Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Lehká obuv perfektní do suchého, vlhkého provozu ale i pro domácí užití
Neobyčejně měkkou, pohodlnou pracovní obuví je proslulá firma TIPABOTY s.r.o. z Třebíče, která zprostředkovává lehké obutí vhodné pro suché, vlhké provozy ale také i do domácího užití.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Dívčí, chlapecká bavlněná čepice s fleecem a pletené  zimní čepice
Dívčí a chlapecké bavlněné čepice podšité fleecem a hřejivé pletené zimní čepice pro děti v různých barvách pořídíte na e-shopu firmy Pletex.
PLETEX s.r.o.
Komfortní a zároveň bezpečnostní zdravotní pracovní dámská a pánská obuv
Komfortní bezpečnostní pracovní obuv s ortopedickým tvarováním vyrábí profesionálové ve výrobě pracovní bezpečnostní obuvi – společnost TIPABOTY s.r.o.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Kvalitní potahové látky, které jsou odolné proti zašpinění a poškození
Jihlavská firma BS-textil s.r.o. disponuje širokým výběrem potahových látek, mezi něž patří i kvalitní a moderní potahové látky odolné proti zašpinění a poškození.
BS-textil s.r.o.
Luxusní ortopedické matrace pro uvolnění páteře - nakupujte z domova přes e-shop
Jihlavská firma Ráj spánku ETIS s.r.o. poskytuje vše pro zdravý a kvalitní spánek. V nabídce má také kvalitní ortopedické matrace pro uvolnění páteře. Nakupujte přes e-shop.
Pracovní obuv do kuchyně, gastro obuv
Pohodlnou a kvalitní pracovní obuv vhodnou do kuchyní a gastro provozů naleznete u českého výrobce a prodejce zdravotní pracovní obuvi tipaboty.cz z Třebíče.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Dekorační látky a tkaniny pro čalouníky - originální bytový design
Dekorační látky pro čalouníky prodává velkoobchodní čalounická galanterie BS - textil s.r.o. z Jihlavy. Dodáváme různé tkaniny včetně kovového příslušenství pro originální bytový design.
BS-textil s.r.o.
Netkaná a technická rouna - nehořlavá, voděodolná a s tepelnou a zvukovou izolací
Společnost JILANA, a.s. z Jihlavy se specializuje na vývoj a výrobu netkaných a technických roun, které najdou využití při výrobě obuvi, nábytku nebo v průmyslu.
Výroba obuvi pro zdravotnictví a osoby ve zdravotnických zařízeních
Dámskou a pánskou obuv vhodnou pro zaměstnance a osoby pohybující se ve zdravotnických zařízeních vyrábí společnost TIPABOTY s.r.o. z Třebíče.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Prodej a výroba originálních a cenově dostupných pletených výrobků
Prodej a výroba originálních a cenově dostupných pletených výrobků jako jsou čepice, rukavice a šály nabízí firma PLETEX s.r.o. v Třebíči.
PLETEX s.r.o.
Prodej kvalitních postelí a zdravotních matrací pro seniory
Pokud hledáte postel či zdravotní matraci, která Vám zaručí kvalitní spánek, navštivte spánkové studio Ráj spánku v Jihlavě a jistě si vyberete z jejich širokého sortimentu s možností vyzkoušení.
Dětská tunelová rouška chlapecká, dívčí  - e-shop
Dětské tunelové roušky v barevném provedení a motivy pro chlapce i dívky vyrábí firma PLETEX s.r.o. z Třebíče. Dětské tunelové roušky zakoupíte na našem e-shopu.
PLETEX s.r.o.
Zdravotní antistatická obuv, se kterou eleminujete elektrický výboj
S antistatickou obuví od společnosti TIPABOTY s.r.o. Třebíč, která disponuje ortopedickými vlastnostmi,ale i eliminuje elektrický výboj, bude vaše práce maximálně bezpečná a pohodlná.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Kvalitní vyvýšené, zvýšené postele - vysoké postele nejen pro pohodlnější vstávání
Hledáte-li zvýšenou postel, která je vhodná nejen pro seniory, ale pro všechny věkové kategorie lidí hledající zvýšenou ložnou plochu, navštivte spánkové studio Ráj spánku v Jihlavě.
Výroba atypických postelí včetně roštů a zdravotních matrací
Výrobce vysoce kvalitních atypických postelí, roštů a matrací pro dospělé i děti, doplňkový nábytek, prodej lůžkovin, přikrývek a polštářů to vše v Jihlavě u firmy Ráj spánku
Výroba pružných a pevných stuh okres Havlíčkův Brod, materiál příze, pryžové a elastanové nitě
Česká společnost ELASTA - VESTIL a.s. se sídlem v okrese Havlíčkův Brod se již více než 120 let zabývá výrobou pružných a pevných stuh z materiálů jako je např. příze a pryžové a elastanové nitě.
Bezpečnostní prvky pro děti, reflexní dětské vesty a pásky s vysokou viditelností
Společnost Reklamní potisk s.r.o. Vám zajistí bezpečnostní prvky do školy, reflexní vesty, či pásky pro větší bezpečí Vašich dětí.
Reklamní potisk, s.r.o.
Souprava dětská bavlněná rouška s čepicí - prodej, e-shop
Chlapeckou a dívčí dětskou bavlněnou roušku v soupravě s čepicí s různými motivy zakoupíte prostřednictvím e-shopu firmy PLETEX z Třebíče.
PLETEX s.r.o.
Značková dámská kožená galanterie – moderní a stylové kabelky Rieker, Tamaris, Marco Tozzi
Moderní a stylové modely značkových dámských kabelek Rieker, Tamaris a Marco Tozzi z kvalitních materiálů nakoupíte v prodejnách Obuv Svoboda.
Knoflíky, komponenty do světlometů, technické výlisky z plastu
Hledáte spolehlivého a prověřeného dodavatele doplňků pro módní a oděvní průmysl? Ctíte tradici a poctivost původní tuzemské výroby? Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. Vám splní každé přání.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Kvalitní dětská obuv Protetika, Rogallo, Peddy, Befado – široký výběr na jednom místě
Dopřejte chodidlům vašich dětí komfortní a pevnou oporu v podobě kvalitních dětských bot. Široký sortiment dětské obuvi značek Protetika, Rogallo, Peddy nebo Befado pořídíte v prodejnách Obuv Svoboda.
Dětská sada hřejivé bavlněné čepice a nákrčníku podšívkou z fleecu
Hřejivou sadu bavlněné čepice a nákrčníku podšitého fleecem pro dívky i chlapce prodává na svém e-shopu firma Pletex z Třebíče.
PLETEX s.r.o.
Značková dámská a pánská zimní obuv Rieker, Tamaris, Jana a další za akční ceny
Pořiďte si kvalitní a pohodlnou dámskou a pánskou zimní obuv značek Rieker, Tamaris, Jana a další renomované značky za výhodnou akční cenu v prodejně Obuv Svoboda.
VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti, šití obleků na míru, šití dámské módy, šití pracovních oděvů
Vlastní výroba v českých dílnách od prvního do posledního stehu, exportujeme módu do Švýcarska, Anglie, Skotska, Rakouska a Německa.
Komfortní ložní prádlo - přikrývky, polštáře, prostěradla a povlečení
Komfortní ložní prádlo na Vysočině dodává naše studio Ráj spánku z Jihlavy. Zakoupit si u nás můžete přikrývky, polštáře, prostěradla, povlečení a jiné lůžkoviny.