Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Látky, metráž, textilní galanterie, korálky, bižuterie, e-shop
Společnost Prima Obchod s.r.o. provozuje e-shop s látkami, textilní galanterií, korálky, bižuterií a dalšími kreativními potřebami.
Prima Obchod s.r.o.
Trička sportovní, pracovní i na volný čas ISSA LINE STRETCH z elastické bavlny – novinky
Sportovní, pracovní i volnočasová trička ISSA LINE STRETCH zajistí volnost a pohodlí při jakémkoliv pohybu. Vybírejte z novinek v katalogu společnosti Industrial Starter Czech s.r.o.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Systém záchytných sítí SafeNet pro výškové stavby, záchytné sítě jako ochrana chodců
Chcete-li to nejbezpečnější řešení ochrany chodců i Vašich zaměstnanců při provádění výškové stavby, zvolte záchytné sítě SafeNet od firmy SCASERV a.s.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Šití firemních uniforem a profesních oděvů pro firmy a různé spolky
Firma LIPTEX TRADING s.r.o. působíci v okrese bruntál se zaměřuje zejména na šití firemních uniforem, profesních obleků pro firmy a různé spolky
Svářečské zástěny, nehořlavé plachty pro svářeče – zakázková výroba na míru
Svářečské zástěny a nehořlavé plachty pro svářeče, které zabraňují škodlivému záření a jiskrám v okolí, na zakázku vyrábí firma Arnak s.r.o. z Ostravy.
Arnak s.r.o.
Výroba pánských obleků z kvalitních materiálu
Firma LIPTEX TRADING s.r.o. je výrobcem pánské konfekce z Liptaně. Působíme po celé ČR. Nabízíme Vám pánské obleky z kvalitního materiálu.
Kvalitní italské pracovní i trekingové boty se sklolaminátovou špicí jsou velmi odolné a pohodlné
Velkoobchodní prodej pracovních a trekingových bot, které mají špici vyrobenou ze sklolaminátu, zajistí firma Industrial Starter Czech s.r.o., která je distributorem italské značky ISSA LINE.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Pánská konfekce, obleky, saka, vesty - kvalitní materiál
Firma LIPTEX TRADING s.r.o. je výrobcem pánské konfekce z Liptaně. Šijeme zejména firemní uniformy, saka, vesty, pánské obleky, firemní uniformy a kalhoty všech konfekčních velikostí.
Dodávka ochranné kombinézy a obleky proti chemikáliím i toxickým látkám
Na prodej a dodávku ochranných kombinéz ISSA CHEM 08290 a ISSA CHEM PLUS 08292, obleku pro chemikáliím a toxickým látkám se zaměřuje společnost Industrial Starter Czech s.r.o.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Kvalitní ponožky z různých materiálů pro muže, ženy i děti od českého výrobce
Český výrobce ponožek z různých materiálů. Firma DVJ-ponožky s.r.o. se sídlem v Kopřivnici vyrábí kvalitní ponožky, které jsou pánské, dámské, dětské, sportovní, luxusní, funkční i antibakteriální.
DVJ-ponožky s.r.o.
Uniformy pro dobrovolné hasiče - šití požárních stejnokrojů na míru
Společnost LIPTEX TRADING s.r.o. dodává kvalitní uniformy pro dobrovolné hasiče, které šije na zakázku pro všechny zákazníky z MS kraje, zejména pak pro zákazníky z Ostravy a Opavy.
Firemní uniformy pro piloty a stejnokroje pro letušky – kvalitní a profesionální šití na míru
LIPTEX TRADING S.R.O. SE ZABÝVÁ VÝROBOU FIREMNÍHO OBLEČENÍ A PÁNSKÝCH OBLEKŮ. ŠIJEME UNIFORMY PRO PILOTY, STEJNOKROJE PRO LETUŠKY A JSME SPECIALISTÉ NA PÁNSKÉ OBLEKY NA MÍRU, DLE VAŠICH POŽADAVKŮ.
Pracovní boty, holínky, polobotky – bezpečnostní a ochranná obuv mnoha druhů
Pohyb na pracovišti se stane příjemnější s obuví od Industrial Starter Czech s.r.o. z Ostravy. V nabídce naleznete mnoho druhů bezpečnostní a ochranné obuvi, holínky, polobotky a další pracovní boty.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Prodej bezpečnostních postrojů potřebných pro práci ve výškách a také tlumičů pádů KRATOS
Bezpečnostní postroje pro práci ve výškách, tlumiče pádu, karabiny, vázací popruhy a mnohem více komponentů pro zajištění osob najdete na e-shopu či na prodejně společnosti Pavlínek s.r.o. v Ostravě.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Profi ochranné vybavení pro zvýšení bezpečnosti při práci
Chlebiš s.r.o. se sídlem v Hlučíně je společnost zajišťující prodej špičkových a profi ochranných oděvů, obuvi, přileb, brýlí a dalších ochranných pomůcek v Hlučíně, Ostravě a okolí.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
PVC plachty s oky, krycí nepromokavé, tedy pogumované autoplachtoviny v různých rozměrech
Prodej PVC plachet s oky či krycí nepromokavé, kterým se také říká pogumované autoplachtoviny, v různých rozměrech zajistí na prodejně i v e-shopu společnost Arnak s.r.o. v Ostravě.
Arnak s.r.o.
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky, markýzy - e-shop
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky i markýzy prodává na svém eshopu firma Arnak s.r.o. specializující se právě na výrobu všemožných druhů plachet, stavebních i technických textilií.
Arnak s.r.o.
Prodej ochranných pracovních rukavic - kombinované, celokožené, syntetická kůže
Prodej ochranných pracovních rukavic Vám zajistí společnost Industrial Starter Czech s.r.o. z Ostravy. Nabízí širokou škálu rukavic - celokožené, ze syntetické kůže, kombinované a další.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Pracovní oděvy, bundy, vesty, kombinézy, kalhoty - výroba, dodávka, prodej
Ostravská společnost Hydrospor s.r.o. se specializuje na výrobu, dodávku a prodej veškerých ochranných pracovních oděvů, bund, vest, kalhot, kombinéz a dalších pracovních pomůcek.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Gumové, kožené, textilní i svářečské pracovní rukavice - široký výběr z mnoha provedení
Společnost Hydrospor s.r.o. v Ostravě se zaměřuje na výrobu a prodej kvalitních ochranných pracovních rukavic, které využijete při jakékoliv činnosti. Umožní Vám bezpečnou práci a eliminují zranění.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Ochranné prostředky pro práci ve výškách – tělové postroje, lana a karabiny
Ochranné prostředky proti pádu z výšek při práci ve výškách – tělové postroje v univerzální velikosti, lana a karabiny – naleznete na e-shopu společnosti HYDROSPOR Spol. s.r.o.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Eshop drogerie Dedra, prodej drogerie a kosmetiky Opava, prací prášky, aviváže, sprchové gely
V našem Eshopu dedracek.cz si můžete z pohodlí domova nakoupit veškeré drogistické zboží, kosmetiku, hračky, dětské batohy, spodní prádlo, lampičky, parfémy a toaletní vody a mnoho dalšího.
Prodej galanterního zboží, krejčovské služby Ostrava, oprava oděvů a obuvi, prodej látek a přízí
Galanterie U Švadlenky, jsme bohatě zásobeni veškerou textilní galanterií. Najdete u nás základní pomůcky k ručnímu i strojovému šití.
Kvalitní žáruvzdorné a izolační materiály, především tkaniny, desky a šňůry – prodej a dodávka
Žáruvzdorné a izolační materiály, termoizolační desky a tkaniny, šňůry a termoizolace dodává a prodává společnost ARCO B. B. T., spol. s r.o., která sídlí v Třinci.
Praktické a dekorativní stínění oken Frýdek-Místek, žaluzie, závěsy, rolety, markýzy, plissé, stěny
Praktické a dekorativní stínění oken Frýdek-Místek, žaluzie klasické, žaluzie vertikální, žaluzie horizontální, závěsy, rolety, markýzy, plissé, japonské stěny, sítě proti hmyzu, záclony.
Art Design Chaloupka