ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Betonové výrobky pro geotechniku a na výrobu atypických betonových tvarovek
Společnost HORIZONT-SILIDUR spol. s r.o. vyrábí široký sortiment betonových výrobků, které naleznou své využití jak v geotechnice, tak při využití atypických tvarovek.
Kročejová podložka proti vlhkosti PLATON STOP Original
Platon Stop Original poskytuje třikrát větší odolnost proti prostupu vodních par než tradiční PE-fólie, účinně tlumí hluk - Podlahové centrum Lanškroun – Václav Turek
Špičkový internetový obchod s brusivem, nářadím a stroji
Naše firma TECHCENTRUM s.r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem brusných nástrojů a strojů. K dispozici máme i internetový obchod s brusivem.
Izolace a hydroizolace rovných střech, balkonů, zateplování fasád, Česká Třebová
Izolace, hydroizolace rovných střech, balkonů, teras, klempířské práce, zateplování fasád a střech realizuje společnost Karel Tomeš – Izolace, která sídlí v České Třebové.
Zednické a sádrokartonářské práce, stavební rekonstrukce, Ústí nad Orlicí
Zednické a sádrokartonářské práce při stavební rekonstrukci nebo novostavbě na klíč zajišťuje společnost Martin Sladký - Stavby WBS, okres Ústí nad Orlicí.
Podlahářské práce, pokládka plovoucích, laminátových, dřevěných, masivních podlah
Podlahářské práce, pokládku plovoucích, laminátových, dřevěných, masivních, vinylových podlah a s tím spojenou montáž lišt, broušení a lakování provádí Martin Sladký - Stavby WBS.
Obkladačské práce, pokládka obkladů, obložení koupelny, schodů, okres Ústí nad Orlicí
Obkladačské práce, pokládku keramických obkladů a dlažeb, obložení koupelny, schodů a veškeré práce s tím související zajišťuje společnost Martin Sladký - Stavby WBS, okres Ústí nad Orlicí.
Výrobce radiátorů – KORADO Česká Republika
Naší nabídkou je široký sortiment radiátorů pro zařízení bytu, domu nebo kanceláře se zaručenou kvalitou - KORADO, a.s. Česká Třebová
Stavební mechanizace a nářadí, vibrační lišty, desky, pilové kotouče, výroba
Stavební mechanizaci, nářadí, vibrační lišty, desky, pilové kotouče, míchadla, podlahové rošty, hladičky betonu vyrábí společnost PROGRESSA s.r.o. se sídlem v okrese Ústí nad Orlicí.
Speciální jeřábnické práce vozem Tatra do 20t
Provádíme stavební práce, inženýrské práce, demolice, jeřábnické práce, zemní práce, prodej stavebního materiálu, provozuje nákladní silniční a autobusovou dopravu - RYDO, spol. s.r.o. Česká Třebová
Pronájem, půjčovna, montáž fasádního, pojízdného lešení i skluzů na suť
Pronajímáme, půjčujeme i montujeme fasádní, pojízdné lešení, skluzy na suť i jiné příslušenství k lešení, jsme firma Vanko CZ s.r.o. a sídlíme v Lanškrouně.
Vybavení do koupelen, návrhy koupelen, vodoinstalační materiál, koupelny na klíč
Vybavení do koupelen, vodoinstalační materiál, vany, obklady, dlažby, návrhy koupelen, koupelny na klíč Vám zajistí firma INOB spol. s r. o., sídlící v Ústí nad Orlicí.
Betonárka, výroba betonových směsí, přeprava a prodej betonu, štěrku a písku
Beton, betonové směsi, sypky stavební materiál, písek, štěrk, kamenivo Vám přímo na stavbu dodá betonárka Javůrek CZ s.r.o., sídlící u Ústí nad Orlicí.
Zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, brány, vrata, schodiště, zábradlí, Žamberk
Brány, vrata, schodiště, zábradlí, ocelové konstrukce, veškerá zakázková kovovýroba a kovoobráběčské služby Vám poskytne společnost UNIKOVO SVOBODA s.r.o., Žamberk.
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Špičkové plovoucí podlahy pro alergiky za super ceny
Laminátové plovoucí podlahy výborným způsobem napodobují tradiční vzhled dřevěné podlahy, přičemž si zachovávají vlastnosti snadné instalace a trvalé odolnosti - Václav Turek Podlahářství Lanškroun
Dřevěné podlahy Lanškroun
Dřevěné plovoucí podlahy od naší firmy Václav Turek Podlahářství jsou nejen velmi kvalitní, ale i nadčasové. Jejich provedení se hodí do každého interiéru.
Fasádní rámové lešení Alfix pro velké i malé stavby
Skvělé řešení pro stavby je fasádní rámové lešení Alfix s příslušenstvím - Vanko CZ s.r.o. Lanškroun
Kompletní tesařské konstrukce
Poskytujeme ty nejlepší služby v oblasti tesařských prací – tesařské konstrukce, krovy, pergoly, přístřešky, zahradní domky, dřevěné ploty - Vanko CZ s.r.o. Lanškroun
Izolace dodávkových automobilů, tvarové izolace Vysoké Mýto
Firma PSP Izoterm se zabývá výrobou izolací pro obytné kontejnery, chladící boxy, automobilové nástavby a lehké montované stavby metodou pěnění do dutin
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Tvarové izolace, polyuretanové desky Vysoké Mýto
Výrobou sendvičových panelů a izolačních panelů se společnost zabývá od svého vzniku v roce 1991
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Dřevěná okna z plastu – pro vás záruka  5 let!
Bezúdržbová dřevěná okna z plastu se zárukou 5 let - vyrábíme plastová okna v široké škále dekorů - Stavona, spol. s r.o. Ústí nad Orlicí
Brusné kotouče TYROLIT ploché, Česká Třebová, Litomyšl, Vysoké Mýto
Naše firma TECHCENTRUM s.r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem brusných nástrojů včetně brusných keramických kotoučů TYROLIT
Dvoukotoučové brusky BOW Česká Třebová, Litomyšl, Svitavy
Velkoobchodní prodej brusných nástrojů a strojů - TECHCENTRUM s.r.o.
Snižte si náklady na vytápění – jednotka Korasmart 1300
Nástěnné větrací jednotka Korasmart 1300 s rekuperací a hlukovým útlumem - KORADO, a.s. Česká Třebová
Tepelná izolace potrubí Vysoké Mýto - termoizolační materiály na míru
Tepelná izolace potrubí musí být odolná, spolehlivá, ale zároveň tvarově flexibilní a dobře ohebná. Důležitá je proto nejen použitý materiál, ale i samotná výrobní technika.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace