ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

E-shop skleníky kompostéry fóliovníky pařeniště
Český e-shop, který Vám nabízí kvalitní skleníky, fóliovníky, pařeniště, kompostéry a mnohem víc pro Vaši kvalitní úrodu.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
E-shop skleníky fóliovníky kompostéry pařeniště
V našem e-shopu můžete zakoupit různé druhy skleníků, fóliovníků, pařenišť, kompostérů.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Kominické práce
Nabízíme kominické práce, provádění revizí, kontrolní činost a poradenství.
Zabezpečovací zařízení, kamerové systémy
Nabízíme montáže a SERVIS zabezpečovacích zařízení EZS, EPS a kamerových systémů. Slaboproudé instalace, datové rozvody, TV a SAT technika.
Elektroinstalace vozidel a strojů
Nabízíme výrobu elektroinstalace / kabelových svazků / dle dokumentace zákazníka, popřípadě stávajícího vzorku. Návrh, vývoj a zpracování dokumentace od prototypu až po sériovou výrobu. Implementace multiplexního řídícího systému KIBES. Budeme se těšit na Vaši poptávku.
Exotické dřeviny Teak parkety řezivo podlahářské práce Vysoké Mýt
Naše firma Glosop s.r.o. se zabývá přímým dovozem exotických dřevin, dále zpracovávaných v České republice Zajišťujeme podlahářské práce, pokládku a dodávku: - teakových parket - pokládku na venkovní terasy - řezivo z teaku.
Stavební demoliční výkopové zemní práce rekonstrukce Vysoké Mýto
Nabízíme: 1. kompletní dodávky staveb včetně materiálu: - výkopové, zemní a terénní práce - základy, novostavby, rekonstrukce, demolice - výkop, pokládka a montáž vodovodních a kanalizačních přípojek a domovních rozvodů - ploty, dlažby, protlaky, drobné opravy komunikací, dovoz a odvoz materiálů kontejnery Liaz . 2. prodej a ...
Prodej půjčovna profi elektrické ruční nářadí brusky pily Vamberk
Zajišťujeme maloobchodní prodej a servis elektrického nářadí. Rovněž fungujeme i jako opravna a půjčovna tohoto profi nářadí. V našem sortimentu naleznete mnoho druhů ručního, elektrického i profi nářadí. - sekací bourací kladiva - hoblíky - řetězové pily - zahradní techniku - úhlové brusky - generátory - a mnoho jiných.
Výroba rozvaděčů elektroinstalace revize prodej elektromateriálu
Zabýváme se výrobou elektrických rozvaděčů. Zajistíme kompletní montáž bytové elektroinstalace. Samozřejmostí jsou elektroinstalace v průmyslových halách, výrobních a zemědělských objektech. Provedeme revize elektrických zařízení. Naše činnost rovněž zahrnuje maloobchodní prodej instalačního materiálu. - lišty, žlaby - obalové vodiče, vodiče, ...
Fixační lepidlo protiskluzový papír lepící body Ústí nad Orlicí
Ekologická fixace zboží na paletách. - fixační lepidlo Pro fixační lepidlo je typické že: - nepoškozuje balené zboží - nepoškozuje grafiku a povrch kartonu - bezpečnost - nanáší se za studena - nezatěžuje životní prostředí - zabránění posuvu zboží - nezanechává pevné zbytky - vhodný pro všechny povrchy a to i pro mražené a ...
Výtahové klece protiváhy tlačítkové ovladače Ústí nad Orlicí
Výroba, servis, montáž, prodej: - tlačítkové ovladače do výtahů - výtahové klece, protiváhy - montáž nových výtahů - rekonstrukce stávajících výtahů - servis výtahů.
Okna dveře nábytek
Výroba a montáž eurooken,dveří,vnitřních dveří včetně obložkových zárubní z masivu,výroba a montáž kuchyní,vestavných skříní,kancelářského nábytku a nábytku na míru.Dodávka a montáž podlah,obložení a schodišť.Výroba a montáž pergol a altánů.
ADECO tepelná čerpadla a solární kolektory Česká Třebová Svitavy
Firma ADECO spol. s r.o. - tepelná čerpadla a solární kolektory zajišťuje: - dodávku tepelných čerpadel včetně návrhu a zpracování projektové dokumentace - jedná se o špičková tepelná čerpadla české firmy PZP komplet a švédské firmy NIBE, případně tepelných čerpadel Fujitsu. Dále dodáváme solární systémy s použitím kvalitních solárních ...
Prodej izolační materiál parovody horkovody kotelny Choceň Ústí
Doprava v pardubickém kraji zdarma. Prodej: - izolačního materiálu pro parovody, horkovody, kotelny, výměníkové stanice a pro průmyslové chlazení - izolace je ze skleněných vláknem od českého výrobce.
Stavební zednické práce čistírny odpadních vod Ústí nad Labem
Působnost po celé české republice. Stavební práce: - zednické práce - zajišťujeme stavbu vodovodních a kanalizačních přípojek - výstavbu levných čistíren odpadních vod - montáže sádrokartonových podhledů a konstrukcí - ruční výkopové práce a terénní úpravy.
PLATFORM CZ prodej pronájem montážních plošin
PLATFORM CZ je česká firma sídlící v České Třebové, zabývající se prodejem i pronájmem montážních plošin. Naše firma má dlouholetou tradici a mnoho zkušeností. Prodáváme a pronajímáme nejen nové, ale i starší montážní plošiny. Jako novinku nabízíme plošinu ISUZU D-MAX s dosahem 14 metrů. Firma PLATFORM CZ prodává montážní plošiny se všemi ...
Lehké plechové taškové krytiny spojovací materiál Vysoké Mýto
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - lehké plechové taškové krytiny - plechy Spojovací materiál: - samovrtné šrouby s podložkou - hliníkové samovrtné šrouby s těsněním - drážkované hřebíky - hřebíky lepenkové a stavební z mědi, pozinku, hliníku a oceli bez úpravy - nýty trhací obyčejné, vodotěsné - vruty do sádrokartonu.
Prodej žlaby hliníkové pozinkované měděné plechy Vysoké Mýto
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní systém - žlaby - plechy - svody Materiály: - zinek - hliník - měď.
Prodej kompletní střešní systémy tašky Vysoké Mýto Litomyšl
Klempířskou dílna. Práce: - klempířské Zajišťujeme kompletní střešní systémy. V tomto oboru nabízíme i poradenství a dopravu. Velkoobchod, maloobchod, prodej. - střešní materiál
Pokrývačské klempířské práce střechy Ústí nad Orlicí
Naše firma se zabývá pokrývačskými pracemi (ploché a šikmé střechy), klempířskými pracemi ( montáž okapů, svodů, úžlabí, oplechování komínů, odvětrávacích hřebenáčů, sněhových zábran apod.) v okrese Ústí nad Orlicí. Dále provádíme hydroizolaci budov a montáže sádrokartonů.
Výroba montáž dřevěné příhradové konstrukce Ústí nad Orlicí
Pro dřevěné příhradové konstrukce je typická: - rozměrová a tvarová variabilita, velká statická „samonosnost“ - snadná a rychlá montáž s minimálními nároky na těžkou mechanizaci - jednoduchá návaznost ostatních konstrukcí - střešní plášť a podhled.