ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Výroba rozvaděčů Příbram
Nabízíme výrobu rozvaděčů NN, typových, atypických rozvaděčových skříní a pultů, zpracování, vysekávání a ohýbání plechů, práškové lakování.
Stavební projekty, stavební dozor Příbram
Nabízíme projektovou činnost ve výstavbě, katalogové projekty rodinných domů, vypracování situace osazení včetně přípojek, stavební dozor.
Stavební práce Příbram
Nabízíme stavební práce: stavby na klíč, rekonstrukce, demolice, zemní práce, jeřábnické práce, betonářské práce, kopáčské práce,inženýrské stavby včetně vybavenosti, pokládání dlažby, zateplování budov včetně fasád.
Míchání, tónování barev Příbram
Nabízíme natěračské potřeby, lazurovací laky, silikony, emaily všech druhů, spreje a plnění barev do sprejů. V míchacím centru na počkání namícháme nejrůznější druhy nátěrů
Projektová dokumentace
Nabízíme vypracování projektových dokumentací pro stavební povolení i ohlášku stavby. Naší hlavní pracovní náplní je zpracovávání stabvebně-technické části dokumentace, v individuální případech je možné projekt doplnit i o jiné části, např. vodovod, kanalizace atd.. Převážně se specializujeme na projekci menších objektů jako jsou přístavby, ...
Broušení dřevoobráběcích nástrojů
Společnost BRUNAX spol. s r.o. nabízí broušení dřevoobráběcích nástrojů. Služby: - opravy a broušení vidiových a trapezových pil na dřevo i kov - broušení fréz a vrtáků na dřevo i kov - broušení hoblovacích nožů - svařování a broušení pásových pil + prodej - broušení řeznických strojků, řetízků do motorových pil a ostatních nástrojů - ...
Źelezářské zboží Příbram
Nabízíme široký sortiment železářského zboží, řemeslnické a zahrádkářské potřeby, ruční a elektrické nářadí. Prodáváme čerpadla a čerpací techniku pro dům a zahradu, krbová kamna, sporáky a kotle na tuhá paliva, elektrické ohřívače vody.