ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Kamenictví s dlouholetými zkušenostmi - pomníky a náhrobky, výroba na zakázku
Jsme společnost KÁMEN KLAPER, s.r.o. z Kojetína a provozujeme kamenictví s dlouholetými zkušenostmi v oboru. V okolí Přerova, Olomouce vyrábíme kamenné prvky včetně pomníků a náhrobků.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Podlahářské práce - průmyslové lité podlahy, polyuretanové, antistatické stěrky
Profesionální podlahářské práce zajišťuje firma Kamil Bílý z Hranic. Provádíme mechanicky a chemicky odolné lité průmyslové podlahy - polyuretanové, methylmetakrylátové a antistatické stěrky.
Prodej střešních krytin a okapových systémů - rekonstrukce, montáže střech na klíč
Kvalitní střechy na klíč realizuje společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Zajistíme opravu, rekonstrukci a montáž střechy. Mimo jiné prodáváme střešní krytiny, okapové systémy a jiný materiál.
PZ TRADING s.r.o.
Realizace litých podlah - odolné epoxidové stěrky do skladů, výstavních hal, kanceláří i autoservisů
Lité originální pryskyřicové podlahy a odolné epoxidové stěrky do skladů, výstavních hal, kanceláří i autoservisů realizuje firma Kamil Bílý - Průmyslové podlahy.
Dřevohliníkové prosklené fasády nejen pro autosalony a obchodní centra
Umožněte nahlédnout do vnitřních prostoru vaší prodejny a nechte si realizovat dřevohliníkové prosklené fasády od společnosti ALBO, která působí po celé České republice.
Bezbariérové posuvné dveře a HS portály - odsuvné stěny a francouzská okna od českého výrobce
Česká firma ALBO DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE poskytuje kvalitní dřevěné posuvné dveře, portály, stěny a francouzská okna, které jsou vhodné pro bezbariérový přístup.
Hydroizolační a izolační služby, zednické a úklidové práce v Olomouckém kraji
Hydroizolace staveb pro bydlení a firemních budov, izolace střech a teras, vícepráce zednické a úklidové poskytuje společnost Pavel Zimmermann z Přerova.
Rozvody telekomunikačních sítí, silnoproudu i zabezpečovacích systémů
Výstavba telekomunikačních sítí, silnoproudá zařízení, sdělovací a zabezpečovací zařízení drah pro železniční dopravu. Komplexní služby a realizace po celé České i Slovenské republice.
Stavby na klíč, stavební činnost, rekonstrukce staveb Přerov, zateplování budov, revitalizace domů
Stavby na klíč, stavební činnost, rekonstrukce staveb Přerov, zateplování budov, revitalizace bytových a panelových domů, rekonstrukce obvodových plášťů, stavby rodinných domů.
Stavební práce, rekonstrukce domu, bytu a bytového jádra
Stavební práce včetně sádrokartonových konstrukcí, podlahářských prací, obkladačských prací a pokládka zámkové dlažby od Martina Olivníka z Rakov.
Bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené rohy od českého výrobce
Firma ALBO se sídlem nedaleko Přerova je českým výrobcem kvalitních dřevěných oken a dveří, ale specializuje se i na bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené strukturální rohy.
Sekční garážová vrata z lepeného dřeva pro elegantní vzhled vašeho domu
Výrobou sekčních garážových vrat z lepeného dřeva se zabývá společnost Albo se sídlem v Přerově, která svými kvalitními produkty skvěle dotváří elegantní vzhled vašeho domu.
Kvalitní dřevěné vchodové dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi
Firma ALBO Dřevěná okna a dveře pana Bouchala Aloise poskytuje nejen kvalitní dřevěná okna, ale i kvalitní dřevěné dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi.
Zastřešení autobusové zastávky WOOD 8 – rozměry lze upravit na přání zákazníka
Autobusová zastávka WOOD 8 – zastřešení autobusové zastávky s robustní dřevěnou konstrukcí i se sedátkem na sezení realizuje společnost ALBO DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE.
Přípojky NN pro ČEZ a přeložky NN, VN - elektroinstalační a elektromontážní práce
Na elektroinstalační, elektromontážní práce a přípojky NN pro ČEZ a přeložky NN a VN v Přerově i Valašském Meziříčí se zaměřuje společnost Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Výroba a vývoz dřevěných kabelových bubnů na zakázku
Hledáte-li společnost, která se zaměřuje na výrobu a vývoz dřevěných kabelových bubnů na zakázku, tak kontaktujte Stolárnu Santo. Kabelové bubny dodáváme do Olomouce, Přerova, Brna i Ostravy.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a likvidace sutí, prodej štěrku, Lipník nad Bečvou
Kompletní zemní a výkopové práce zajišťuje společnost DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Vysoce spolehlivé služby prováděné pomocí moderních stavebních strojů a mechanizace.
Zámečnická výroba, ocelové konstrukce, strojní díly
Ocelové konstrukce hal, mostů, schodišť, ocelové svařence, nádrže, pece či strojní díly vyrábí a montuje společnost Steelmont - konstrukce s.r.o., která realizuje zakázky ve státech EU.
Prodej štěrku a písku - rozvoz sypkých materiálů
Prodej štěrku a písku vám zajistí Velocha Josef. Rozvoz sypkých materiálů vám zajistí v Hranicích na Moravě a okolí.
Zámečnické práce a výroba ocelových konstrukcí, Hranice
Zámečnické práce na zakázku dle projektových dokumentací, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí vyrábí firma VODO TOPO – Zdeněk Olborth z Hranic.
Dřevovýroba, dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí
Stolárna Santo se sídlem v Hranicích se specializuje na dřevovýrobu, ve které se převážně zaměřují na dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí.
Stoly z cívek, dekorativní kabelové bubny, cívky originálně vybaví váš interiér
Pokud si lámete hlavu jak jednoduše a originálně vybavit interiér, tak Vás firma Stolárna Santo, a.s. určitě mile překvapí - stoly z cívek, dekorativní kabelové bubny a cívky jsou nyní trendem.
Dřevěné dekorativní bubny, stoly z cívek - originální doplněk interiéru
Zaručeným trendem současnosti jsou dekorativní bubny nebo-li stoly z cívek, které vytvoří originální a netradiční doplněk vašeho interiéru - Stolárna Santo vám dekorativní bubny vyrobí na zakázku.
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce na Přerovsku, rozvody podlahového topení
Vaši Vodu, topení či plyn můžete s klidným svědomím svěřit do rukou zkušené firmy Zdeněk Olborth z Hranic na Přerovsku. Zajistíme veškeré instalatérské, topenářské i plynařské práce.
Zimní zahrada na míru - navržená jako přístavba domu
Rádi byste si rozšířili obytný prostor? Nechte si navrhnout zimní zahradu na míru od firmy ALBO.