ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Projektová činnost včetně studií a potřebných dokumentů pro úřady
Individuální projekty pozemních staveb. Tým architektů a projektantů, kteří přenesou na výkres všechny Vaše sny a představy z ATELIER HESTIA, s.r.o., Dobříš.
ATELIER HESTIA s.r.o. Projektování a inženýring Praha
Výstavba vodovodních a kanalizačních sítí včetně příslušných objektů a technologií Příbram
Výstavba vodovodních a kanalizačních sítí včetně příslušných objektů a technologií Příbram,
Hrubé stavby, základové desky, stavby na klíč Příbram, stavební práce, rekonstrukce domů, výkopy
Hrubé stavby, základové desky, stavby na klíč Příbram, stavební práce, rekonstrukce domů, výkopové práce bagrem, zateplení fasád, zámková dlažba, monolitické stavby, stropy.
Práce s autojeřábem LIEBHERR 1030.2 s nosností až 35 tun a dosahem 45 metrů.
Potřebujete jeřáb?, potřebujete zvednou, přemístit nebo usadit těžké břemeno či náklad? Pan Milan Hendrych je jeřábník se 17ti letou praxí v oboru.
Specializovaná prodejna spojovacího materiálu, poradenství, Příbram
Šrouby, matice, nýty, podložky a závitové tyče různých druhů nakoupíte ve specializované prodejně spojovacího materiálu společnosti Vespos Radka Kubery, Příbram.
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty Sedlčany
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty, speciální sponkované vazníky, příhradové vazníky, zastřešení, dřevostavby - GEN - Střešní konstrukce s.r.o. Sedlčany
Výroba rozvaděčů Příbram - elektroměrové rozvaděče ES1 – ES21
Potřebujete pro svůj dům či stavbu elektroměrový rozvaděč, pak jste na správném místě. Jsme výrobci kvalitních elektroměrových rozvaděčů respektující veškeré podnikové normy.
Elektroměrové rozvaděče Příbram
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele elektroměrových rozvaděčů do domů, bytů, staveb, dílen, provozoven nebo do objektů občanské vybavenosti, kontaktujte firmu AROVA SERVIS s.r.o. Příbram.
Stoupačkové rozvaděče pro rekonstrukce v bytových domech Příbram
Elektroměrné stoupačkové rozvaděče pro výměnu při rekonstrukci v bytových domech, ocelevé skříně pro elektroměry vyrábí AROVA SERVIS s.r.o., Příbram.
Protištěpné spony do nejen do pražců, značkovací hřeby
Protištěpné spony do pražců nebo značkovací hřeby vyrábí společnost BOVA Březnice spol. s r.o. sídlící v okrese Příbram.
Výroba rozvaděčů NN Příbram
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. z Příbrami se zabývá výrobou rozvaděčů NN v souladu s platnou legislativou a příslušnými předpisy.
Dřevostavby a montované nízkoenergetické domy na klíč pro Vaše pohodlí
Dřevostavby a montované nízkoenergetické domy na klíč podle Vašeho výběru postaví společnost HK - Dřestav s.r.o. se sídlem nedaleko Příbrami.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Technický dozor při stavbě domů i podnikatelských objektů
Technický dozor stavebníka nebo investora při stavbě nejen rodinných domů a podnikatelských objektů, ale i u staveb občanské vybavenosti zajistí tým společnosti ATELIER HESTIA s.r.o. z Dobříše.
ATELIER HESTIA s.r.o. Projektování a inženýring Praha
Stavební chemie Illbruck Příbram
Během žádné stavby nebo rekonstrukce se jistě neobejdete bez lepidel, tmelů nebo silikonů. Firma pana Radka Kubery nabízí v prodejně Vespos v Příbrami kompletní sortiment stavební chemie Illbruck.
Upevňovací systémy Fischer Příbram
Hmoždinky, střední i těžké kotvy, chemické kotvy a ostatní upevňovací systémy od prověřeného výrobce Fischer seženete v prodejně Vespos v Příbrami.
Nýty Příbram
Široký výběr nýtů klasických nebo trhacích nýtů pro různé účely naleznete ve firmě pana Radka Kubery, v prodejně Vespos v Příbrami.
Distribuce a dodávka elektrické energie, elektromontážní práce
Distribuce elektrické energie, dodávka elektřiny, elektromontážní práce, projekci, opravy, servis, revize elektrozařízení realizuje společnost ELPRO - DELICIA, a.s.
ELPRO - DELICIA, a.s.
Střechy novostaveb, rekonstrukce, opravy střešní krytiny a krovů
Střechy, pokryvačské, tesařské a klempířské práce, pokládku střešní krytiny, instalaci trámů, krovů svodů a okapů realizuje společnost Jiří Lízner, okres Příbram.
Výroba, dodávka a montáž moderních i klasických montovaných rodinných domů Příbram
Plánujete bydlet ve vlastním a toužíte po krásném rodinném domě? Společnost HK - Dřestav s.r.o. sídlící nedaleko Příbrami Vám zajistí výrobu, dodávku a rychlou montáž montovaných rodinných domů.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Projektové služby a inženýring Dobříš – komplexní řešení při stavbě domu
Ať už se chystáte ke stavbě rodinného domku, hotelu nebo skladu či provozovny, můžete se společností ATELIER HESTIA s.r.o. z Dobříše spolehnout na špičkové projektové služby a inženýring.
ATELIER HESTIA s.r.o. Projektování a inženýring Praha
Kamenictví Příbram – návrhy a výroba pomníků, oprava hrobů, hrobek a nápisů
Individuální návrhy pomníků, jejich výrobu z přírodního a umělého kamene, opravy hrobek a hrobů, sekání, pískování či zlacení nápisů nabízí Kamenictví a Pohřební služba Bouší a Ponížil z Příbrami.
Železářství, prodej železářského, spojovacího a kotevního materiálu, nářadí
Železářské zboží, spojovací a kotevní materiál, stavební a zahradní nářadí, technika, kompresory, čerpadla prodává ŽELEZÁŘSTVÍ ŘÍHA - Jaroslav Říha, Příbram a Dobříš.
Spojovací materiál Příbram - matice, šrouby, podložky
Široký sortiment spojovacího matriálu jako jsou šrouby, matice, podložky a mnoho dalšího naleznou kutilové a stavební podniky v prodejně ve firmě pana Radka Kubery, v prodejně Vespos v Příbrami.
Specialista na spojovací materiál Příbram
Specialista na spojovací materiál, prodejna pana Radka Kubery Vespos v Příbrami, nabízí stavebním podnikům, kutilům i řemeslníkům široký sortiment šroubů, matic, podložek a mnoho dalšího.
Prodej spojovacího materiálu Příbram
Potřebujete ke své práci spojovací matriál? Velký výběr kvalitního spojovacího materiálu od prověřených výrobců prodává firma prodejně pana Radka Kubery, Vespos v Příbrami.