ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Truhlářství, truhlářské práce – kvalitní nábytek na míru
Truhlářské práce zajistí v okolí Rosic a Brna-venkov Truhlářství Jiří Kafka. Naše truhlářská dílna vyrábí kvalitní nábytek do bytů, domů, kanceláří i obchodů na míru.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Čalouněný nábytek v anglickém stylu Chesterfield - židle, křesla, pohovky, sedací soupravy
Vybavte svůj interiér čalouněným nábytkem v anglickém stylu Chesterfield. Pořiďte si židle, křesla, pohovky a sedací soupravy z truhlářské a čalounické dílny Tradicional.
Topenářské práce, topenáři – návrhy optimálního řešení, montáž, demontáž
Bohaté a dlouhodobé zkušenosti s topenářskými pracemi má společnost K-TOP, s.r.o. Naši topenáři působí v Třebíči a jeho okolí a pracují pouze s kvalitními, ověřenými materiály.
K-TOP, s.r.o.
Prodej stavebnin, stavebního nářadí, techniky a stavebních materiálů
Široký sortiment zboží pro Vaše stavební projekty, jako jsou tvárnice, obklady, nářadí a technika, najdete v obchodním domě Haus Spezi v Třebíči.
Zpracování a prodej dřeva Moravské Budějovice – kvalitní služby pro širokou veřejnost
Pokud se chystáte k výstavbě pergoly a nevíte jaké stavební řezivo je na tento projekt potřeba zastavte se na pile v Moravských Budějovicích, kde vám rádi poradí a řezivo rovnou připraví.
Zateplení domů, fasád – ochrana před nepříznivými vlivy, snížení tepelných ztrát
Zateplení domů a fasád – účinné řešení pro snížení tepelných ztrát a účinnou ochranu před nepříznivými vlivy počasí realizuje v okolí Dačic a Jemnice stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Instalatérské práce, voda, topení, plyn, okres Třebíč, montáž plynových, kondenzačních a elektrických kotlů
Pan Miroslav Herynek nabízí veškeré instalatérské práce v oborech voda, topení a plyn v okrese Třebíč. Zabývám se především montáží plynových, kondenzačních a elektrických kotlů.
Plastové obrubníky a hřeby pro neviditelné zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby
Plastové obrubníky v různých výškách pro zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby nebo oddělení zatravněných ploch včetně hřebů pro jejich ukotvení pořídíte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Položení zámkové dlažby na chodníky či příjezdové cesty, přadlažba chodníků
Zámková dlažba je praktická a stále velmi oblíbená. Položením dlažby, předlažbou chodníků a na další stavební a zednické práce se zaměřuje firma Jaromíra Vyhnálka v okolí Třebíče, Jemnice a Dačic.
Prodej obkladů do koupelny, dlažby vnitřní i venkovní
Prodej obkladů do koupelny v mnoha barevných variacích a typech najdete v Třebíči v obchodním domě Haus Spez, který poskytuje vše pro dům i zahradu.
Truhlářské potřeby Moravské Budějovice – prodejna pro kutily a stavebníky
Konečně jste si našli trochu času abyste dohnali práci, kterou neustále odkládáte. Potřebujete zbrousit trámy, ale když vyndáte brusku zjistíte, že vám došli brusné pásy. A co teď?
Elektroinstalace a elektromontážní činnost – elektrické vytápění, osvětlení a mnoho dalšího
Elektroinstalace a elektromontážní činnost elektrického vytápění, osvětlení, ozvučení a mnoho dalšího zajišťuje společnost Elektro Puchner – elektroinstalace Moravské Budějovice.
Územní studie, regulační plány pro lepší život ve městech i vesnicích
Realizace územních studií a regulačních plánů od firmy DISprojekt s.r.o. Třebíč. To je harmonické a stylové bydlení ve městech i vesnicích.
DISprojekt, s.r.o.
Zemní, výkopové a přípravné práce pro stavby - hloubení
Široké spektrum služeb v oblasti zemních a výkopových prací nebo přípravné práce pro stavby zajišťuje v okolí Jemnice a Dačic firma Jaromír Vyhnálek - Stavební a zednické práce.
Montáž střešní krytiny, pergol a jiných přístřešků dle Vašich přání
Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. Vám zrealizuje střechu, pergolu, či jakýkoliv jiný přístřešek včetně veškerých tesařských a pokrývačských prací v kraji Vysočina.
Revize elektrických zařízení a hromosvodů – zajištění bezpečnosti provozu a snížení rizika požáru
Výchozí a pravidelné revize elektrických zařízení a hromosvodů zajistí společnost Elektro Puchner – elektroinstalace Moravské Budějovice, která se zaměřuje i na elektroinstalace.
Tepelná izolace průmyslového potrubí, nádrží – všechny druhy izolace
O izolaci průmyslového potrubí a nádrží provádí na Vysočině firma Dolmont Energo, s.r.o. Izolaci provádíme všemi typy izolačních materiálů.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Realizace výměníkových stanic pro přeměnu tepelné energie a rozvod tepla
Kompletní realizaci výměníkových stanic, které slouží k přeměně tepelné energie a rozvodu tepla, zajistí na celém území Vysočiny firma Dolmont Energo.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Kompletní pokrývačské práce – pokládka střešních krytin, hydroizolace, zateplení
Kompletní pokrývačské práce, počínaje hydroizolací a zateplením střech až po pokládku střešní krytiny, provádí v okolí Třebíče a Jaroměřic nad Rokytnou stavební firma BAUFIRMA MPR s.r.o.
Zámečnické práce – broušení, dělení, ohýbání materiálu
Zámečnické práce, jako je broušení, dělení či ohýbání materiálu provádí v Třebíči a jeho okolí rodinná firma Jaroslav Borůvka Zámečnictví.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Plynové kotle od osvědčených výrobců – dodávky, montáž
Dodávku a montáž spolehlivých plynových kotlů zajistí v okolí Náměšti nad Oslavou a Jaroměřic nad Rokytnou společnost K-TOP, s.r.o. Topte bezpečně a úsporně.
K-TOP, s.r.o.
Kompletní opravy historických památek a objektů
Veškeré stavební a zednické práce spojené s opravou historických památek zajistí v okolí Dačic, Telče a Slavonic stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Zámečnické konstrukce na klíč – ocelové, kovové schodiště, balkóny, zábradlí, terasy
Zámečnické konstrukce na klíč do interiéru i exteriéru vyrábí firma UNIVARS. Na míru zhotovíme ocelové nebo kovové schodiště, balkóny i zábradlí včetně povrchové úpravy.
UNIVARS, s.r.o.
Montáž rozvodů impulsního potrubí – potrubářské práce
O montáž rozvodů impulsního potrubí se na území Vysočiny postará firma Dolmont Energo z Třebíče. Provádíme také veškeré potrubářské práce, montáže a opravy potrubních systémů.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Profesionální projektanti zaručují nejlepší řešení pro vaši stavbu
V ateliéru DISprojekt s.r.o. působí jen profesionální projektanti, kteří se postarají o řešení Vaší stavby, ať už jde o obytné nebo komerční stavby v okolí Žďáru nad Sázavou nebo Velkého Meziříčí.
DISprojekt, s.r.o.