ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Eshop stavební míchačky od evropských výrobců - Belle, Praha
Představujeme nový e-shop se stavebními míchačkami a míchadly. Rádi Vám poradíme s výběrem toho nejvhodnějšího stroje, několik typů naleznete níže.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Systémy Gantry - kolejnice, kolejové systémy, upevnění kolejnic
Společnost Gantry Rail s.r.o. nabízí systémy Gantry, kolejnice, kolejové systémy, upevnění kolejnic.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Stavby developerských projektů, architektonické návrhy, projektová dokumentace, inženýring, zajištění dotací
Rodinná stavební společnost SCRUB STAV s.r.o. dodává kompletní řešení staveb developerských projektů jako jsou rodinné a bytové domy na klíč. Firma zajístí kompletní servis od A do Z.
Skleněné střešní světlíky pro denní světlo i v těch nejtmavších koutech
O přirozené denní světlo ve tmavých koutech půdních prostor, sklepů, ateliérů nebo podkrovních bytů se postarají skleněné střešní světlíky od společnosti ACERA SKLO s.r.o. z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Jedinečné a originální stavby a domy na klíč Praha
Chcete bydlet v Praze a plánujete si pořídit nový domeček? Ve spolupráci s předními architekty přivádíme vaše sny na svět. Už od roku 1993 pro vás stavíme domy na klíč – Sping Stav spol. s.r.o.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Rekonstrukce elektřiny v bytech Praha
Rekonstrukce elektřiny je poměrně složitá a vyžaduje zásah odborníka. Chcete mít opravdu bezpečný domov? Pak nepodceňujte opravy a rekonstrukce elektřiny a rozvodů. Pro tyto případy je tu elektrikář Tomáš Erben z Prahy. Nabízíme kompletní rekonstrukci elektřiny v bytech, kancelářích, ale i obchodech a školách. U nás ve firmě přesně víme, ...
Sprchové kouty ze skla na míru nejen pro atypické koupelny
Sprchové kouty ze skla na míru, skleněné zástěny nebo skleněné posuvné i kyvné dveře ke sprchovým koutům vyrobí ve společnosti ACERA SKLO s.r.o. z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Revize a kontroly elektrických spotřebičů Praha a okolí
Provádíme revize a kontroly elektrických spotřebičů ČSN 33 1600 ed.2/Z2 a také opakované zkoušky elektrických spotřebičů dle ČSN EN 50699 ručního nářadí a spotřebičů pro organizace a školy.
Profesionální bezvýkopová technologie pro efektivní a šetrnou výstavbu v Praze
Naše firma se specializuje na bezvýkopovou technologii od roku 1994 a nabízíme širokou škálu služeb v oblasti řízených a vrtaných protlaků v Praze.
Elektroinstalace v lištách – estetické, ekonomické a nenáročné řešení
Potřebujete vyřešit elektroinstalaci a obáváte se nepořádku spojeného s realizací? Elektroinstalace v lištách je řešením. Obraťte se na společnost elektrikář Erben z Prahy 5!
Tlumiče hluku z větráků a ventilátorů na míru pro domácnosti i průmyslovou výrobu
Účinné odhlučnění domácností a výrobních prostor zajistí zákazníkům na míru tlumiče hluku z větráků, ventilátorů a tepelných čerpadel od českého výrobce, společnosti ROMAn s.r.o. se sídlem v Praze.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Dřevěné třívrstvé podlahy BOEN, ESCO, Kährs - vzorkovny BOMA PARKET
Kvalitní třívrstvé podlahy ze dřeva BOEN, ESCO, Kährs, díky které se povrch lépe čistí a zabraňuje vnikání špíny a vlhka dodává společnost BOMA PARKET s.r.o. z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Rodinný betonový bazén Desjoyaux můžete postavit vlastními silami
Bazény Desjoyaux,s.r.o., specialista na bazény s tradicí od roku 1966 má dnes řešení skutečně pro každého,dokáže postavit bazény na klíč,ale také umožňuje jednoduše postavit rodinný bazén svépomocí.
Beton pro tunely Praha - stříkaný beton, beton pro definitivní ostění
Společnost TBG Metrostav, s.r.o. Praha provozuje betonárny, v nichž vyrábí a dodává betony a betonové směsi.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Skleněná stěna pro reprezentativní prostředí autosalonu Ferrari Praha | ACERA SKLO
Skleněná stěna je skvělým řešením všude tam, kde je potřeba zajistit reprezentativní prostředí. Ne náhodou si ji zvolil také Ferrari autosalon Scuderia z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Slaboproud - bezpečnostní systémy, návrhy a projekce
Projekce elektro slaboproudých bezpečnostních systémů (EZS, ACS, CCTV) a návrh zabezpečení objektu nabízí AZ elektroprojekce s.r.o. v Praze.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Oleje na dřevěné terasy a nábytek za akční ceny
Připravte Vaši dřevěnou terasu a nábytek na léto s výhodnou nabídkou přírodních impregnačních olejů a dalších prostředků na terasy od BOMA PARKET s.r.o.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Nejlepší podlahové krytiny v Praze od specialisty BOMA PARKET s.r.o.
Potřebujete kvalitní a profesionální podlahovou krytinu? BOMA PARKET s.r.o. nabízí široký sortiment dřevěných, laminátových a vinylových podlah a je specializovaným dodavatelem na trhu.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Vinylové a rigidní podlahy PARADOR nově ve vzorkovně ZAHRADNÍK PARKET, Praha 6
Vinylové a rigidní podlahy PARADOR jsou velmi praktické a přitom designové. Nově je najdete ve vzorkovně společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Kanceláře, velíny a mistrovny ve výrobních halách - odhlučnění dle Vašich potřeb
Součástí výrobních hal bývají také kanceláře, školící místnosti, velíny či mistrovny. Pokud potřebujete tyto místnosti kvalitně odhlučnit, společnost ROMAn s.r.o. z Prahy je tu pro Vás!
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Výškové páce horolezeckou technikou, opravy střech, fasád, komínů, mytí oken
Společnost Pro - Fasmont, s.r.o. se věnuje výškovým pracím pomocí horolezecké techniky. Nabízíme opravy střech, fasád, komínu, mytí oken a další výškové práce.
Lepení vinylu na zeď - jednoduché a rychlé řešení, bez bourání
Máte rádi jednoduchá a rychlá řešení? Pak se seznamte s novinkou ve službách společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy, kterou je lepení vinylu na zeď.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Stavby na klíč, novostavby, rekonstrukce rodinných a bytových domů
Společnost Maur-Dases, s.r.o. provádí komplexní realizace staveb na klíč od počáteční studie, přes projekt, výstavbu až po finální úklid.
Maur-Dases, s.r.o.
Venkovní terasové podlahy EasyDeck odolají všem nepříznivým vlivům
Podlahy na venkovní terasy, které odolají všem nepříznivým vlivům, to jsou německá terasová prkna EasyDeck, která můžete zakoupit u ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Elektrikářské práce Praha 5
Elektrikářské práce na Praze 5 obstará společnost pana Tomáše Erbena. Když nastane problém s elektřinou, je potřeba ho rychle řešit. V dnešní době totiž není téměř možné bez elektřiny běžně fungovat. Od toho je tu Tomáš Erben, který poskytuje elektrikářské práce. Dbá při tom hlavně na kvalitu provedené práce a individuální přístup ke ...