ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zateplení rodinných domů, panelových domů polystyrénem a minerální vatou
Ušetření energie či předejití přehřátí obytných prostor díky zateplení rodinného či panelového domu od společnosti STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. z Prahy.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Výstavba domů, rekonstrukce bytů, novostavby na klíč
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů, bytových jader na klíč, zednická, obkladačská, instalatérská činnost – Jaroslav Tůma okres Praha – Východ.
Interiérové dveře z kvalitních materiálů s nadstandardní zárukou 5 let
Výběru interiérových dveří se vyplatí věnovat velkou pozornost a rozhodovat se pečlivě. Ačkoliv dveřím spousta lidí nepřikládá příliš velký význam, jejich role v interiéru je klíčová.
Nerezové příslušenství k trubkám ve špičkové kvalitě
Široký výběr, přírub, kolen, redukcí a dalšího nerezového příslušenství k trubkám ve špičkové kvalitě nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Bagrování, zemní a výkopové práce Praha východ, zakládání staveb, demolice, autodoprava
Bagrování, zemní a výkopové práce Praha východ, zakládání staveb, strojní demolice, autodoprava, odvoz odpadu, terénní práce, výkopy pro bazény, inženýrské sítě, odvodnění ploch, hloubení jímek.
Dřevěné podlahy z domácích venkovních i exotických dřevin - podlahy Jiří Horák
Rozhodli jste se pořídit novou podlahu? Líbila by se Vám podlaha z exotických dřevin? Podlahářství pana Jiřího Horáka provádí pokládku dřevěných podlah z domácích venkovních i exotických dřevin.
Geologické práce, polní geotechnické zkoušky, statistické penetrační zkoušky Lázně Toušeň
Geologické práce, polní geotechnické zkoušky, statistické penetrační zkoušky, geologický průzkum, geotechnické profily penetračních sond, vyhodnocení penetračních zkoušek, TERRATEST Lázně Toušeň
TERRATEST s.r.o.
Bezúdržbové multifunkční hřiště je praktickým a zároveň výhodným řešením
Bezúdržbová multifunkční hřiště skýtají celou řadu výhod. Jak už je patrné z názvu, vyžaduje takové hřiště minimální náklady na údržbu, a to jak finanční, tak časové.
Autorizovaný dealer strojů DYNAPAC v ČR
Prodej strojů značky DYNAPAC včetně zajištění náhradních dílů nabízí svým zákazníkům společnost DYWI servis CZ s.r.o. se sídlem v Modleticích 138 u Říčan v okrese Praha-východ.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Truhláři Praha 9 -  realizuje všechny typy zakázek
Zakázkové truhlářství zaměřené na kompletní realizaci interiérů, včetně vytvoření 3D návrhu, poradenství a cenové kalkulace nabízí firma Truhlářství Mapefi – Martin Petr z Brandýsu nad Labem.
Truhlářství Mapefi - Martin Petr Interiéry na zakázku Praha 9 - Vinoř
Výroba kamenných hřbitovních pomníků a hrobů Praha
Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. nabízí ušlechtilou kamenickou výrobu.
Stavební a výkopové práce, kontejnerová doprava, odvoz sutě, komplikované terénní úpravy
Profesionální terénní úpravy pro stavební účely poskytuje společnost Miroslav Durek ze Svojetic u Prahy. Provádíme kompletní zemní práce a zajišťujeme spolehlivou dodávku materiálů i odvoz suti.
Kamenická výroba z žuly, mramoru a břidlice Praha
Kamenická výroba z žuly, mramoru a břidlice je stále velmi potřebná a aktuální.
Zpracování kamene Praha – výroba venkovních i vnitřních obkladů, krbů, náhrobků
Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy, přímí dovozce a zpracovatel přírodního kamene, nabízí své služby výroby kamenných obkladů do koupelen, kuchyní, interiérů i exteriérů.
Dovoz kamene a kamenická výroba Praha
Přímý dovozce kamene ze světových trhů, společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy, nabízí kamenickou výrobu od deskoviny, kamenných obkladů pro interiéry i exteriéry po silniční program.
Tlakové komplety Chrášťany - zajištění vstupního tlaku vody při provozu reverzní osmózy
Tlakové komplety nejen pro zajištění odpovídajícího tlaku vstupní surové vody při provozu reverzní osmózy nabízí společnost GORO, spol. s r.o. sídlící v Chrášťanech.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Havarijní servis, opravy plynových kotlů světových značek, Říčany
Havarijní servis, opravy, revize, vyčištění, technické prohlídky plynových kotlů a zařízení, dodávku náhradních dílů zajišťuje společnost GASTERM SERVIS s.r.o., Říčany.
Kamenictví Praha, zakázková výroba pro kameníky, zpracování kamene
Zpracování kamene, řezání, broušení a leštění deskovin pro kameníky, zakázková výroba obkladů, dlažeb, parapetů a hřbitovních pomníků realizuje Daha Nehvizdy, s.r.o.
Stavby na klíč, kompletní realizace rodinných a bytových domů, Úvaly
Kompletní realizace rodinných a bytových domů na klíč, stavební, řemeslnické a dokončovací práce, terénní úpravy zajišťuje STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o., Úvaly.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Umělý sportovní povrch Bergo pro dětská a školní hřiště a jiná sportoviště
Na dětská, školní, víceúčelová hřiště a další venkovní i vnitřní sportoviště je vhodný umělý kazetový sportovní povrch Bergo od společnosti Forward tenis.
Demoliční a zemní práce, výkopy pro inženýrské sítě a bazény, terénní úpravy, rovnání terénu
Zemní a výkopové práce v celém Středočeském kraji Vám zajistí společnost Jiří Šimon - Zemní a výkopové práce z Mnichovic u Prahy. Vykopeme základy pro Váš dům a přepravíme materiál z místa na místo.
Pokládka parketových podlah včetně úpravy podkladu a povrchu
Parketové podlahy Vám položí včetně úpravy podkladu a povrchu profesionálové z firmy Jiří Horák –podlahářství se sídlem na Praze - Východ.
Truhlářská výroba, nábytek na zakázku z masivu i lamina, pergoly, zahradní domky, terasy
Kvalitní nábytek dle Vašich představ Vám vyrobí zkušená firma Jaroslav Tůma z obce Mukařov u Říčan. Navrhneme a vyrobíme nábytek do celého bytu, precizně a v domluveném termínu.
GORO - na trhu již 27 let! – na nás se můžete spolehnout
Již více než 27 let je na trhu společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan, která nabízí zákazníkům kvalitní zařízení a služby spojené s úpravou kvality vody.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Zemní vruty - jednoduché řešení pro ukotvení a stavby bez betonových základů
Zemní vruty, které zakoupíte ve specializovaném maloobchodě Kromo Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, jsou skvělým pomocníkem pro ukotvení staveb bez betonových základů a kopání.