Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Zdravotní matrace, rošty, postele, polštáře Jihlava, Vysočina
Jihlavské spánkové studio Ráj spánku se specializuje na prodej zdravotních matrací, roštů, postelí i ratanového nábytku od kvalitních českých a slovenských výrobců.
Originální pletené výrobky-čepice, rukavice, šály výroba, prodej
Pletené zboží, doplňky, čelenky, rukavice, šály, čelenky, nákrčníky, dámské, pánské dětské zboží, kulichy, sportovní čepice z velmi kvalitního materiálu zajistí firma PLETEX s.r.o.
PLETEX s.r.o.
Manžetové, ozdobné i kovové knoflíky, kravatové spony pro galanterie a bižuterie, e-shop
Knoflíky pro oděvní a módní průmysl vyrábí společnost Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. z okresu Pelhřimov. Široký sortiment pracovních a módních spon, brzdiček i koncovek.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory - velkoobchodní prodej
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory prodává společnost BS-textil s.r.o. z Jihlavy. Vyvíjíme a dodáváme vzory nových designů a barev tkanin podle přání a požadavků zákazníků.
BS-textil s.r.o.
Výroba a zprostředkování obuvi nejen pro odvětví textilního průmyslu
Zdravotní, bezpečnostní i komfortní obuv pro vás vyrábí firma TIPABOTY s.r.o. z Třebíče. Obuv je vhodná do gastronomického, zdravotnického provozu a technického či textilního průmyslu.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Výroba a zprostředkování prodeje komfortní, pracovní i zdravotní obuvi
Obuv, která je stylová, komfortní i zdravotní s ortopedickými účinky a vhodná zejména do pracovního prostředí, vám zajišťuje a zprostředkovává výrobce TIPABOTY s.r.o. z Třebíče.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Odolné rašlové (síťované) pytle na uskladnění brambor a zeleniny - prodej
Společnost FOKUS-H s.r.o. dodává obalové materiály - jako rašlové (síťované) pytle na uskladnění brambor a zeleniny, pro oblasti zemědělství a potravinový průmysl.
Profesionální pracovní oděvy značky Snickers - kombinézy, bundy, kalhoty
Kvalitní pracovní oděvy značky Snickers prodává společnost SK servis, která působí v okolí Třebíče a Moravských Budějovic. Vyberete si profesionální pracovní kombinézy, bundy, kalhoty aj.
Pořiďte si kvalitní a pohodlnou atestovanou pracovní obuv
Široký sortiment kvalitní pracovní obuvi naleznete u SK SERVIS, specializovaného prodejce pracovních ochranných pomůcek v Moravských Budějovicích a na Třebíčsku.
Pracovní kombinézy - kvalitní pracovní kombinézy s praktickými kapsami
Pracovní oděvy, jako jsou kombinézy, vesty, overály, obuv a další pracovní ochranné pomůcky pro Vás poskytuje firmy Ochranné pracovní pomůcky Stanislava Kopečka z Moravských Budějovic.
Prodej pracovních pomůcek, pracovních rukavic a pracovních oděvů
Prodej pracovních rukavic a ochranných pracovních pomůcek. Velký výběr pracovních oděvů nabízí firma Ochranné pracovní pomůcky Stanislav Kopeček z Moravských Budějovic.
Pracovní oděvy - pracovní kraťasy z pevného materiálu a mnoha kapsami
Společnost Ochranné pracovní pomůcky Stanislava Kopečka poskytuje kvalitní pracovní oděvy vhodné i na léto. Pracovní kraťasy SNICKERS jsou z kvalitního a pevného materiálu.
Speciální odolná textilie proti poškození domácími mazlíčky - odolná proti drápkům i skvrnám
Firma BS-textil s.r.o. sídlící na Jihlavě poskytuje kvalitní textilie, které jsou nejen moderní, ale mají skvělé užitkové hodnoty, jako je například odolnost proti poškození domácími mazlíčky.
BS-textil s.r.o.
Prodej pracovních oděvů, kombinézy, pláště, blůzy, košile, komplety
Prodej, dodávka pracovních oděvů, zateplené pracovní oděvy, kombinézy, pláště, blůzy, košile, trička, čepice a jiné od firmy Ochranné pracovní pomůcky Stanislav Kopeček.
Výroba reklamních pletených předmětů, čepic s firemním logem
Společnost PLETEX s.r.o. se zabývá výrobou pletených výrobků a čepic s logem Vaší firmy, pletených reklamních předmětů v originálním provedení a mnoha barevných kombinacích.
PLETEX s.r.o.
Reflexivní výstražné oděvy do pracovišť - vesty, bundy, trička, kalhoty
Společnost Ochranné pracovní pomůcky Stanislava Kopečka z Moravských Budějovic poskytuje výstražné oděvy s reflexivními prvky, které zajistí Vaši bezpečnost na pracovišti nebo silnici.
Postele, matrace a rošty pro zdravý spánek - vybavení do ložnice, prodej v e-shopu
Vybavení do ložnice zakoupíte v e-shopu společnosti ETIS s.r.o. - Ráj spánku z Jihlavy. Prodáváme postele, matrace, polštáře a rošty pro Váš zdravý spánek.
Potahový materiál ESENZA - voděodolný, vodou čistitelný a odolný proti zašpinění
Jihlavská firma BS-textil s.r.o. poskytuje kvalitní potahové materiály, mezi něž nově patří potahový materiál ESENZA, který je voděodolný, vodou čistitelný a odolný proti zašpinění.
BS-textil s.r.o.
Výroba, prodej - inkontinenční pomůcky, prádlo pro dospělé, kalhotky, pleny, vložky, e-shop
Výrobu, prodej, e-shop inkontinenčních pomůcek pro dospělé - kalhotky, pleny, vložky, chrániče matrací, body pro inkontinenci, hygienické pomůcky zakoupíte od firmy In-tex, Jana Roubcová.
Velkoobchod potahových látek pro čalounění při rekonstrukcí hotelů – odborníci s praxí.
Originální i stylový interiér hotelů, významných budov, kanceláří a jiných prostorů, Vám po celé České republice zajistí BS textil.
BS-textil s.r.o.
Prodej trendových francouzských dámských kabelek ze syntetických materiálů
francouzský trend, dámské módní kabelky ze syntetických materiálů, internetový prodej dámských módních doplňků zajistí František Mátl
Pánské košile, pyžama, trenky na zakázku, šití košilí na míru - flanelky
Pánské košile různých druhů jako jsou flanelky, vycházkové, letní, bavlněné košile, ale také i pyžama a trenky na míru, šije firma Jana Roubcová, která působí v Třebíči.
Velkoobchodní prodej dámských kožených kabelek, módních doplňků, e-shop
Trendové módní doplňky, kožené kabelky, e-shop s koženými výrobky, koženou galanterií, velkoobchodní prodej za skvělé ceny od firmy František Mátl kabelky-matl.cz
Módní kožené doplňky, kožená galanterie, dámské kabelky z kůže, e-shop
Trendové modní doplňky, koženou galanterií, kvalitní dámské kabelky z kůže, dámské i pánské peněženky, aktovky a další výrobky zakoupíte v e-shopu, od firmy František Mátl.
Velkoobchod, prodej - pracovní prostředky, ochranné pracovní pomůcky
Velkoobchod, distribuce, prodej pracovních prostředků a ochranných pracovních pomůcek, oděvů a obuvi zajišťuje firma Ochranné pracovní pomůcky Stanislav Kopeček.