ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce, zemní práce, zpracování projektové dokumentace
Firma STAPOS spol.s r.o. nabízí veškeré stavební práce od A do Z. V rámci naší činnosti realizujeme například výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a bytů, výstavbu plotů, zemní práce aj.
Betonové protihlukové stěny, panely a mobilní svodidla pro pozemní komunikace - výroba
Prodejem prvků pro pozemní komunikace se zabývá firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Vyrábíme betonové protihlukové stěny, panely, mobilní svodidla a další zařízení.
Leube Beton s.r.o.
Výroba spojovacího materiálů, šroubů, klipů, matic
Nestandardní spojovací materiál, šrouby, nýty, závlačky, klipy, matice a mnoho dalších vyrábí a dodává česká společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy.
LAGUS s.r.o.
Rekonstrukce střech na historických budov a památkových objektů
Zkušený tesařský tým, který je profesionálem na rekonstrukce střech a krovů na historických a památkových budovách, je nedílnou součástí společnosti KROVYS s.r.o. z Telče.
Krovys, s.r.o.
Vrtání studní a hledání pramene Polná – kvalitní voda bez chemie
Přemýšlíte, zda se napojíte pouze na vodovodní řád nebo si necháte vyvrtat studnu? Pokud chcete ušetřit, a navíc mít kvalitní, čistou vodu není o čem přemýšlet.
Prodej, dodávka a montáž hliníkových vchodových dveří
Kvalitní hliníkové vchodové dveře v několika barevných dekor s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi v okolí Jemnice a Slavonic prodává a montuje firma Garážová vrata a žaluzie z Telče.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Panely, lodžie a prefabrikované haly - výroba stavebních betonových prvků
Na výrobu a prodej stavebních betonových prvků se specializuje firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Dodáváme panely, lodžie a prefabrikované haly pro občanské výstavby i stavitelství.
Leube Beton s.r.o.
Plánovaná výstavba rezidenčního domu MyMozart Smíchov – developerský projekt IP INVEST
Hledáte nové bydlení, které je velmi moderní, do centra to máte kousek a když budete chtít vyvenčit svého čtyřnohého miláčka ani to nebude problém?
Montáž cementotřískových desek CETRIS s důrazem na protipožární aplikace
Odbornou montáží nejen protipožárních cementotřískových desek CETRIS se v okolí Telče a na Jihlavsku zabývá společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Šrouby, matice, nýty, klipy - výroba nestandardního spojovacího materiálu
Nestandardní spojovací materiál za skvělé ceny od společnosti Lagus s.r.o. z Jihlavy. Vyrobíme šrouby, matice, nýty, klipy, vruty, mikrošrouby, péra, pojistné kroužky a další.
LAGUS s.r.o.
Posuvné samonosné brány na kolejnicích s montáží i s pozáručním servisem
Jedinečnou kvalitou a moderním estetickým řešením jsou posuvné samonosné brány na kolejnicích firmy Garážová vrata a žaluzie Mareček z Telče. Postaráme se o dodávku, montáž i pozáruční servis.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Zámečnická výroba na zakázku - konstrukce, vrata, schodiště, žebříky
Zámečnickou výrobou se zabývá společnost Opravny Telč, a.s. za použití klasické i moderní technologie vyrobí na zakázku vrata, schodiště, žebříky a různé konstrukce.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Návrhy, projektování a výstavba nízkoenergetických, pasivních a nulových domů - dřevostaveb
Společnost Efektivní Bydlení, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě se zabývá návrhy, projektováním a výstavbou nízkoenergetických, pasivních a nulových domů se specializací na dřevostavby.
Instalační služby Petr Sláma - Jihlava (okres Vysočina)
Firma Petr Sláma se sídlem v Jihlavě v okrese Vysočina již od roku 1992 nabízí svým zákazníkům komplexní instalační služby (vodoinstalatérské, plynoinstalační, topenářské, servisní práce, revize).
Stavby na klíč Jihlava, rekonstrukce domů, bytů, koupelen, pozemní stavby
Naše stavební firma z Jihlavy provádí kompletní stavby na klíč, rekonstrukce domů, rekonstrukce bytů, rekonstrukce koupelen, pozemní stavby.
Stavební práce Jihlava, fasády a zateplení budov, strojní omítky, obklady a dlažby, zámkové dlažby
Naším cílem je plnění snů zákazníkům v oblasti stavebnictví v Jihlavě a po okolí. Je pro nás důležitá kvalitně odvedená práce, individuální přístup a Vaše spokojenost.
Bezpečná automatizace budov - řešení pro domácnosti, hotely a kanceláře
Naše dceřinná společnost HDL Automation s.r.o. se zaměřuje na řešení bezpečné automatizace budov (domácnosti, hotely, kanceláře). S našimi systémy získáte komfortní prostředí pro Vás i Vaše klienty.
Oprava, údržba silnic a dálnic Jihlava, obnovy povrchu všech druhů komunikací, vysprávky silnic
Naše společnost - SILKO s.r.o. - se zabývá opravami a údržbou komunikací všech tříd. Máme v tomto oboru letité zkušenosti, tenkovrstvé živičné úpravy komunikací.
Podlahářství Petrlík Jihlava, pokládky podlah v bytech, domech, renovace podlah, zaměření podlah
Zaměřujeme se hlavně na pokládku krytin u konečných zákazníků a to jak bytů, tak rodinných domků a z menší části i komerčních projektů.
Jeřábnické práce, půjčovna jeřábů, práce a manipulace ve výškách
Poskytování prací s jeřábem, jeřábnické služby pro výškové a manipulační práce, půjčení jeřábů dle charakteru poptávky. Autojeřáby k půjčení – Autojeřáby Mikan, kraj Vysočina.
Nízkoenergetické dřevostavby Jihlava, úsporné  a komfortní bydlení, velké finanční úspory
Stavíme úsporné dřevostavby na klíč, naše firma klade důraz na správný proces výstavby i využité materiály, požádejte o cenovou nabídku.
Polotovary pro snadnou montáž kovového a hliníkové zábradlí
Jsme společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy, která dodává kvalitní polotovary, jako jsou madla, drážky, příruby a jiné nezbytné komponenty pro kovové a hliníkové zábradlí se snadnou montáží.
Stavebnicový systém zábradlí – pro balkony, terasy, schodiště
Hliníkové zábradlí se snadným stavebnicovým systémem pro balkony, terasy, schodiště a francouzská okna vám dodává společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy.
Servis a revize plynových kotlů Telč, montáže vody, tepelných čerpadel, montáže solárních panelů
Zabýváme se nejen servisem plynových kotlů, ale také revizemi plynových kotlů a kotlů na tuhá paliva.
Zemní výkopové a demoliční práce Jihlava, terénní úpravy, inženýrské sítě, demolice budov
Zemní výkopové a demoliční práce Jihlava, terénní úpravy, inženýrské sítě, demolice budov, odvoz suti, zeminy, a také dovoz štěrku a písku.