ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zateplování fasád domů v České Republice.
Zateplování fasád. Společnost EKISYS spol. s r.o. Jindřichův Hradec se řadí k průkopníkům zateplování fasád domů v ČR,které provádí od roku 1992. Za poslední několikaleté období provádíme ročně cca 15 000 m2 zateplovacích systémů, včetně klempířských prvků ,úprav hromosvodů či zateplení střešních plášťů. Neustálé zvyšování cen za energie, ...
Výroba betonové zámkové dlažby, Jindřichův Hradec.
Vyrábíme betonovou zámkovou dlažbu, která splňuje náročné evropské normy a je velmi estetická. Betonové dlaždice jsou vyráběny dvouvrstvé z přírodních surovin na bázi štěrkopísků, cementu a vody vibrolisovací metodou. Tento způsob výroby patří mezi nejmodernější technologie. Konstrukce zařízení zaručuje mimořádnou kvalitu a přesnost výrobků. ...
HB beton, s.r.o.
Izolace střech,zateplení fasád Jižní Čechy, Vysočina,Střední Čechy
Izolační práce - Jižní Čechy, Střední Čechy, Praha, Vysočina Nabízíme -izolace střech,izolace vodotěsné -akustické,tepelné -ploché střechy -sádrokartony -podhledy -zateplování fasád -technické izolace.
Solární systémy pro ohřev vody.
Prodej solárního systému pro přípravu 200 litrů teplé vody s kompletní instalací. Řešení je postaveno na prvotřídních slovenských plochých kolektorech od firmy Thermosolar Žiar nad Hronom a českém bojleru z Dražic. Solární systém je určený pro 2 až 4 člennou rodinu se spotřebou do 200 litrů TUV denně. Parametry solárního systému na klíč ...
Betonové výrobky Jindřichův Hradec.
Vyrábíme betonové rošty do stájí, betonové hrazení, silážní žlaby, hnojiště, skruže, šalovací tvárnice, plotové podezdívky, zámkové dlažby, zatravňovací tvárnice, obrubníky, šachtová dna s plastovou vystélkou.
HB beton, s.r.o.
Betonování silážních jam a hnojišť
Vyrábíme stavební dílce pro montáž silážních jam a hnojišť. Dílce jsou vyráběny z betonu třídy C 30/37 XC4,XF4,XA2 . Dílce jsou opatřeny oky, nebo prostupi pro snadnou manipulaci. Opěrné stěny tvaru A - kde je osová vzdálenost podpěr zpravidla 360 cm, výška stěny je 350 cm. Opěrné stěny tvaru T- jsou vyrobeny v jednotlivých kusech. Délka 150 cm a ...
HB beton, s.r.o.
Výkopové práce, půjčovna nářadí Jindřichův Hradec.
Prodej, nákup, servis, půjčovna: -zemědělské a stavební stroje -náhradní díly na stavebí stroje -UNC stroje. Zemní a výkopové práce. Půjčovna nářadí.
Výroba železobetonových roštů.
Našimi výrobky jsou železobetonové rošty do stájí, zámková dlažba, obrubníky, svahové tvárnice, stropní desky, skruže, filigránové stropní desky, vpustě. Vyrábíme atypické prefabrikáty, výstuže do betonu, zahradní architekturu. Transport betonu.
HB beton, s.r.o.
Izolace střech, teras, základových desek, Jindřichův Hradec.
Jsme odborná firma s dlouholetou tradicí, zkušenosti čerpané již od poloviny devadesátých let minulého století. Provádíme izolace střech, teras, základových desek, silážních žlabů a hnojišť, izolace proti ropným produktům, radonu.
Univerzální nakladače Jindřichův Hradec.
Prodej nových strojů a náhradních dílů. Univerzální nakladače na čtyřkolovém podvozku...více info na našich www stránkách.
Hliníkové žebříky Jižní Čechy.
Prodej: -hliníkové žebříky, štafle a lešení. Kvalita za rozumnou cenu. Jižní Čechy - rozvoz zdarma.
Hliníkové žebříky, štafle, lešení, Jižní Čechy.
Prodáváme hliníkové žebříky, štafle a lešení. Kvalita za rozumnou cenu. Rozvoz zdarma po celé ČR.
Stavební práce Jindřichův Hradec
Nabízíme tesařské, obkladačské, podlahářské, zámečnické, zednické a truhlářské práce.
Stavebniny Nová Bystřice
Zabýváme se velkoobchodním prodejem stavebnin a střech: betonová krytina, betonové a pálené střešní tašky, stropy, střešní krytiny a systémy, cihly, zdící systémy a materiály, střešní okna, omítky, tvárnice, izolace, sádrokartony, okapy.
Slevy střešních krytin-KM Beta, Tondach, Mediterran.
Nabízíme slevy na střešní krytiny. KM Beta až 40%, Tondach až 35%, Mediterran až 36%. Slevy platí do konce listopadu a nebo do vyčerpání zásob.
Prodej, dveře, zárubně, okna Dačice.
Prodej, montáž: -dveře vnitřní, vchodové a protipožární -zárubně obložkové -plastová okna -dřevěné šindele.
Kompletní rekonstrukce bytů Jindřichův Hradec, Jihlava.
Rekonstrukce bytů, koupelen. Jednotlivá řemesla pro kompletní rekonstrukce interiérů.
Podlahové topení SCHÜTZ okr. Jindřichův Hradec
Nabízíme dodávku a montáž podlahového topení zn. SCHÜTZ, plynové kotle, kotle na LTO a tuhá paliva, radiátory, koupelnová tělesa, solární systémy, tepelná čerpadla
Projektování vodohospodářských staveb Jindřichův Hradec.
Projekční a konzultační kancelář v oboru vodní hospodářství. Geodetické plány, vytyčení a zaměření staveb a hranic pozemku.
Tesařské, obkladačské, podlahářské práce Jindřichův Hradec.
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Práce tesařské, obkladačské, podlahářské, zámečnické, zednické, truhlářské. Doprava: -nákladní.
Prodej stavebnin Nová Bystřice.
Prodej:- betonová krytina, betonové střešní tašky, pálené střešní tašky, stropy, střešní krytiny, střešní systémy. Stavebniny: -cihly, zdicí systémy a materiály, eternit, střešní okna.
Nádrže a ohřívače vody Jindřichův Hradec.
Prodej: -deskové výměníky tepla -nerezové akumulační nádrže a ohřívače vody 100-10000 l -ocelové akumulační nádrže a ohřívače vody -elektronická úprava vody DEPOSI IRON.
Pokládka podlahových krytin, čalounictví, Jindřichův Hradec.
Prodej,pokládka podlahových krytin: -PVC -plovoucí podlahy -korek -koberce -vyrovnávání podlah. Práce čalounické: -opravy veškerého čalouněného nábytku -výroba autoplachet na zakázku -výroba matrací-pružinové,molitanové lamelové-standardní rozměr -polstrování dveří.
Stavebniny, střešní systémy Nová Bystřice.
Velkoobchod stavebnin a střech do celé ČR: -betonová krytina, betonové střešní tašky, pálené střešní tašky, stropy -střešní krytiny, střecha, střechy, střešní systémy, stavebniny -cihly, zdicí systémy a materiály,eternit, střešní okna, malty -difuzní fólie, omítky, tvárnice, izolace, sádrokartony,okapy.
Okna a dveře
Vyrábíme a montujeme dřevěná okna a vchodové dveře. Zimní zahrady, prosklené a posuvné stěny, dřevohliníková okna a vnitřní dveře z masívu. K našim výrobkům dodáváme parapety, žaluzie a sítě proti hmyzu.