ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Pokládka zámkové dlažby Praha, pevná a trvanlivá zámková dlažba, vysoká odolnost, variabilita dlažby
Naše firma Vám zajistí pokládku bezúdržbové zámkové dlažby, která disponuje variabilitou tvarů a vzorů, pestrost barevného provedení.
Realitní investice a developerská činnost pro rezidenční i komerční budovy - Sekyra Group a.s.
Sekyra Group a.s. z Prahy je developerská společnost, která přes dvacet let buduje tvář města svými neotřelými a inovativními projekty jako jsou sídla pro T-Mobile, Nestlé nebo Českou spořitelnu.
Plánované projekty v Praze - nové bydlení Karlín, Kamýk nebo Nové Butovice
Sníte o novém bydlení a netlačí Vás čas? V tom případě je vhodná plánovaná výstavba nových bytů v Praze právě pro Vás.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Zednické, sádrokartonářské, malířské, tapetářské práce, pokládka obkladů a dlažeb, Praha
Firma SenBau s.r.o. se zabývá především zednickými pracemi. Součástí naší činnosti jsou také sádrokartonářské, malířské a tapetářské práce a pokládka obkladů a dlažeb, dle požadavku zákazníka.
Rekonstrukce odvětrání budov Praha
Máte ve své budově nefunkční odvětrání vyvedeno na střeše? Má Váš objekt plochou střechu, která potřebuje zrekonstruovat? V tom případě se obracejte na profesionály – společnost Stop Problém, s.r.o.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Rekonstrukce a modernizace rodinných domů, bytů a veřejných budov od Otistav s.r.o.
Otistav s.r.o. z Prahy je stavební firma, která se zabývá rekonstrukcemi a modernizacemi rodinných domů, bytových jader, veřejných budov nebo průmyslových objektů.
Stavby z monolitického betonu a jeho využití od projektu po provedení
Návrhy a realizace projektů a staveb s využitím monolitického betonu Vám na míru zpracují ve společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Rozváděče AK, AKi nebo AK Plus - akce Spelsberg Česká republika 2022 - pěkný multifunkční nůž
Máte rádi akce? Jednu z dalších zajímavých akcí si pro Vás opět připravila Společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Kamenická výroba, kamenictví, kuchyňské a koupelnové desky, dlažby, obklady
Společnost Kamenictví Douša s.r.o. se zabývá především zpracováním přírodního kamene. Dodáváme a montujeme kuchyňské a umyvadlové desky, dlažby, obklady i hřbitovní architekturu.
Strojové omítání kvalitní štukovou omítkou ušetří čas i peníze - IL stavební, s.r.o.
Společnost IL stavební, s.r.o. z Prahy se zabývá strojním omítáním pomocí kvalitních štukových omítek, ale pomůže i s pokládkou dlažby nebo zateplením fasád.
Stavební a úklidové práce - rekonstrukce, stavby na klíč nebo oprava fasád domu
Společnost ETERNIS Profi s.r.o. z Prahy se zabývá stavebními a úklidovými prácemi. Udělá pro Vás rekonstrukci domu či bytu nebo opraví fasád či položí dlažbu.
Garážové vrata, brány nebo protipožární dveře značky Hörmann od firmy ALTOMA s.r.o.
Společnost ALTOMA, spol. s.r.o. z Prahy se již přes dvacet let zabývá dodávkou a montáží garážových vrat, bran, protipožárních dveří, stínící techniky a poskytuje i servis.
Stavební firma, rekonstrukce, přestavby, bourací práce, ostatní stavební práce, dozorování staveb
Stavební firma EVMAT stavby s.r.o. se již více než 15 let zabývá rekonstrukcemi, přestavbami, výstavbou, bouracími pracemi, ostatními stavebními pracemi i dozorováním staveb na území celé ČR.
EVMAT stavby s.r.o.
Kompletní inženýrská a projekční činnost - od návrhu po realizaci stavby
Ing. Zdeněk Šťastný z Prahy poskytuje kompletní služby v oboru inženýrství, projekční činnosti, technického dozoru investora a doplňkových služeb pro stavební projekty.
Návrhy a realizace designových projektů - architektonická a inženýrská činnost
Architektonickou, inženýrskou a projekční činnosti se zabývá Pražská společnost Siebert + Talaš, spol. s.r.o., která realizuje malé i velké projekty pro veřejný sektor i jedince.
SIEBERT + TALAŠ, spol. s r.o.
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce obydlí
Stavení firma z Prahy realizuje výstavbu a rekonstrukci rodinných domů a bytů. Zajišťujeme zednické práce, obklady, fasády dle požadavků klienta.
Jiří Navrátil stavební práce
Kompletní lešenářské práce, půjčovna lešení, dovoz, montáž a demontáž lešení po celé ČR
Firma Filip Rožumberg již více než 30 let provozuje kompletní lešenářské práce. Tzn. nabízíme půjčení fasádního a prostorového lešení i lešení pro rodinné domy včetně jeho dovozu, montáže a demontáže.
Stavební a zednické práce, výstavba a rekonstrukce domů
Komplexní stavební práce, výstavba rodinných domů, základy, hrubá stavba, rekonstrukce bytů, koupelen i terénní práce zajišťuje společnost ELITT stavební s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
Vrty, studnařství, poradenství v oblasti zdrojů vody Praha
Revitalizace a realizace nových projektů v oblasti studnařství Praha, servis a údržba stávajících vodních zdrojů, geologická příprava pro vrtané studny, údržba původních studní.
Elektroinstalace a bezpečnostní zařízení Jihomoravský kraj
Potkali jste se s otázkou zajištění elektroinstalace pro obytnou jednotku nebo pro průmyslovou stavbu? Chcete efektivně provozovat elektrické hospodářství u vás doma nebo ve firmě?
Projekční a inženýrská činnost od dynamické společnosti OMEGA project s.r.o. z Prahy
OMEGA project s.r.o. z Prahy je společnost, který se zabývá projekční a inženýrskou činnosti pro rodinné, pasivní a nízkoenergetické domy nebo developerské projekty.
Hledám zaměstnance! Nabídka práce pro zámečníky, automechaniky a opraváře zemědělských strojů a svářeče v Praze.
Společnost CH + S SERVIS, s.r.o. se sídlem v Praze zabývající se servisem a prodejem kontejnerových nástaveb, hydraulických rukou a hydraulických zařízení hledá do svého týmu nové pracovníky.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Stavební práce, realizace nemovitostí na klíč, rekonstrukce interiérů a exteriérů
Firma Ing.Aleksandr Kalashyan se sídlem v Praze se zabývá veškerými stavebními pracemi. V rámce své činnosti nabízíme především realizaci nemovitostí na klíč a rekonstrukce interiérů a exteriérů.
Pokládka dlažeb a obkladů nebo zateplování fasád od JutaSTAV s.r.o.
Společnost JutaSTAV s.r.o. provádí v Praze a ve Středočeském kraji zednické práce a specializuje se na pokládku dlažby nebo obkladů nebo zateplování fasád.
Prodej a montáž bazénových čerpadel, údržba a servis bazénů
Bazénová čerpadla německého výrobce Speck Pumpen, pravidelnou údržbu a servis bazénových technologií poskytuje společnost OK POOL CZ s.r.o.