajistíme.
Transport betonu autodomíchávačem, uložení betonových směsí
Přepravu stavebního betonu autodomíchávači s pásovým dopravníkem a uložení betonových směsí až do vzdálenosti 17 metrů realizuje Beton sever - Martin Mikulenka.
Podlahářské práce - pokládka podlahových krytin od kvalitního podlahářství
Pokládku dřevěných, plovoucích, laminátových či korkových podlah, PVC, renovaci a údržbu podlahových krytin realizuje společnost HARMONIE DESIGN také ve Vizovicích, Valašském Meziříčí a okolí.
Realizace čisté objektové prostory - např. pro výrobu léků
Na montáže a realizace čistých objektových prostor, např. kde se vyrábí léky a léčivých přípravků, se specializuje společnost Koberce PONORKA Josefa Juřičky ve Vsetíně.
Koberce PONORKA Josef Juřička