ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Barvy na kov i na dřevo Roko, interiérové nátěry včetně namíchání přesného odstínu
Barvy na kov i na dřevo, interiérové nátěry Roko i Remmers prodává společnost Král – barvy s.r.o. z Hranic. Nabízíme namíchání přesného odstínu barvy dle Vašich přání a představ.
Král - barvy, s.r.o.
Výroba a montáž eurooken, dřevěných a dřevohliníkových oken i vchodových či interiérových dveří
Na výrobu oken a dveří se specializuje firma Lux Window v okolí měst Ostravy, Olomouce i Zlína. Postarají se o montáž eurooken, dřevěných oken i vchodových a interiérových dveří.
Lux Window Petr Kuchař
Zemní práce minibagrem 0,9 t a 3,5 t, pronájem vysokozdvižné plošiny s dosahem do 14 m
Zemní práce minibagrem 0,9 t a 3,5 t a pronájem vysokozdvižné plošiny s dosahem do 14 m zajišťuje firma Elektroprogres Hranice, spol s.r.o., která působí v Hranicích, Přerově a Valašském Meziříčí.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Pokrývačské, tesařské a klempířské práce s rekonstrukcí střechy – komplexní služby od specialistů
O pokrývačské, klempířské a tesařské práce společně s rekonstrukcí střechy se postará společnost PZ Trading s.r.o. z Přerova, která poskytuje své služby i v Olomouci.
PZ TRADING s.r.o.
Interiérové, malířské barvy Primalex včetně namíchání vybraného odstínu
Na prodejně firmy Král - barvy, s.r.o. Hranice pořídíte výhodně interiérové a malířské barvy Primalex. Zajistíme namíchání Vámi vybraného odstínu.
Král - barvy, s.r.o.
Výroba a opravy pomníků a hrobů všech druhů z přírodního kamene
Uchovejte si památku na své blízké a nechte si vyrobit pomníky a hroby z kamene. Společnost KÁMEN KLAPER, s.r.o. z Kojetína Vám zajistí vše včetně opravy a renovace pomníků.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Výroba, prodej, dodávka a montáž plastových, hliníkových a dřevěných oken a dveří, zimní zahrady, garážová vrata
Společnost A+BX OKNA, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá výrobou, prodejem, dodávkou a montáží plastových oken a dveří, a to včetně příslušenství. Náš výrobní závod sídlí v Křenovicích u Prostějova.
Výroba a montáž HS skleněných posuvných portálových stěn, realizace výkladců a automatických dveří
Výrobou a montáží HS skleněných posuvných portálových stěn, realizací výkladců a automatických dveří se zabývá v Ostravě i Olomouci firma Lux Window. Zhotovíme stěny v jakýchkoli rozměrech a úpravách.
Lux Window Petr Kuchař
Prodej barev značky Primalex - betonové stěrky, interiérové, fasádní nátěry
Na prodejně barev Král v Hranicích naleznete široký sortiment interiérových barev, betonových stěrek a fasádních nátěrů ověřené značky Primalex. My barvám rozumíme.
Král - barvy, s.r.o.
Domovní a průmyslové elektroinstalace - montáž, dokumentace, elektroinstalační práce
Elektroinstalační práce všeho druhu zajišťuje firma Elektroprogres Hranice, spol. s r.o. Montujeme domovní a průmyslové elektroinstalace v Hranicích, Přerově a Valašském Meziříčí včetně dokumentace.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Kvalitní obklady, dlažby a krby BEF - prodej včetně příslušenství, široký výběr
Široký výběr stavebního sortimentu prodává firma PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Za přijatelné ceny dodáváme kvalitní krby BEF, obklady a dlažby včetně příslušenství.
PZ TRADING s.r.o.
DEHON s.r.o. - Hranice (okres Přerov)
Společnost DEHON s.r.o. se zabývá výstavbou a rekonstrukcemi domů na klíč.
Prodej kvalitních barev Colorlak - interiérové a fasádní, na dřevo, kov a beton
Kvalitní nátěrové hmoty pro malé i velké spotřebitele, dodává společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Prodáváme interiérové a fasádní barvy Colorlak a barvy určené na dřevo, kov a beton.
PZ TRADING s.r.o.
Fasádní a ochranné lešení se stavitelnými nohami - prodej v e-shopu
Firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. se skladem v Hranicích, provozuje e-shop www.leseni-oploceni.cz, kde naleznete kvalitní fasádní a ochranné lešení se stavitelnými nohami, vhodné pro nejrůznější práce.
Pozinkované mobilní oplocení, plotové panely a podstavce k prodeji v e-shopu
Na kvalitní plotové panely, podstavce a pozinkované mobilní oplocení v různých rozměrech se zaměřuje naše firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. z Hranic. Komponenty prodáváme v e-shopu za skvělé ceny.
Prodej cementotřískových desek Cetris - nehořlavé a odolné vůči vodě
Prodejem nehořlavých cementotřískových desek Cetris v široké škále formátů, se zabývá CZECHCEMENTBOARD v Hranicích, divize Betonyp. Prodáváme v Praze, Brně a po celé ČR za příznivou cenu.
Zámečnické a vodo instalatérské práce okres Přerov
Soustružnické, zámečnické a instalatérské práce v Olomouckém kraji, soustružnická výroba na míru dle dokumentace klienta, brány, zábradlí a ocelové konstrukce.
Prodej stavebních profi míchaček se snadnou manipulací, se šnekovým vyklápěním a silným motorem
Prodej modrých stavebních profi míchaček se snadnou manipulací, se šnekovým vyklápěním a silným motorem zajišťuje CZECHCEMENTBOARD s.r.o. Záruka je 3 roky, servis nejen v Brně a Praze, ale po celé ČR.
Prodej stavební chemie na zateplení domů a budov – malty, omítkoviny, lepidla
Stavební chemie na zateplení domů a budov prodává firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. z Hranic, divize Arsanit. Malty, omítkoviny, lepidla a další sortiment dodáváme v Praze, Brně a po celé České republice.
Prodej polystyrenových pěnových desek na zateplení střechy, podlahy, fasády a stropu
Polystyrenové pěnové desky sloužící na zateplení fasády, střechy a podlahy prodává firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. Hranice, v Praze, Brně a po celé ČR, divize Arsanit. Dostupné ve všech tloušťkách.
Prodej HOBBY stavebních míchaček, vhodné pro domácí kutily a menší stavební práce
Specialistou na prodej stavebních HOBBY míchaček BPA, určené na betonové a maltové směsi, je společnost CZECHCEMENTBOARD s.r.o., které jsou vhodné pro domácí kutily, menší stavební práce.
Česká výroba masivních dubových podlah Přerov, ruční výroba klasických, zámeckých parket, mozaiky
Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu, děláme také dubové železniční pražce.
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře pro rodinné domy, firemní objekty a objekty občanské vybavenosti zajišťuje TZB TECHNIK, s.r.o. se sídlem v Hranicích.
Kamenné pomníky a pomníčky pro domácí mazlíčky a zvířata - psy, kočky a koně
Památku na domácího mazlíčka vám vyrobí naše společnost KÁMEN KLAPER, s.r.o., působící v Přerově i Kroměříži. Kamenné pomníky a pomníčky pro psy, koně, kočky a jiná zvířata objednáte v e-shopu.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Lité terrazzo - odolné, dekorativní podlahy s vysokým leskem do každého interiéru
Specialistou na lité terrazzo, teraco - odolné, dekorativní podlahy s vysokým leskem je firma Kamil Bílý - průmyslové podlahy z Hranic. Teraco je vhodné do každého interiéru.