ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Originální střecha z dřevěného štípaného šindele – montáž
Střechy z dřevěného štípaného šindele, které se vyznačují vysokou kvalitou a originalitou, Vám zhotoví specialisté v oboru, kdekoliv v ČR, firma Tesařství Břetislav Kocián z Jihlavy na Vysočině.
Průmyslové epoxidové lité podlahy – pokládka, rekonstrukce, opravy
Kvalitní a nadčasové průmyslové epoxidové lité podlahy v okolí Jihlavy realizuje Stavitelství MB, s.r.o., společnost která se Vám postará o pokládku, rekonstrukce i opravy podlah.
Aplikace protipožárních nátěrů dřevěných konstrukcí
Hledáte-li v okolí Jemnice, Dačic či Telče firmu, která provádí protipožární nátěry dřevěných konstrukcí, navštivte společnost KROVYS s.r.o. sídlící v Telči.
Krovys, s.r.o.
Tradiční došková střecha vydrží až 40 let a má jedinečné vlastnosti – stavba
Pro Čechy charakteristické doškové střechy Vám na chalupu i na novostavbu postaví Tesařství Břetislav Kocián v okolí Jihlavy a na Vysočině. Střecha z došku vydrží až 40 let a má výborné vlastnosti.
Dodávka a montáž střešních oken pro obytné podkroví i půdy
V rámci realizace střechy provádí firma ZVOZA, s.r.o. v Jihlavě a na Vysočině tesařské práce, pokládku střešní krytiny, klempířské práce a také dodává a montuje střešní okna pro obytné podkroví i půdy
Epoxidové lité podlahy, stěrky, průmyslové podlahy, podlahy pro výrobní prostory a dílny
Epoxidové lité podlahy můžete zakoupit i si nechat udělat na zakázku u firmy Profistone s.r.o. Využití stěrky, průmyslové podlahy, podlahy pro výrobní prostory a dílny.
Rekonstrukce historických a kostelních střech. Pokrývačství Vysočina.
Rekonstrukce historických a kostelních střech firmou ZVOZA, s.r.o. z Vysočiny. Ta provádí kompletní tesařské, pokrývačské, klempířské a tesařské práce.
Designové interiérové podlahy z oblázků, povrchy z kamínků v epoxidu u bazénů
Designové interiérové podlahy z oblázků a povrchovou úpravu z kamínků v epoxidu realizuje firma Profistone s.r.o., která se zabývá výrobou kamínkových podlah.
Plechové střechy - realizace střešní systémy  Satjam, Lindab, Prefa, Blachotrapez
Výběr střešní krytiny je jednou z investic na celý život. ZVOZA, s.r.o. provádí kompletní realizace střech. Dodává plechové střešní systémy Satjam, Lindab, Prefa, Blachotrapez v Jihlavě a na Vysočině.
Plechové, poplastované, plastové střešní krytiny - dodávka a montáž
Dodávku a montáž střešní krytiny zajistí ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která provádí veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Dodává spolehlivé plechové, poplastované a plastové střešní krytiny.
Interiérová a exteriérová kamínková litá dlažba – kvalitní povrch beze spár
Vlastním produktem Stavitelství MB s.r.o. je kamínková litá dlažba. Kvalitní povrch podlahy beze spár v interiéru i exteriéru zajistí originální kamínková dlažba PROFISTONE.
Obklady, dlažby a podlahy kolem bazénů, oblázková dlažba
Stavitelství MB s.r.o. z Jihlavy vám zajistí kvalitní povrch podlah. Zrealizujeme obklady, dlažby, podlahy kolem bazénů i kamenné koberce a oblázkovou dlažbu.
Kvalitní epoxidové oblázkové podlahy beze spár- vhodné do všech typů interiérů
Originální epoxidové oblázkové podlahy beze spár vhodné do všech typů interiérů Vám zajistí firma Stavitelství MB s.r.o. se svým vlastním produktem PROFISTONE. Působíme v Táboře a po celé Vysočině.
Zateplení obvodových fasád budov a objektů - moderní izolace
Zateplením obvodových fasád budov a objektů pomocí moderní izolace se zabývá společnost Stavitelství MB, s.r.o. se sídlem v Jihlavě. Naši zaměstnanci jsou v oboru zateplování profesionálně zaškoleni.
Pokrývač, klempíř -  střešní krytiny KM Beta, Tondach, Satjam, Bramac
Vše pro střechu zajistí ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která provádí veškeré práce související se střechou. Zkušení pokrývači a klempíři používají spolehlivou střešní krytinu KM Beta, Tondach, Satjam, Bramac
Rekonstrukce, přestavba, oprava střech - krytiny Satjam, Bramac, Tondach, KM Beta
Rekonstrukci, přestavbu i opravy střechy zajistí společnost ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy. Provádí pokrývačské práce a klempířské práce. Dodáváme kvalitní krytiny značek Satjam, Bramac, Tondach, KM Beta
Prodej pohonů pro garážová vrata značky Hörmann a SupraMatic
Prodej pohonů pro garážová vrata značky Hörmann a SupraMatic se zajištěním proti zvednutí či automatickým vypínáním Vám zajistí v oblasti Jihlavy firma SEGA JIHLAVA s.r.o.
Autorizovaný prodej a montáž garážových vrat a vjezdových bran
Autorizovaným prodejem a montáží garážových vrat a vjezdových bran se zabývá v oblasti Havlíčkova Brodu firma SEGA JIHLAVA s.r.o. Za kvalitu našich výrobků hovoří naší spokojení zákazníci.
Dodávka a montáž vjezdových bran - samonosná posuvná brána
Nejrozšířenějším systémem pro vjezd k domu nebo do firemního areálu jsou samonosné posuvné brány. O dodávku a montáž vjezdových samonosných posuvných bran se postará Společnost SEGA JIHLAVA s.r.o.
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny a střešních oken Vám zajistí firma ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy.
Výroba a montáž oplocení z kvalitního pletiva - bezpečnostní ploty
Společnost SEGA JIHLAVA s.r.o. kvalitně a rychle postaví oplocení soukromých pozemků, provozoven i hal. Zabývá se výrobou a montáží pletiva a bezpečnostních plotů. Působíme v Havlíčkově Brodě.
Rekonstrukce, opravy, montáže střech - kvalitní tesařské práce
Rekonstrukce, opravy a montáže střech zajistí v oblasti Jihlavy a Vysočiny firma ZVOZA, s.r.o., která provádí kvalitní tesařské a pokrývačské práce.
Zateplování fasád, eliminace hluku, rekonstrukce domů
Stavíte, či rekonstruujete dům? Dříve či později dojde na otázku nezbytného zateplení. Eliminaci hluku pomocí kvalitní izolace i zateplení fasád zajistí na Vysočině společnost Stavitelství MB, s.r.o.
Montáž, renovace a opravy různých typů střech, prodej střešních krytin
Firma ZVOZA, s.r.o. má bohaté zkušenosti s montáží, renovací a opravou různých typů střech. Provádí v oblasti Polné na Vysočině klempířské, tesařské a pokrývačské práce a také prodává střešní krytiny
Výroba plastových vodojemů a jímek na pitnou i dešťovou vodu
Nádrže na chemikálie, expanzní nádoby, akumulační nádrže na odpadní vody, vodoměrné šachty, plastové vodojemy a jímky vyrábí na Vysočině firma EKORY Jihlava, spol.s r.o.