ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Čistírna odpadních vod, servis
Kvalitní servis čistíren vody provádí společnost VTA Česká republika.
Skleněné interiérové a exteriérové prvky České Budějovice, skleněné stěny, dveře, zábradlí, obklady
Zabýváme se dodávkou a montáží veškerých skleněných interiérových a exteriérových prvků, dodáváme a montujeme dveře všech typů.
Pozemní stavitelství České Budějovice, výstavba domů, rekonstrukce, zateplování, inženýring
Realizujeme všechny druhy staveb v odvětví pozemního stavitelství – od základů až po stavby na klíč jak rodinných, panelových domů, haly, supermarkety a další.
Plastová okna s vynikajícími izolačními vlastnostmi České Budějovice, vynikající stabilita a těsnost
zaměřujeme se na prodej, montáž a servis plastových oken. Spolupracujeme s rakouským koncernem INTERNORM a některá vybraná plastová okna jsou zařazena do programu Zelená úsporám.
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce, výstavby domů, pokládka kamenného koberce.
Radek Matásek
Elektroinstalační práce po celé ČR, chytré elektroinstalace
Pořiďte si chytrou elektroinstalaci! Komplexní řešení, flexibilita i úspora energie. Pracujeme po celé ČR. Instalace slaboproudých systémů do všech typů budov i areálů a další elektromontážní práce.
Dodávka a prodej - průvlakové, vtloukané kotvy, talířové, zatloukací hmoždinky
Specialistou na spojovací materiál v Českých Budějovicích je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Zajistí prodej kotevní techniky. Dodá talířové a zatloukací hmoždinky, vtloukané a průvlakové kotvy a další.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Rekonstrukce bytů a bytových jader České Budějovice, kompletní realizace stavby domů
Rekonstrukce bytů a bytových jader České Budějovice, kompletní realizace stavby domů, realizace koupelen, stavební práce, úklid a předání stavby včetně veškerých protokolů a revizí.
Odborníci v oblasti stavebního průmyslu v Jihočeském kraji
Výstavba rodinných domů, realizace rekonstrukcí a projektů na klíč. Stavební práce všeho druhu s kompletním servisem a mnoholetou zárukou - MANE STAVEBNÍ s.r.o.
Zemní práce – výkopy základů, terénní úpravy, zpevněné plochy
Výkopové a zemní práce v okrese České Budějovice. Vše od terénních úprav, výkopů základů, svahování terénů, výstavby zpevněných ploch až po hloubení rýh pro inženýrské sítě.
Plastová, plastohliníková a dřevohliníková okna a dveře
Kompletní dodávka oken a dveří včetně příslušenství, montáže a záručního i pozáručního servisu od společnosti TOP OKNA s.r.o. z Českých Budějovic.
Stropní konstrukce z předpjatého betonu NORDSTROP - vložkový systém NORD
Předpjatý beton není ve stavebnictví žádnou novinkou. My jako výrobci stropních konstrukcí z předpjatého betonu značky “NORDSTROP” Vám představujeme vložkový systém NORD, unikátní v České republice.
CZ NORD, s.r.o.
Servis a prodej plynových kotlů a zařízení - objednávky na zelené lince 800217233
Potřebujete opravit plynový kotel nebo popřípadě koupit nový? Pokud potřebujete v této situaci pomoci, stačí nás kontaktovat na naší zelené lince - 800217233.
Servis stavební techniky České Budějovice
Servis kráčivých rypadel, repase podvozku a hydraulických kladiv, opravy motorů, převodovek a hydraulických soustav a další služby Vám nabízí Vladimír Zelenka – VZ service v Českých Budějovicích.
Prodej nových i použitých stavebních strojů České Budějovice
Stavební technika, nové a zánovní strojní vybavení do stavebnictví, bagry, demoliční kleště, prosévací nůžky, díly – zuby, řetězy a čepy dodá Vladimír Zelenka – vzservice.
Vrata garážová, rolovací, sekční, brány, vchodové dveře, montáž a odborný servis v celé ČR
Spolehlivého dodavatele kvalitních vrat naleznete u firmy COLNEY s.r.o., jež sídlí v Ledenicích u Českých Budějovic. Široký výběr vrat, bran, vchodových dveří i venkovní stínící techniky.
Podlahy pro samoobslužné bezkontaktní mycí boxy, betonpanely
Firma BETONPANELY.cz jako první výrobce v ČR nabízí bezpečný a jednoduchý systém prefabrikovaných BETON PANELŮ 5 v 1 pro samoobslužné bezkontaktní mycí boxy.
Zámečnictví Faryjo, posuvné brány, ploty, ocelové pergoly, výroba a montáž na zakázku
Kompletní zámečnické služby poskytuje společnost FARYJO s.r.o. ze Včelné u Českých Budějovic. Vyrobíme, dodáme a namontujeme spolehlivé oplocení, posuvné brány, vrata i zábradlí přímo na míru.
Stavba myček pro auta, mycí boxy z Beton panelů 5 v 1
Stavba myček pro auta, bezkontaktní mycí boxy za použití BETON PANELŮ 5 v 1, kvalita, bezpečnost, přesnost, rychlost, projektová dokumentace, poradenství poskytuje BETONPANELY.cz.
Betonové panely pro bezkontaktní mycí centra a samoobslužné mycí boxy
Betonové panely pro bezkontaktní mycí centra, prefabrikátové systémy BETON PANEL 5 v 1 na podlahy samoobslužných bezkontaktních mycích boxů vyrábí BETONPANELY.cz.
Strojní omítání, rychlý a moderní způsob úpravy povrchů interiérů, České Budějovice
Jádrové omítky rychle a z kvalitních materiálů zajišťuje společnost Horňák - strojní omítání s.r.o. z obce Kaliště u Lipí v okresu České Budějovice. Stejnorodá omítka za příznivou cenu.
Komplexní stavební práce v Jihočeském kraji, výstavba a rekonstrukce rodinných domů
Veškeré stavební činnosti od základové desky přes obklady až po zateplení Vám zprostředkuje Stavební firma Zbyněk Pícha sídlící v obci Trhové Sviny na Českobudějovicku.
Bagrování, zemní práce a terénní úpravy, výstavba zpevněných ploch, nakládání materiálu
Výkopy základů a jiné terénní úpravy pro dům, silnici či jinou stavbu Vám poskytne společnost Vladimír Slipka - zemní práce z Lišova. Spolehlivé stroje v rukou zkušené obsluhy.
Předprojektová a projektová příprava pro realizaci dojicích technologií, WestfaliaSurge
Dojící technologie na vysoké úrovni Vám zajistí společnost AGP - nova spol. s r.o. sídlící v Českých Budějovicích. Zrealizujeme Vám kompletní projekt včetně rekonstrukce i finančního rozboru.
Prodej i servis stavebních strojů České Budějovice
Nejen stavebním firmám je určena nabídka společnosti Vladimír Zelenka – VZ service z Českých Budějovic na prodeje nových i použitých stavebních strojů a jejich servisu.