Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Prodej - stínící tkaniny, sítě protiprůvanové, na lešení, na přívěsné vozíky
Společnost Arnak s.r.o. v Ostravě se specializuje na prodej a zakázkovou výrobu protiprůvanových sítí a stínících tkanin, které využijete na lešení, na valníky nebo na přívěsné vozíky.
Arnak s.r.o.
Šití obleků na mírů - pánská konfekce dle vašeho přání
Firma LIPTEX TRADING s.r.o. je výrobcem pánské konfekce z Liptaně. Ušijeme Vám pánský oblek na míru dle Vašeho přání.
Textilní galanterie, látky, bižuterie, módní doplňky eshop Opava, nitě, zipy, nůžky, suchý zipy
Textilní galanterie, látky, bižuterie, módní doplňky eshop Opava, nitě, příze, zipy, nůžky, suchý zipy, kapesníky, utěrky, nášivky, krejčovské metry, krajky, lemy, povlečení, prostírání, polštářky.
Prima Obchod s.r.o.
Ortopedická obuv - úpravy standardních typů, měření a indikace na míru
Ortopedickou obuv včetně ortopedických úprav standardní obuvi Vám poskytne společnost Ergona Opava, která mimo jiné zajišťuje také měření a indikaci.
Ergona Opava s.r.o.
Eshop - Levné oblečení pro děti a dospělé Frýdek Místek, použité oděvy z Anglie, Německa
Eshop - Levné oblečení pro děti a dospělé Frýdek Místek, použité oděvy z Anglie, Německa a Rakouska.
Pánské obleky na míru - originální saka, vesty i uniformy
Firma LIPTEX TRADING s.r.o. vyrábí pánskou konfekci v Bruntálu a okolí a šije zejména firemní uniformy, saka, vesty, pánské obleky, firemní uniformy a kalhoty všech konfekčních velikostí.
Kvalitní síťované a rašlové pytle na brambory, zeleninu či ovoce
Společnost SACK CZ s.r.o. e sídlem v Opavě nabízí ve svém sortimentu velký výběr kvalitních síťovaných a rašlových pytlů nejen na brambory, ale také zeleninu a ovoce.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Eshop metrový textil, látky, galanterie, úplety Brantice, maloobchod, velkoobchod prodej metráže
Eshop metrový textil, látky, galanterie, úplety Brantice, maloobchod, velkoobchod prodej metráže, výprodej svatebních a společenských šatů.
ROOLLTEX s.r.o.
Obleky na míru, šití pánské konfekce dle Vaších potřeb
LIPTEX TRADING s.r.o. je výrobcem pánské konfekce, ušije Vám kvalitní obleky na míru. Vše realizujeme dle požadavků zákazníka. Obsloužíme také zákazníky z Ostravy a okolí.
E-shop, výroba krycí plachty, nepromokavé na bazény, šití plachet
Společnost Arnak s.r.o. z Ostravy se specializuje na zakázkovou výrobu a e-shop krycích nepromokavých plachet, které využijete pod zámkovou dlažbu, na bazén, přívěsný vozík či foliovník.
Arnak s.r.o.
Pánské fit slim obleky pro ženicha, na svatbu i jinou společenskou událost - půjčovna
Kdy jindy vypadat dokonaleji než v pánském obleku - chystáte se na svatbu, společenskou událost nebo jste ženich? Navštivte Zlatnictví a svatební salon ADONIS, kde si zapůjčíte pánské fit slim obleky.
Půjčovna šatů na ples - koktejlky, večerní róby i dlouhé elegantní šaty
Plesová sezóna je opět tady, proto je na čase si vybrat v salonu ADONIS ve Frenštátě elegantní společenské, plesové nebo večerní šaty, ve kterých budete krásná a především se budete cítit pohodlně.
Galanterní zboží, látky, krajky, knoflíky a bytové textilie
Textilní galanterie Prima Obchod s.r.o. provozuje internetový obchod s prodejem potřeb pro šití, látek, dekorací, bytového textilu a doplňků.
Prima Obchod s.r.o.
Použité oblečení, second hand z Anglie, dámské, pánské i dětské oděvy, outlet, e-shop
S vysoce kvalitním nošeným oblečením přichází firma Pavlína Kratochvílová - second hand z Dolních Domaslavic. Dovážíme bundy, halenky i spodní prádlo pro děti i dospělé.
Spolehlivý velkoobchod second hand značkového oblečení dovezeného z Anglie a Irska
Velkoobchodním prodejem, dovozem a vývozem kvalitního značkového second hand oblečení z Anglie a Irska se zabývá společnost STÁŇA CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Ubrusy, prostírání, ručníky, utěrky, prachovky, hadry na podlahu - textilní zboží do restaurací a jídelen
Textilní zboží do restaurací a jídelen na jednom místě? jedině ve velkoobchodu Chovancové Ilony v Opavě, kde seženete ubrusy, prostírání, ručníky, utěrky i prachovky a hadry na podlahu.
Prodej, praní, žehlení a šití záclon a závěsů na míru – velký výběr materiálů
Přijďte do prodejny Zuzi Home Design v Ostravě vybrat si z velkého množství vzorů a barev látek a my ušijeme záclony a závěsy na míru dle Vašeho přání. Záclony a závěsy Vám také vypereme a vyžehlíme.
Prodej ortopedická zdravotní obuv a potřeby - ulevte unaveným nohám !
Pokud si chcete pořídit kvalitní zdravotní obuv pro léčbu ortopedických vad nohou, tak navštivte zdravotní prodejnu NAĎA v Novém Jičíně.
Podniková prodejna ponožek - zimní thermo, lyžařské i sportovní ponožky
Dopřejte svým nohám opravdovou kvalitu a teplo se zimními thermo ponožkami a navštivte podnikovou prodejnu v Kopřivnici, kde si vyberete lyžařské i sportovní ponožky od firmy DVJ Jiří Honeš.
DVJ-ponožky s.r.o.
Antibakteriální ponožky se stříbrem vám urychlí kožní hojení
Pokud trpíte plísněmi na nohou a hledáte způsob jak urychlit kožní hojení, pak si pořiďte antibakteriální ponožky se stříbrem od firmy DVJ Jiří Honeš, které můžete nosit i několik dní.
DVJ-ponožky s.r.o.
Ochranná, oddělující drenážní geotextilie z kvalitního PP a PES materiálu – prodej, e-shop
Prodejem ochranné a oddělující drenážní geotextilie vyráběné z kvalitních PP a PES materiálů se na svém e-shopu zaměřuje společnost ARNAK s.r.o. v Ostravě. Slouží jako doplňková stavební izolace.
Arnak s.r.o.
Kvalitní sportovní, funkční ponožky - velkoobchod, prodej
Velkoobchod DVJ Jiří Honeš v Kopřivnici má pestrý výběr kvalitních ponožek různých materiálů a barev, které jsou vhodné nejen pro sport, ale také pro běžné denní nošení.
DVJ-ponožky s.r.o.
Příjemně teplé froté i thermo ponožky - prodej, výroba
Pokud si chcete udržet své nohy v suchu a teple, pak navštivte kamennou prodejnu DVJ Jiří Honeš v Kopřivnici, kde si vyberete příjemně teplé froté i thermo ponožky speciálně pro zimní období.
DVJ-ponožky s.r.o.
Výroba zateplovací dveřní závěsy, protiprůvanové zábrany
Společnost ARNAK s.r.o. se v rámci internetového obchodu i kamenné prodejny v Ostravě - Přívozu zabývá především výrobou a prodejem zateplovacích dveřních závěsů a krycích plachet všech druhů.
Arnak s.r.o.
Funkční zimní pracovní oblečení nemusí jen být neforemné a nudné
Pro práci v zimních měsících, ale také na sport, je určena nová zimní kolekce Industrial Starter Czech Ostrava, ve které najdete nejrůznější funkční zimní pracovní oblečení i oblečení na volný čas.
Industrial Starter Czech s.r.o.