ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Pronájem stavební mechanizace a strojů - vibrační desky a válce, kompresory, elektrocentrály
Firma GALVA TRANS, s.r.o. vám zajistí pronájem stavební mechanizace a strojů dle vaší potřeby - zapůjčit si můžete vibrační desky a válce, kompresory i elektrocentrály.
GALVA TRANS, s.r.o.
Soukromý zemědělec Prostějov, prodej konzumních brambor, zemní práce, výkopy
Jsem soukromý zemědělec z okresu Prostějov a zabývám se pěstováním a prodejem kvalitních konzumních brambor na Váš stůl.
Výstavba rodinných domů na klíč - realizace včetně základové desky a přípojek
Firma ZOUBEKSTAV s.r.o. z Olšan u Prostějova realizuje rodinné domy na klíč včetně základové desky a přípojek. Svěřte výstavbu vysněného bydlení v okolí Olomouce a Přerova do rukou odborníků.
ZOUBEKSTAV s.r.o.
Dřevěné lišty, střešní latě, přířezy, sololit - výroba, prodej
Sháníte dřevěné lišty, střešní latě, přířezy nebo sololit? Tak se obraťte na společnost PROŘEZ spol. s r.o. v Prostějově, kde vše najdete pod jednou střechou.
Zakázková výroba a montáž roletových garážových vrat Prostějov, vrata z hliníkových lamel
Naše firma Vám zajistí zakázkovou výrobu a montáž roletových garážových vrat z kvalitních hliníkových lamel.
Trámy na pergoly a podlahy ve vysoké kvalitě - výroba, prodej
Stavíte-li pergolu nebo toužíte po nové podlaze a sháníte kvalitní trámy, tak jedině společnost PROŘEZ spol. s r.o. vám poskytne stavební řezivo ve vysoké kvalitě.
Durélis konstrukční deska s hladkým povrchem
Pro dřevostavby a podlahy je potřeba pevný dřevomateriál, který je odolný i proti vlhkosti. Ve firmě PROŘEZ v Prostějově sežnete levné Durélis desky, které jsou navíc kvalitní náhradou OSB desek.
Hoblované řezivo, obkladové palubky i střešní latě na stavbu střechy, plotu, pergoly
Společnost PROŘEZ spol. s r.o. v Prostějově se specializuje především na výrobu a prodej obkladových palubek, střešních latí a jiného hoblovaného řeziva na stavbu střech, plotů nebo pergol.
Profesionální výroba a prodej stavebního řeziva - překližky, OSB desky, přířezy
O profesionálně zpracované stavební řezivo se vám postará společnost PROŘEZ spol. s r.o. se v Prostějově - zaměřuje se na výrobu a prodej překližek, OSB desek i přířezů.
Odborná výstavba a rekonstrukce kanalizací i čistíren odpadních vod – ČOV
Odbornou výstavbu či rekonstrukci kanalizací i čistíren odpadních vod (ČOV) pro malé a středí obce zajistí společnost INSTA CZ s.r.o. v okolí Olomouce, Prostějova a Kralic na Hané.
Veškeré sklenářské práce a rámování obrazů - spolehlivé sklenářství
Sklenářství a rámařství Tomáš Látal Prostějov přijímá zakázky na veškeré sklenářské práce a rámování obrazů.
Tomáš Látal Sklenářství Prostějov
Drogerie, barvy, čistící a úklidové prostředky – vše na jednom místě
Drogerii, čistící a úklidové prostředky nebo barvy a laky – a to vše a navíc na jednom místě zakoupíte v Drogerii Navrátil v Němčicích na Hané.
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výroba dílů pro přesné strojírenství
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výrobu dílů pro přesné strojírenství provádí firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zajišťujeme výrobu od návrhu až po odzkoušení a předání zákazníkovi
CNC-MORAVIA s.r.o.
Brány, garážová vrata průmyslová a roletová, branky
Brány křídlové a posuvné, vstupní branky, závory, garážová vrata k rodinným i průmyslovým objektům dodává a montuje Josef Tesař, Prostějov.
Realizace zahrad Prostějov, zahradní pergoly, altány, zahradní a koupací jezírka
Realizace zahrad Prostějov, návrh zahrady, zahradní pergoly, altány, zahradní a koupací jezírka, opalovací mola, dřevěné mosty, mostky, okrasné zahradní biotopy, zahradní potůčky, brody.
Jeřábnické práce a práce s autojeřábem
Firma RAPAStav s.r.o. provádí jeřábnické práce autojeřáby nejen v okolí Prostějova a Brna, ale také v Olomouci.
Komplexní výstavba, rekonstrukce vodohospodářských a inženýrských staveb
Komplexní výstavbu a rekonstrukci vodohospodářských a inženýrských staveb realizuje spolehlivý dodavatel INSTA CZ s.r.o. Součástí dodávek je i projektová dokumentace.
Eurookna, prodej dřevěných a kastlových oken, interiérových dveří
Odborníky na výrobu eurooken naleznete u společnosti Dahepo PV-CZ s.r.o. sídlící v Prostějově. Vyrábíme prvotřídní dřevěná okna a dveře včetně nábytku zhotoveného na zakázku.
Tuzemská a mezinárodní autodoprava a jeřábnické práce
Firma RAPAStav s.r.o. v Prostějově se zaměřuje nejen na mezinárodní a vnitrostátní autodopravu, ale také vám zajistí kompletní jeřábnické práce autojeřábem.
Plynové spotřebiče, kotle, revize plynových zařízení, Prostějovsko
Montáž a servis plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů, revize a opravy plynových zařízení, plynové instalace, rozvody realizuje Pavel Puda, Prostějovsko.
Montáž bezpečnostních dveří SECURIDOORS za výhodnou cenu
Zabezpečte svou domácnost díky montáži bezpečnostních dveří SECURIDOORS. Montáž bezpečnostních dveří SECURIDOORS za zvýhodněnou cenu provádí v okolí Prostějova společnost MKA Service.
Vnitřní tepelné izolace - tepelně izolační omítky, hmoty
Chcete zateplit svůj dům nebo byt, ale nemůžete využít venkovního zateplení? Firma K-Invest plus má pro vás řešení v podobě vnitřní tepelné izolace - tepelně izolační omítky nebo hmoty.
Rodinný dům, průmyslové i jiné stavby na klíč s důrazem na kvalitu
Stavební firma K-Invest plus s.r.o. vám zajistí stavbu rodinného domu nebo průmyslových staveb bez starostí. Stavební práce provádíme s důrazem na kvalitu - Prostějov, Olomouc a celá Česká republika.
Odvětrávané fasády NOVABRIK - trvanlivé fasádní obklady
Pokud uvažujete o nové fasádě a chcete mít aktivní ventilaci zdiva a trvanlivé fasádní obklady, pak jsou ideální odvětrávané fasády NOVABRIK, které vám zajistí firma K-Invest plus z Prostějova.
Spolehlivá stavební firma, která vám zajistí revitalizace a rekonstrukce domů
Hledáte-li spolehlivou stavební firmu, která zajistí rekonstrukci či revitalizaci domu nebo bytu, tak se můžete s jistotou obrátit na firmu K-invest plus, která vám vyhoví i s netradičním požadavkem.