ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Bezpečnostní okna a dveře INTERNORM dodávka a montáž,
Okna a dveře INTERNORM plastová, hliníkovoplastová, dřevohliníková, elegantní vzhled, bezpečnost, dlouhá životnost, snadná údržba. Dodává a montuje společnost TOP OKNA s.r.o.
Stavební činnost, dopravní a vodohospodářské stavby, výstavba budov
Stavební činnost, realizace dopravních a vodohospodářských staveb, bytová a průmyslová výstavba, developerské projekty vykonává jihočeská stavební společnost MANE STAVEBNÍ s.r.o.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy i ve svažitém terénu, hloubení základů pro domy a bazény
Kvalitní přípravné stavební práce Vám poskytne společnost Vladimír Beneš - Sklady Temelín. Zajistíme základy pro Váš sklep či jezírko a terénní práce prováděné za těch nejobtížnějších podmínek.
Kompletní architektonická, projekční a inženýrská činnost, autorizovaný architekt
Mnohaleté zkušenosti na poli architektury, moderní přístup a smysl pro detail, to vše naleznete v architektonické kanceláři v Českých Budějovicích Ing.arch. Kročák Jaromír.
Pronájem a servis mobilních toalet České Budějovice – WC kdekoliv
Hygienické podmínky účastníků všech akcí nebo pro Vaše zaměstnance pracující venku na stavbě v regionu České Budějovice zajistí pronájem a servis mobilních toalet TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o.
Strojní omítky, zateplení budov, dvojvrstvé štukové omítky
Strojní omítání a zateplování budov systémem CEMIX, vnější a vnitřní dvojvrstvé štukové a jádrové omítky rychle a kvalitně zhotovuje firma Horňák - strojní omítání s.r.o., okres České Budějovice.
Zastřešení lodžií, balkonů, vchodů, realizace přístřešků z různých materiálů, garážová stání
Široký sortiment v oblasti výstavby zahrad, balkonů i skleníků Vám poskytne společnost KL trading s.r.o. z Českých Budějovic. Poradíme, vypracujeme Vám návrh a zajistíme dodání i samotnou montáž.
Stropní konstrukce z předpjatého betonu, předpjaté filigrány NORD s nadprůměrnou únosností
Vložkový stropní systém vysoké kvality Vám poskytne společnost CZ NORD, s.r.o. z Českých Budějovic. Zajistíme maximální užitnou hodnotu a bezpečí Vašich stropních konstrukcí.
CZ NORD, s.r.o.
Přesun a manipulace těžkých břemen České Budějovice
O náročný přesun těžkých břemen a manipulaci s nimi nejen na stavbách se bezpečně postará společnost Trhlík - práce se stavební mechanizací, s.r.o. z Českých Budějovic.
Stavební firma, výstavba a rekonstrukce objektů, rodinných domů
Výstavbu a stavební rekonstrukci průmyslových objektů, rodinných domů, bytových domů, administrativních a občanských budov realizuje stavební firma STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o.
Stavební firma, výstavba a rekonstrukce bydlení, rodinných domů, bytů
Rekonstrukci a výstavbu energeticky hospodárného bydlení, rodinných domů, bytů, nástavby, revitalizace budov Vám zrealizuje jihočeská stavební firma MANE STAVEBNÍ s.r.o.
Nové a použití stavební stroje, náhradní díly a příslušenství, prodej a servis
Stavební, demoliční stroje a technika, příslušenství a spotřební materiál k těmto strojům prodává a servisuje společnost Vladimír Zelenka – VZ service, České Budějovice.
Elektro revize České Budějovice
Hledáte spolehlivou firmu, která provádí elektrorevize? Pokud jste z okolí Českých Budějovic, pak Vám doporučujeme kontaktovat společnost Milan Dvořák ELEKTRO.
Klempířství, výroba a montáž klempířských prvků, žlaby, svody, opláštění
Klempířství, výroba a montáž stavebních klempířských prvků, žlabů, svodů, opláštění, parapetů z kvalitních plechů pozink či měď realizuje firma Martin Hrubý, okres České Budějovice.
Revize elektrických zařízení, hromosvodů, elektromontáže České Budějovice
Revize elektrických zařízení, hromosvodů, strojů, ručního elektrického nářadí, elektromontáže, opravy a servis elektroinstalací Vám poskytne firma Elektro Milan Dvořák.
Výroba plotů, bran, schodišť, zábradlí, nábytku, přístřešky a haly z nerezové oceli i hliníku
Nerezové i hliníkové ploty, brány, schodiště, zábradlí, zahradní nábytek nebo menší ocelové haly vyrábí firma LS Racing v Hluboké nad Vltavou.
Prodej a servis demoličních a stavebních strojů pro práci v nepřístupném terénu
Prodej a servis stavebních a demoličních strojů, kráčivých rypadel, beranidel a dalších strojů a mechanizace pro práci v terénu nabízí firma Vladimír Zelenka - vzservice v Českých Budějovicích.
Laky, lazury, oleje, vosky a impregnace na podlahy, venkovní i vnitřní nábytek, cihlové obklady či kovové topení
Laky, oleje, vosky, tmely, impregnační nátěry do interiérů i exteriérů na dřevo, kov i cihlové obklady na ekologické bázi dodává firma MIREN s.r.o, výhradní distributor německé firmy AURO.
Fasádnické práce, opravy, rekonstrukce, čištění a zateplení fasád domů a bytů
Fasádnické práce, zateplování budov, rekonstrukce, opravy a čištění venkovních omítek a fasád u domů a bytů zajistí firma Jiří Smirnov v okresech Jindřichův Hradec, České Budějovice, Český Krumlov.
Projektová a inženýrská činnost v oblasti průmyslových a zemědělských staveb
Projektování průmyslových a zemědělských staveb zajišťuje společnost AGP – nova spol. s.r.o. z Českých Budějovic. Nabízíme komplexní zpracování projektové a předprojektové dokumentace.
Hubení dřevokazného hmyzu i hub s pomocí mikrovlnné sanace
O vyhubení dřevokazného hmyzu i hub ve Vaší stavbě se postará společnost Impreg Jaroslav Raška z Českých Budějovic, a to pomocí metody mikrovlnné sanace.
Geodézie - zaměřování staveb i vytyčování pozemků | České Budějovice
Hledáte kvalitního odborníka v oblasti geodézie? Obraťte se na společnost Pertica CR a objednejte si u nich geodetické práce, se kterými budete rozhodně spokojeni. Ať už potřebujete zhotovit geometrické plány, vytyčit vlastní hranice pozemku nebo zaměřit stavbu v katastru nemovitostí, jsme vám ve všech směrech plně k dispozici. Jste v oblasti ...
Servisní služby pro čištění odpadních vod České Budějovice
Nechejte si seřídit každou část vaší čističky odpadních vod tak, aby celý komplet pracoval úsporně, ale přesto výkonně.
Prohlídky a revize potrubí kamerou České Budějovice
Provádíme revize a čištění kanalizací a odpadů za pomoci kamery. Vaše potrubí bude jako nové. Díky kameře prozkoumáme Vaše kanalizace, septiky i odpady. Zkontrolujeme potrubí, komíny, průduchy. Metody čištění: - za pomoci tlakové vody - elektromechanicky za pomoci frézovací techniky. Z prohlídky a revize Vám po kontrole předáme záznam ...
Vytyčování pozemků a zaměřování staveb - České Budějovice
Společnost Pertica CR působí v Českých Budějovicích a zajišťuje geodetické práce. Zabýváme se zaměřováním staveb a pomůžeme vám i s vytyčením vlastních hranic. V katastru nemovitostí se evidují následující vodní díla a stavby: - budovy s pevnou konstrukcí (mají stěny a střešní konstrukci) - jezy, odkalovací nádrže, ochranné hráze a vodní ...