ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Nákup a servis stavebních strojů a hutní techniky
Společnost DYWI servis CZ s.r.o. se sídlem v Říčanech zprostředkuje nákup a servis stavebních strojů pro hutní techniku a strojů určených pro zpracování betonu nebo bourání.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Okna a dveře VEKRA – více než 25 let na trhu
Přijďte se na vlastní oči přesvědčit o kvalitě oken a dveří VEKRA do jednoho z našich velkých showroomů, které naleznete ve velkých městech po celé České republice.
Automatické změkčovače vody Chrášťany – odstraní potíže spojené s tvrdou vodou
Trápí Vás starosti spojené s vysokou tvrdostí vody? Společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan přináší řešení v podobě automatických změkčovačů vody s nízkými náklady na provoz.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Urnové hroby a pomníky rozličných tvarů a druhů kamene skladem
Jste náhle nuceni postarat se o ostatky zesnulých členů rodiny? Široký výběr skladových urnových hrobů a pomníků rozličných tvarů vyrobených z mnoha druhů kamene nabízí firma HV-GRANIT s.r.o., Praha.
HV-GRANIT s.r.o. Kamenictví Jirny
Výroba deskoviny Praha – v různých tloušťkách včetně možných povrchových úprav
Firma Daha Nehvizdy, s.r.o. se sídlem v Praze nabízí zájemcům možnost nechat si zde vyrobit deskovinu převážně ze žuly v různých tloušťkách a s možností povrchových úprav.
Truhlářská výroba Vinoř – nábytek, kuchyně a skříně na míru
Truhlářskou výrobu originálního nábytku na míru, kuchyňských linek, vestavěných skříní nebo pokládky podlah nabízí Truhlářství Mapefi - Martin Petr, Vinoř.
Truhlářství Mapefi - Martin Petr Interiéry na zakázku Praha 9 - Vinoř
Kamenná dlažba výroba Praha – široký výběr přírodního kamene
Vybíráte dlažbu do exteriéru nebo interiéru a máte požadavky na odolnost a snadnou údržbu? Pak si nechte vyrobit kamennou dlažbu od firmy Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy.
Kompletní zemní práce, demolice, sanace kontaminovaných lokalit, široký výběr techniky
Realizace zemních prací a demolic s širokou škálou stavební mechanizace Vám zajistí společnost Polanský Group, a.s. z Říčan u Prahy. Garantujeme velký objem stavebních prací za krátké časové období.
Plynové a elektrické kotle, montáž, kontrola, servis, oprava
Plynové a elektrické kotle, konzultace a návrh systému topení, instalace, revize, kontrola, servis, oprava a dodání náhradních dílů zajišťuje GASTERM SERVIS s.r.o.
Půjčovna kvalitního nářadí a techniky kutilům i profesionálům za příznivé ceny
Nářadí a techniku profesionální kvality od elektrických pil, řezaček, fréz, vrtaček po vysavače a čerpadla Vám půjčí za příznivé ceny v prodejně a půjčovně Kromo v Brandýse nad Labem - Stará Boleslav.
Magnetické držáky a upínací prvky – pro průmysl i domácnost
Nejen v průmyslu, dílnách i obchodech, ale i v domácnostech pro každodenní použití jsou určené magnetické držáky a upínací prvky, které vyrábí společnost ELIDIS s.r.o. sídlící nedaleko Prahy.
Tlakové zkoušky pevnosti a těsnosti plynovodů, napěťové zkoušky
Plynovody, tlakové zkoušky pevnosti a těsnosti plynovodů, napěťové zkoušky, zjišťování kvality, čištění a kalibrace potrubí realizuje společnost KOSOGASS - inženýring s.r.o.
Nátěry na dřevo a barvy, prodej Praha - produkty Osmo – pro vnitřní i venkovní použití
Kvalitní péči určenou pro zachování dlouhé životnosti a přírodních vlastností dřeva prodává ve formě nátěrů, barev a ostatních produktů Osmo firma Restaurátoři - Miroslav Šach z Prahy.
Stavební práce, výstavba nových domů na klíč, projekce, zednické práce
Výstavba nových domů na klíč, zpracování projektové dokumentace, vytyčení, základy, hrubá stavba, dokončovací práce okolí provádí společnost STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o., Praha - východ.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Interiérové dveře VEKRA Interier Praha - dveře do bytu, domu i komerčních prostor
Dveře VEKRA Interier do interiérů domů či bytů s nadstandardní zárukou až pět let v mnoha provedeních jistě osloví každého, kdo má vkus. K vidění nejen v Praze, ale ve všech vzorkovnách po celé ČR.
Umyvadla v různých typových řadách Praha – nerezová a hygienická
Nerezová a díky použitému materiálu a tvarům také vysoce hygienická umyvadla v různých typových řadách a o různých rozměrech nabízí společnost ITALINOX s.r.o. Praha.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
E-shop - úpravny vody, filtrace, změkčovače vody i příslušenství
Potřebujete upravit, filtrovat nebo změkčovat vodu v domácnosti nebo pro komerční využití nebo dokoupit příslušenství? Vyberte si z nabídky e-shopu společnosti GORO spol. s r.o. Brandýs nad Labem.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Posuvné systémy Vekra – výborná izolace i pro velké plochy
Hledáte elegantní a funkční řešení zasklení velkých ploch? Řešením jsou posuvné systémy Vekra s bezbariérovým prahem, které výborně izolují od hluku a prachu.
Vrtání studní, studnařské práce včetně vyhledání vody, hydrovrty a laboratorní rozbor vody
Ivan Houska – Vodoservis je společnost z Prahy 10, jež se zabývá vrtáním studní v různých typech prostředí. Vyhledáme vodu na Vámi vybraném místě a zajistíme dokumentaci i laboratorní analýzu vody.
Nové značkové vzorkovny VEKRA – přesvědčte se o kvalitě na vlastní oči
Vybíráte okna či dveře a chcete se o kvalitě přesvědčit na vlastní oči? Díky nově otevřeným značkovým vzorkovnám VEKRA otevřeným po celé České republice je to snadné.
Prosklené stěny Vekra – prosvětlí každý interiér
Hledáte elegantní řešení prosvětlení tmavého interiéru? Prosklené stěny Vekra jsou vhodné pro libovolný typ dveří a v kombinaci s nadsvětlíky a bočními světlíky pustí světlo do každého prostoru.
Stavební stroje DYNAPAC – s vysokou výkonností a trvalou provozuschopností
Autorizovaný prodejce, společnost DYWI servis CZ s.r.o. z Říčan, nabízí výkonné stavebních stroje a stroje pro hutní techniku a kompresory s trvalou provozuschopností.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Francouzská okna od spol. Vekra - okna začínající u podlahy
Toužíte po světlých místnostech a výhledu ven? Pořiďte si elegantní francouzská okna od společnosti Vekra, která začínají již u podlahy a jsou vhodná pro byty, domy, balkony i lodžie.
Servis pro domácí úpravny vody Chrášťany - řešení pro rodinné domy, byty, chaty...
Máte problémy s pitnou vodou doma nebo si nejste jistí její kvalitou? Právě pro Vás firma Goro vyrábí produkt domácí úpravnu vody.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, demolice, likvidace suti, odpadů
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, základy staveb či bazény, terénní úpravy, demoliční práce, likvidace suti, odvoz odpadů realizuje společnost Výkopy Durek - Miroslav Durek.