ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Prodej a zastřešení bazénů Mělník
Společnost PO.OB. - Sklolamináty - GFK s.r.o.nabízí prodej bazénů a jejich zastřešení. Bazény: - kruhové - obdélníkové - oválné - jiné tvary. Zastřešení bazénů: Hliníková konstrukce: - vyrobena ze speciálně vyvinutých profilů. - profily jsou opatřeny povrchovou úpravou stříbrný Elox. Plastová konstrukce: - profili jsou ...
Vestavěné skříně Mělník
Jsme truhlářská firma zabývající se zakázkovou výrobou vestavných skříní. Nabízíme široký výběr: - dveřního kování - úchytových lišt - výplní(lamino,lacobel,lacomat,zrcadlo a jiné.) Rádi vám zdarma vypracujeme cenovou nabídku.
Kuchyně Mělník
Zakázková výroba kuchyní,3D vizualizace,zaměření a návrh zdarma,vestavné spotřebiče většiny značek za skvělé ceny. Specializujeme se na výrobu a montáž: - zakázkového nábytku - kuchyní - vestavných skříní - kancelářského nábytku - dětských pokojů a veškerých interiérů. Dále se zabýváme výrobou a montáží plotů,dřevěných ...
Výroba sklolaminátové potrubní systémy
Společnost POLA Neratovice s.r.o. se zabývá výrobou sklolaminátových stavebních prvků. Hlavní náplní je výroba střech pro čistírny odpadních vod. Provádíme: - montáž, opravy a kompletní servis sklolaminátových potrubních systémů - výroba nádrží, zásobníků a jímek - výroba poklopy šachet a kanálů - biofiltry.
Kuchyně na míru-Mělník
Kuchyně na zakázku.Vše od zaměření po montáž,kalkulace a grafický návrh ZDARMA!!!! Kuchyňské spotřebiče většiny značek za skvělé ceny.
Sklolaminátové bazény Mělník
Společnost LAMINET s.r.o. vyrábí a dodává sklolaminátové bazény. Možnost realizace kompletní stavby na klíč. Příslušentví k bazénům: - skokanská prkna - skluzavky - sprchové vaničky. Provádíme rekonstrukce betonových bazénů.
Vodoinstalatérské práce Mělník
Provádíme vodoinstalatérské práce ve Středočeském kraji. Instalatérství: - rozvody vody - topení.