ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Vodoinstalace, rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí
Vodoinstalace, rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí provádí firma K-TOP, s.r.o. Třebíč. Také renovace a rekonstrukce koupelen a bytových jader.
K-TOP, s.r.o.
Drobné strojní pozemní práce Třebíč, rychlé výkopy do hloubky 60 cm o volitelné šířce
Provádíme drobné strojní pozemní práce v místech, kde nemá velká technika přístup či ji z nějakých důvodů nelze použít.
Plastová zátěžová zatravňovací dlažba ProGrass MAX - zelené parkovací plochy, příjezdové cesty
Ideálním řešením pro zpevnění venkovních ploch je plastová zátěžová zatravňovací dlažba ProGrass MAX, kterou zakoupíte na e-shopu ANDĚLCZ. Využívá se pro zelené parkovací plochy i příjezdové cesty.
Anděl CZ, s.r.o.
Výroba kuchyňských linek na míru - kvalitní kuchyně za výhodné ceny
Výrobou kuchyňských linek na míru v masivním, laminátovém, dýhovaném či fóliovaném provedení se zabývá firma Truhlářství Kafka v okolí Náměšti nad Oslavou a Velkého Meziříčí.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Výroba podzemních plastových sklepů - moderní alternativa klasického sklepu
Výrobou kvalitních moderních podzemních plastových sklepů se zabývá společnost ITMS plast s.r.o. Výrobky dodáváme po celé České republice.
Odolná a ochranná fitness gumová rohož na podlahy pro fitness centra a tělocvičny
Na e-shopu ANDĚL CZ pořídíte přírodní gumové rohože, které ochrání podlahy ve fitness centrech a tělocvičnách. Gumové rohože představují perfektní ochranu proti dopadu těžkých předmětů – činek.
Anděl CZ, s.r.o.
Plynaři, topenáři - opravy, revize kotlů, profesionální servis pro plyn a topení
Pokud potřebujete revizi kotle, obraťte se na plynaře a topenáře z firmy K-TOP s.r.o. Zajišťuje profesionální servis pro plyn a topení, opravy a revize kotlů pro Třebíč, Velké Meziříčí i Jihlavu.
K-TOP, s.r.o.
Kompletní nerezová zábradlí – madla, šprušle, sloupky výplně – prodej přes e-shop
Veškeré díly pro stavbu kompletního nerezového zábradlí, jako jsou nerezová madla, šprušle, sloupky a výplně, a dokonce také koncovky či spojovací materiál, zakoupíte na e-shopu ANDĚL CZ, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Hlíníkové kotvící profily U,L a těsnění pro skleněná zábradlí – prodej, dodávka
Hliníkové kotvící profily U,L prodává e-shop ANDĚL CZ. Prodáváme Al kotvící profily pro skleněná zábradlí i těsnění kotvícího profilu.
Anděl CZ, s.r.o.
Truhlářské řezivo z kvalitních výřezů - prodej i na zakázku
Společnost Wood Rakušan má v prodeji truhlářské řezivo z kvalitních výřezů, prkna a fošny různých rozměrů, řezivo vyrábí i na zakázku po celé Vysočině a Jihočeském kraji.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Třebíčský obchod se zahradní technikou, domácími potřebami a průmyslovým zbožím
Technické a dílenské zboží pro vaši dílnu, zahradu, firmu nebo hobby potřeby, autorizovaný prodej známých značek, servisní služby a profesionální poradenství v naší prodejně B TECHNIK s.r.o.
Elegantní hliníkové pergoly pro zastínění terasy a verandy s antikorozním nástřikem
Elegantní hliníkové pergoly pro zastínění terasy nebo verandy opatřené antikorozním nástřikem nakoupíte na e-shopu firmy ANDĚL CZ. Při nákupu pergoly obdrží každý zákazník její doručení zcela zdarma.
Anděl CZ, s.r.o.
Kyvné střešní okno s tepelným límcem a filtrem proti hmyzu – nákup na e-shopu
Kvalitní kyvná dřevěná střešní okna KEYLITE v různých rozměrech objednávejte na e-shopu ANDĚL CZ. Okna jsou dostupná i ve variantě s tepelným límcem a sítí proti hmyzu.
Anděl CZ, s.r.o.
Plastové bazény na míru, výroba, prodej, distribuce,  realizace,vyrobky z polypropylenu
Firma ITMS plast s.r.o. vyrábí a dodává bazény na míru a další specifické výrobky z polypropylenu. Kvalitní a moderní bazény s dlouhou životností budou okrasou Vaší zahrady.
Odpadní jímky známé jako žumpy, určené pro odpadní vodu bez možnosti připojení kanalizace
Odpadní jímky neboli žumpy vyrábí a prodává firma ITMS plast s.r.o. ve více variantách. Záleží na typu prostředí, kam bude jímka umístěná. Bez kanalizace jedině jímku.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, zateplení fasád Vysočina
Veškeré stavební práce, jako je rekonstrukce domů, zateplování fasád, půdní vestavby a další Vám zajistí společnost Stavitelství Ing. Pavel Kudláč.
Prodej hoblovaného dřeva a řeziva - podlahová, palubková prkna
Výroba a prodej sušeného řeziva určeného pro truhlářskou a stavební činnost. Hoblování dřeva, hoblované řezivo, palubková prkna dodává WOOD RAKUŠAN.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací - praktické řešení vlhkosti ve sklepě
Společnost ITMS plast s.r.o. poskytuje kvalitní a certifikované podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací a vysokou životností jsou praktickým řešením vlhkosti ve sklepě.
Odborníci na svařování – profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví
Profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví poskytuje Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Třebíče. Náš tým specializovaných svářečů je Vám plně k dispozici.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Nerezové bazénové skluzavky a tobogány, skluzavky do bazénu
Firma Alfeko s.r.o. sídlící v Třebíči Vám na základě Vašeho zadání vyrobí bazénové nerezové skluzavky a tobogány. Díky moderním technologiím se můžete spolehnou na dlouhodobou životnost materiálu.
Spolehlivé zednické práce nejen pro domy a novostavby k vaší spokojenosti
O zednické práce se vám postará firma Ing. Pavel Kudláč Stavitelství z Mohelna. Zajistíme vám nejen zednickou činnost, ale i kompletní rekonstrukci či přestavbu vaší nemovitosti.
Vodoinstalatér – vodoinstalatérské práce a vodoinstalatérské opravy
Veškeré vodoinstalatérské práce a opravy svěřte do rukou zkušených vodoinstalatérů ze společnosti K-TOP s.r.o. z Třebíče.
K-TOP, s.r.o.
Práce pavoučím minijeřábem, půjčovna minijeřábů, Třebíč, Vysočina
Firma ALFEKO s.r.o. v Třebíči na Vysočině Vám zajistí práci s pavoučím minijeřábem a pronajme Vám ho i s profesionální a zkušenou obsluhou. Minijeřáb projde běžnými dveřmi a dostanete ho kamkoliv.
Zateplení fasád a sanace omítek rodinných a bytových domů
Zateplování fasád, sanace omítek rodinných a bytových domů a kompletní stavební práce poskytuje společnost Stavitelství Kudláč v Třebíči a po celé Vysočině.
Návrh a montáž podlahového vytápění vhodného pro rodinné domy i byty
Návrh podlahového vytápění a jeho následnou montáž jak pro rodinné domy tak i byty Vám v okolí Třebíče zajistí firma K-Top s.r.o.
K-TOP, s.r.o.