ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Odborné zazimování bazénu nebo svépomocí? Praha - připravte svůj bazén na zimu!
Pokud si také vy pokládáte otázku, zda si nechat zazimovat bazén od odborníků nebo svépomocí, jsou právě pro Vás určené následující řádky.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Omítky pro obnovu fasád historických objektů uznávané památkáři - výroba
Obnova fasád historických objektů vyžaduje kvalitní fasádní omítky. Společnost PREMIX servis, spol. s r.o. z Prahy je v tomto oboru specialistou a fasádní omítky vyrábí.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Probarvené štuky, omítky a malty - výroba odstínu na zakázku
Probarvené štuky, omítky a malty vyrobené na zakázku podle požadovaného odstínu nabízí společnost PREMIX servis, spol. s r.o. Neratovic, nedaleko od Prahy.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Okna, dveře a zimní zahrady z hliníkových profilů ALIPLAST a ALUPROF, dodávka a montáž
Hliníková okna a dveře Vám vyrobí a namontuje firma s dlouhodobými zkušenostmi ALUWIN s.r.o. sídlící v Kralupech nad Vltavou. Nejvyšší kvalita pro Váš dům i zimní zahradu.
Kvalitní okna, dveře, zimní zahrady z hliníkových profilů
Kvalitní okna, dveře, stěny, příčky, zimní zahrady z hliníkových a dřevohliníkových profilů, sklohliníkové fasády vyrábí a montuje společnosti ALUWIN s.r.o.
Plastové jímky a kanalizační šachty od tradičního výrobce - Praha, střední Čechy
Potřebujete plastovou jímku, kanalizační či vodoměrnou šachtu? Pak se spolehněte na českého výrobce s dlouholetou tradicí!
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Úložné systémy pro kabely z oceli, hliníku, PVC Vás přesvědčí vysokou kvalitou
Ucelená systémová řešení pro moderní elektroinstalace zajistí úložné systémy pro kabely z oceli, hliníku a PVC vyrobené ve vysoké kvalitě od společnosti Niedax-Kleinhuis s.r.o.
Vodoinstalatérské a topenářské práce, čištění kanalizace, Mělník
Vodoinstalatérské a topenářské práce, čištění kanalizace non-stop, rozvody vody a topení, montáž topných systémů realizuje firma Instalatérství Karel Jirák, Mělník a okolí.
Plastové šrouby, zátky a další plastové součásti - Všetaty
Plastové součásti mají své využití jak při výrobě nábytku, tak i ve strojírenství a stavebnictví, a používají se také v oblasti elektrotechniky i v mnoha dalších oborech.
Sklolaminátové zastřešení ČOV Neratovice zamezuje úniku nežádoucích pachů
Snadné, rychlé a bezpečné řešení nejen pro ČOV umístěných v obytné zástavbě představují sklolaminátová zastřešení ČOV od společnosti POLA Neratovice s.r.o.
Výrobce žlabů Mělník - novinka MTC drátěné žlaby – blesková instalace, žádné šroubování
Výrobce kabelových nosných žlabů Niedax-Kleinhuis s.r.o. sídlící nedaleko Mělníka představuje převratnou novinku MTC drátěné žlaby pro bleskovou instalaci bez spojek a šroubů.
Projektování a inženýring Kralupy nad Vltavou - pro naše poskytované produkty
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou nabízí kompletní projekční práce a inženýring pro své nabízené produkty - projekce, studie, stavební dozor a další.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
3D grafický návrh koupelny oživí Vaše sny, Praha, Mělník
Novou koupelnu si nejlépe představíte, pokud si necháte nejdříve vypracovat její 3D grafický návrh! A právě tuto službu nabízí koupelnové studio A.T.Plus se sídlem na Mělníku. Řadu zakázek ale realizuje na území hlavního města Prahy, kde klienti velmi oceňují individuální přístup a služby z menšího města... Ochotný personál s Vámi nejprve ...
Elektroinstalační materiály, kabelové žlaby Mělník
Naše společnost Niedax-Kleinhuis s.r.o. vyrábí elektroinstalační materiál. Specializujeme se na kabelové systémové vedení. Také jsme největší světová firma vyrábějící ocelové kabelové žlaby. Výroba a prodej: - C lišty a profily - hliníkové a kovové žebříky - kovově, parapetní, hliníkové, drátěné, nerezové a plastové žlaby - mosazné a ...
Bazény na klíč a zastřešení bazénů za akční ceny pro rok 2015
Uvažujete o pořízení kvalitního bazénu a chcete najít co nejlepší poměr ceny a kvality? Společnost Bazény Polman, výrobce bazénů s 20-letou tradicí pro Vás připravila nabídku akčních setů bazénů pro rok 2015 za bezkonkurenční ceny. Z nabídky vybíráme: Plastový obdélníkový bazén 6 x 3 x 1,2 m za akční cenu 55 000,- Kč + 15 % DPH obsahuje - ...
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Rekonstrukce a revitalizace panelových a bytových domů
Pro zlepšení stavu bytových domů a zvýšení komfortu bydlení realizujeme komplexní řešení rekonstrukce či revitalizace, která účelově povede k požadovaným výsledkům a záměrům investora. Zateplením fasádního a střešního pláště se zvýší nejen úspory tepelných energií, ale i pohoda bydlení, včetně hodnoty a dlouhodobé životnosti budovy. Komplexní ...
Stavební práce, rekonstrukce bytů a domů Mělník
Firma Pavel Fiala Strikes.cz nabízí profesionální a kvalitní provedení těchto prací za rozumné ceny: • dodavatelská a obchodní činnost • prodej, montáž plastových oken a dveří (z kvalitních Německých profilů) • rekonstrukce domů/bytů • výstavba RD • bytová jádra • zednické práce • bourací a výkopové práce • vyklízecí práce • obklady, ...
Instalatérské a topenářské potřeby, sanitární keramika, Neratovice
Sdružení podnikatelů Nerastav Král & Blahout provozuje v Neratovicích na adrese Kostelecká 154 prodejnu VODA - TOPENÍ - PLYN - KANALIZACE se širokým sortimentem instalačního a topenářského materiálu, sanitární keramiky, kotlů plynových, na pevná paliva a bojlerů. Otevírací doba: po-pá 7-11:30, 14-17, so 8-11. Nabízené produkty: - ...
Prodej a servis - plynové kotle, kotle na pevná paliva, revize kotlů, Neratovice
Sdružení podnikatelů Nerastav Král & Blahout, zkušený odborník v oboru instalatérských a topenářských prací nabízí: Prodej a servis: - kotle - plynové kotle, kotle na pevná paliva všech značek (např. Mora, Protherm, Ferroli, Vaillant atd.). Dále zabezpečuje kontroly kotlů a revize odběrných plynových zařízení. Svou činností se ...
Výstavba liniových staveb Mělník
CZ Building group, a.s. nabízí tyto své služby: - Hrubé terénní práce - Hloubení stavebních jam, základů a rýh - Odvoz přebytečné zeminy a sutí - Výstavba liniových staveb - Zhotovení komunikací, parkovišť a chodníků - Výstavba opěrných zdí, odhlučňovacích valů - Kompletní odstranění zděných, ocelových... Pro další podrobné ...
Stavby na klíč Mělník
Firma STAVMONT s.r.o. se zabývá Stavbami na klíč v Mělníku Realizované zakázky: - RD typu bungalov Předboj - RD Libiš - RD Chorušice Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Demoliční práce Mělník
CZ-building group a.s., je mladá a perspektivní společnost, která si buduje stabilní pozici na našem trhu při provádění demolic, zemních prací, terénních úprav, rekultivací a stavební dopravy. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Zhotovení komunikací, parkovišť a chodníků
CZ-building group a.s., se zabývá: - prováděním demolic - zemních prací - terénních úprav - rekultivací a stavební dopravy. Zhotovení komunikací, parkovišť a chodníků Kompletní provedení z různých finálních povrchů (asfaltový beton, dlažba). Pro další informace klikněte na odkaz viz níže
Hrubé terénní práce Mělník
Nabízíme vám tyto služby: - Hrubé terénní práce - Hloubení stavebních jam, základů a rýh - Odvoz přebytečné zeminy a sutí - Výstavba liniových staveb - Zhotovení komunikací, parkovišť a chodníků - Výstavba opěrných zdí, odhlučňovacích valů- Pro další podrobné informace klikněte na odkaz viz níže.
Výroba montáž protipožární dveře
Vyrábíme a montujeme protipožární dveře. Další výrobky: - nábytek - okna - dveře - schody - repliky - garážová vrata - kuchyně - pergoly - zimní zahrady. Více info naleznete viz odkaz níže: