ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Sítě proti hmyzu – účinná ochrana proti hmyzu
Kvalitní a vysoce odolné sítě proti hmyzu naleznete mezi sortimentem společnosti Okna Bastl. Zbavte se dotěrného hmyzu a vychutnávejte ničím nerušené chvíle ve Vašem domově.
Posuvná vrata a brány – ruční, s pohonem
Posuvná vrata a brány ruční i s pohonem dodává společnost Okna Bastl z Dačic. Montujeme vysoce kvalitní brány, které Vám budou sloužit dlouhá léta.
Posuvné dveře na zeď či do pouzdra – moderní a estetické řešení pro Váš byt
Dodávku a montáž posuvných dveří na zeď či do pouzdra zajišťuje v okolí Dačic, Telče a Slavonic společnost Okna Bastl. Velký výběr posuvných dveří a jejich dekoru.
Výstavba starších i nových hal, přístřešků a administrativních budov
Výstavba starších i nových hal, přístřešků, administrativních budov, prodejen, autosalonů a zemědělských hal provádí firma St mont v Dačicích.
Poznejte kouzlo pergol, altánů, či letních učeben přímo na Vaší zahradě
Uvažujete-li o výstavbě pergoly, altánu, či letní učebny, pak oslovte firmu Dřevoslav, s.r.o., kde Vám pomůžeme zrealizovat Vaše představy.
Dřevoslav s.r.o.
Stropní a filigránové desky Jindřichův Hradec
Společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce nabízí prefabrikované stropní a filigránové desky pro konstrukci stropů.
HB beton, s.r.o.
Rekonstrukce, zateplení fasád a plochých střech v jihočeském regionu
Rekonstrukce a zateplení fasád, tepelné izolace budov, hydroizolace plochých střech fólií FATRAFOL v jihočeském regionu provádí společnost PE STAV JH s. r. o.
Prodej a montáž plastová okna nejvyšší kvality. Lokalita Slavonice, Jemnice, Telč
Prodej a montáž plastová okna nejvyšší kvality. Inovativní funkční řešení, bezpečnost a péče o úspory energie. To je výrobce a prodejce firma Okna Bastl. Lokalita Slavonice, Jemnice, Telč.
Vodohospodářské práce Třeboň
Veškeré odborné vodohospodářské práce od odbahnění rybníků po opravy hrází nebo budování protipovodňových opatření zajistí společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Dodání a montáž klasických i moderních garážových vrat podle Vašeho přání
Garážová vrata na míru podle Vašeho přání Vám v okolí Telče a Jihlavy dodá a namontuje společnost Bastl.
Pořiďte si nová kastlová okna u firmy TRONET, spol. s r. o.
Plánujete-li rekonstrukci historických budov a výměnu stávajících oken, pak oslovte společnost TRONET, spol. s r.o. se sídlem v Dačicích, kde Vám rádi doporučíme vhodná kastlová okna.
Záhonový obrubník Jindřichův Hradec
Široké a praktické využití nalezne záhonový obrubních od společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce při oddělení chodníkové plochy od okolních zatravněných ploch.
HB beton, s.r.o.
Prodej betonu, transport betonu Jindřichův Hradec
Bez betonu si lze jen stěží představit jakoukoliv stavbu. Společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce se zabývá prodejem mnoha druhů betonu a jejich transportem pomocí speciálních míchacích vozů.
HB beton, s.r.o.
Rošty do bramborárny
Vyžaduje Váš provoz skladování brambor nebo jiných produktů přívod vzduchu podlahou? Betonové rošty do bramboráren od společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce jsou tak pro Vás ideální volbou.
HB beton, s.r.o.
Autodomíchávač, čerpadlo betonu Pumpomix PUMI 25-4
Společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce rozšiřuje svůj vozový park o autodomíchávač a čerpadlo betonu Pumpomix PUMI 25-4, díky kterému je možný pohodlný převoz betonových směsí.
HB beton, s.r.o.
Specialista na vchodové a interiérové dveře, výroba dveří
Výrobce a prodejce vchodových a interiérových dveří, jednokřídlé, dvoukřídlé provedení, posuvné dveře a další můžete mít od firmy TRONET, spol.s r.o., z Dačic.
Kvalitní dřevěná okna - výborná tepelná izolace, snadná údržba a dlouhá životnost
Moderní design, snadná údržba a výborná tepelná izolace to jsou dřevěná okna od firmy TRONET s dlouhou životností. Působíme v Třebíči, Jihlavě a okolí.
Výroba špaletových oken pro historické domy, starší domy, roubenky a chalupy
Společnost TRONET spol. s.r.o. se zabývá výrobou špaletových oken pro historické a starší obytné domy, pro roubenky a chalupy v Jihomoravském kraji v okolí Jindřichova Hradce.
Vodohospodářské stavby Třeboň
Specializované služby a úpravy vodohospodářských staveb jako je například výstavba bezpečnostních přelivů a oprava rybničních objektů nabízí společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Zemní práce pro inženýrské sítě, výkopy základů, terénní úpravy, demolice staveb
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, výkopy základů, jímek, terénní úpravy, odbahnění rybníků, svahování pozemků, demolice staveb provádí společnost Zemní práce Sobek - Milan Sobek.
Podlahářské práce, pokládka a renovace podlah, prodej podlahových krytin, Jindřichův Hradec
Podlahářské práce, pokládku, renovaci a prodej podlahových krytin dřevěných, vinylových, PVC, marmolea či koberců realizuje Podlahářství Miloš Hummel, Jindřichův Hradec.
Topenářské a plynařské práce, opravy, servis, montáž, havarijní služba nonstop, Třeboň
Topenářské a plynařské práce, opravy, servis, revize, montáž plynový rozvodů a zařízení, havarijní službu nonstop zajišťuje společnost Jiří Hrdina, Třeboň.
Monitoring kanalizačního potrubí kamerou, strojní tlakové čištění odpadů
Monitoring a revize kanalizačního potrubí kamerou, strojní tlakové čištění odpadů od kalů, mastnoty a jiných nečistot provádí společnost Jiří Hrdina, okres Jindřichův Hradec.
Vodoinstalační, vodoinstalatérské práce, rozvody vody, havarijní služba Třeboň
Vodoinstalatérské práce, instalace kanalizačních a vodovodních trubek, montáž baterií, umyvadel a WC, havarijní služby zajišťuje společnost Jiří Hrdina - kanalizace, vodoinstalace, Třeboň.
Hydroizolace střech, bazénů, teras, izolace proti vodě, Jindřichův Hradec
Izolace proti vodě, hydroizolace spodních staveb, teras, balkónů, střech a bazénů pro Vás zajistí firma Zdeněk Vůle – hydroizolace, se sídlem v Jindřichově Hradci.