ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Stavební a tesařské vruty do dřeva pro terasy, dřevostavby i pergoly
Stavební a tesařské vruty do dřeva pro terasy, dřevostavby i pergoly vám zajistí společnost z Prostějova - PROŘEZ spol. s r.o..
Kamenné kuchyňské desky na míru - pracovní deska z kamene
Chcete-li mít pracovní desku z kamene, která bude odolná a bude se dobře udržovat, pak vám ji Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vyrobí- zaměřuje se na kuchyňské pracovní desky z mnoha druhů kamene.
Kamenictví Karel Otruba
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, střechy na klíč, hydroizolace střech, montáž a revize hromosvodů
Společnost Jaromíra Hrabala Střechy - Izolace se zabývá realizací střech na klíč. Nabízíme kompletní pokrývačské, klempířské a tesařské práce.
Vložkování, frézování, revize komínů, renovace komínových průduchů od firmy s mnohaletou tradicí
Firma s mnohaletou tradicí, Kominictví Marek Švécar provádí profesionální kominické práce v Olomouci i Prostějově. Zajišťujeme vložkování, frézování, revize komínů a renovace komínových průduchů.
Kominictví Marek Švécar
Kamenné bytové doplňky, parapety, schody, krby - kvalitní kamenické práce
V dnešní době se stávají trendem kamenné bytové doplňky, které oživí váš byt i dům. Kamenictví Karel Otruba provádí kvalitní kamenické práce a vyrobí vám parapety, schody i krby dle vašeho přání.
Kamenictví Karel Otruba
Dovoz dřevěných konstrukcí na stavbu pergoly nebo přístřešku nad auto – smrkové řezivo a dřevěné kůly
Pokud máte v plánu stavbu pergoly nebo přístřešku nad auto pro zajištění stínu nebo čistoty, využijte služeb dovozu dřevěných konstrukcí společnosti PROŘEZ spol. s r.o. z Prostějova.
Stavba nerezových komínů a montáž kouřovodů u rodinných domů, rekreačních i průmyslových objektů
Stavbu nerezových komínů a montáž kouřovodů u rodinných domů, rekreačních i průmyslových objektů v Olomouci a Prostějově zajišťuje Kominictví Marek Švécar.
Kominictví Marek Švécar
Kamenné kuchyňské desky dodají vaší kuchyní luxus a eleganci
Pokud chcete vaši kuchyni dodat originální vzhled, luxus a eleganci, pak jsou pro vás kamenné kuchyňské desky od Kamenictví Otruba jako stvořené. Jsou velmi hygienické, ale také jednoduché na údržbu.
Kamenictví Karel Otruba
Stavební práce, výkopové práce, demoliční práce, realizace základových desek, rekonstrukce
Stavební firma pana Dušana Skotáka nabízí stavební práce dle přání klienta. Společnost provádí výkopové a demoliční práce, realizaci základových desek, rekonstrukce, izolace a mnoho dalšího.
Rámování a paspartování obrazů, fotek a kreseb
Ochraňte Vaše fotografie, obrazy nebo kresby před předčasným stárnutím pomocí rámování a paspartování. Sklenářství Tomáš Látal z Prostějova zajistí rámování a paspartování vašich uměleckých děl.
Tomáš Látal Sklenářství Prostějov
Kusová a sériová výroba kompletních, náhradních dílů pro přesné strojírenství
Firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova se zabývá kusovou a sériovou výrobou kompletních, ale i náhradních dílů (komponentů) pro přesné strojírenství, podle dodané výkresové dokumentace.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Kamenosochařství, kamenictví, restaurátorské práce, výroba solitérů, pomníků a hrobů
Kamenosochařství Emil Müller se zabývá kamenickými, štukatérskými a restaurátorskými pracemi.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy, přípojky vodovodů a kanalizací - okres Prostějov
Představujeme vám společnost zemní a výkopové práce Jozef Mirga. Kromě zemních a výkopových prací se firma zabývá také úpravami terénů, přípojkami vodovodů a kanalizací.
Výstavba, rekonstrukce bytových domů - nové komfortní byty
Společnost INSTA CZ s.r.o. je spolehlivým dodavatelem v oblasti výstavby bytových domů i jejich rekonstrukce. Zakázky přijímáme především v lokalitě Olomouc, Prostějov, Vyškov.
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety, schody
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety nebo schody jsou dnes moderním doplňkem do rodinných domů, bytů i chat. Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vám vyrobí vše na míru dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Roman Horák - obec Klenovice na Hané (okres Prostějov)
Roman Horák nabízí především komplexní dlaždické a obkladačské práce. Současně se také zabýváme tesařskými a zednickými službami a provádíme lakýrnické a natěračské práce.
Půjčovna stavebních strojů, zemní práce a demolice
Společnost GALVA TRANS z Prostějova se zaměřuje na dopravní stavby. Provádí zemní a výkopové práce, práce hydraulickým kladivem, demolice a také půjčuje stavební stroje a stavební mechanizaci.
GALVA TRANS, s.r.o.
Dodávky komplexních řešení střešních konstrukcí Prostějov, 5-ti letá záruka, údržby střech, nátěry
Provádíme realizace nových střech, údržby střešních konstrukcí, nátěry, impregnace a nástřiky konstrukcí, práce ve výškách i nad volným prostorem, tesařské a pokrývačské práce.
Zednické a malířské práce Prostějov, natěračské, obkladačské a lešenářské práce
Naše firma z Prostějova provádí zednické, malířské, natěračské, obkladačské a lešenářské práce, malujeme domy, byty, kanceláře i nebytové prostory.
Zemní a výkopové práce - odvoz suti, doprava sypkých materiálů
Firma GALVA TRANS, s.r.o. v Prostějově se zaměřuje na zemní a výkopové práce včetně dopravy a odvozu suti a sypkých materiálů.
GALVA TRANS, s.r.o.
Čističky, septiky a žumpy Prostějov, výroba domovních a malých čistíren odpadních vod, revize
Zabýváme se vývojem, výrobou a montáží zejména domovních a malých čistíren odpadních vod, výroba filtrů, septiků, vodoměrných šachet, plastových nádrží, závlahy a jezírka.
Střechy, izolace, pokrývačské, tesařské a klempířské práce Prostějov, střechy na klíč, hromosvody
Naše firma z okresu Prostějov nabízí pokrývačské, tesařské a klempířské práce, provádíme realizace nových střech, montáže hromosvodů včetně revizí.
Kamenictví s tradicí - kamenosochařské práce na míru
Chcete mít kuchyňskou desku, která bude vynikat svým designem a jednoduchou údržbou? Oslovte kamenictví s tradicí, kde vám vyrobí desku na míru, dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Renovace koupelnových van Prostějov, renovace van pomocí akrylátových vložek, zámečnictví
Naše firma z okresu Prostějov provádí renovace van pomocí akrylátových vložek, díky kterým budete mít zase svoji vanu jako novou.
Střechy pro každou budovu, tesařské, pokryvačské a klempířské práce
Potřebujete novou střechu nad hlavou? My Vám s tím pomůžeme. Naše firma Střechy Kamil Pleva Vám zhotoví novou střechu na zakázku.
Kamil Pleva