Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Prodej kojeneckého textilu eshop -  pleny, deky, přikrývky, bryndáky, kšíry
Společnost KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. se zabývá maloobchodním i velkoobchodním prodejem kvalitního kojeneckého textilu.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Velkoobchod potahových látek pro čalounění při rekonstrukcí hotelů – odborníci s praxí.
Originální i stylový interiér hotelů, významných budov, kanceláří a jiných prostorů, Vám po celé České republice zajistí BS textil.
BS-textil s.r.o.
Pracovní oděvy, obuv, volnočasové oblečení, výroba, prodej, Sokolov
Vyžaduje vykonávání Vaší profese náležitý pracovní oděv a obuv? Hledáte kvalitní a pohodlné volnočasové oblečení? Navštivte prodejnu pana Ladislava Dubnického v Sokolově.
Kovová galanterie - špendlíky, knoflíky, pletací jehlice, zdrhovadla
Kovová galanterie - špendlíky, knoflíky, pletací jehlice, zdrhovadla, suché zipy, náprstky a další prodává a dodává firma Zdeněk Kopetzký - KZ GALANT v Moravské Třebové.
Velmi lehká pracovní obuv PRESTIGE co tlumí nášlap
Pracovní obuv PRESTIGE bílá je určena pro každodenní nošení ve volném čase, při sportu i v práci - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Ložní povlečení Irisette - vhodné pro alergiky, bez nutnosti žehlení
Polštáře, přikrývky, deky a ložní povlečení od německé firmy Irisette můžete zakoupit v prodejně bytového textilu pro interiéry LaBeta Praha 8.
Kvalitní prošívané přikrývky - prošívané deky a polštáře
Pro kompletaci vybavení ložnic máme v nabídce prošívané deky a polštáře s oblíbenou kuličkovou výplní - JK – Plet Ing. Stanislav Jakoubek Jičín
Svářecí uzavřené ochranné brýle SB 1
Ochranné pomůcky a svářecí uzavřené ochranné brýle SB 1 s očnicí s přímým větráním a se sklopným rámem - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Distribuce, prodej nehořlavé kovové galanterie a textilních výrobků
Distribuce, prodej nehořlavé kovové galanterie, prodej textilních výrobků pro pánské, dámské i dětské konfekce od firmy Zdeněk Kopetzký - KZ GALANT v Moravské Třebové.
Kojenecké a dětské potřeby, oblečení, těhotenské oděvy, eshop
Kojenecké a dětské potřeby, oblečení, hračky, těhotenské a kojící oděvy, látkové pleny, přírodní kosmetiku můžete zakoupit v našem eshopu www.ekobroucek.cz.
Bezpečnostní holínky EUROFORT S5 - TEMPO Chrudim
Holínky bezpečnostní EUROFORT S5 naleznou uplatnění na stavbách, v zemědělství a výrobních provozech - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Prodej trendových francouzských dámských kabelek ze syntetických materiálů
francouzský trend, dámské módní kabelky ze syntetických materiálů, internetový prodej dámských módních doplňků zajistí František Mátl
Zdravé spaní na pohodlných zdravotních matracích na míru
Ve firmě HARMONIE DESIGN ve Vsetíně máte možnost velkého výběru standardních i zdravotních matrací ve všech cenových kategoriích - užijte si zdravé spaní na zdravotních matracích na míru.
Pracovní výstražná bunda CLOVELLY PILOT 2v1
Výstražná a nepromokavá bunda CLOVELLY PILOT 2v1 v reflexní barvě - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Pracovní i zdravotní obuv pro každé zaměstnání - holínky i farmářky
Pracovní obuv, zdravotní obuv, pohodlná i vycházková obuv, bezpečná obuv a obuv pro diabetiky zajistí firma KARS, spol. s r.o. v Brně.
KARS, spol. s r.o.
Čalounictví Plzeň, dejte svému nábytku moderní vzhled, ze starého udělejte nový
Pokud se nechcete rozloučit se svým původním nábytkem nebo se Vám nehodí do nového interiéru, není to problém. V plzeňském čalounictví paní Yvetty Šantorové Vám se vším pomohou.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Impregnace a ochranné přípravky Seax - dokonalé ošetření obuvi
Základem k dokonalému ošetření obuvi je kvalitní impregnace a ochranné přípravky, které prodlouží životnost vašich bot - proto vám velkoobchod VTR z Rožnova, Vsetína poskytne přípravky značky Seax.
Prodej, dodávka průmyslových nití, metalické nitě  od českých výrobců
Průmyslové šicí nitě, metalické nitě, pletené šňůry zboží od českých výrobců dodává a prodává firma Zdeněk Kopetzký - KZ GALANT v celém okrese Svitavy.
Prodej - pracovní oděvy, montérky, kombinézy, bezpečnostní boty, rukavice
Zajišťujeme prodej ochranných pracovních pomůcek a pracovních oděvů, jako jsou montérky, kombinézy, bezpečnostní boty, rukavice a mnoho dalšího.
Celokožená nadměrná obuv za super ceny
Nadměrná obuv – bezpečnostní kotníčková pracovní obuv z kvalitní hovězí usně - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Pracovní obuv s vysokým stupněm ochrany, standartní pracovní obuv
Pracovní obuv s vysokým stupněm ochrany, standartní pracovní obuv pro běžné použití s vysokou odolností a dlouhodobou životností od firmy KARS, spol. s r.o. v Brně.
KARS, spol. s r.o.
Oděvní šňůry jsou vyráběny ze 100% polyesterového hedvábí - pletené šňůry
Oděvní šňůry jsou vyráběny ze 100% polyesterového hedvábí - pletené oděvní šňůry ve 28 barevných kombinacích dodává firma Zdeněk Kopetzký - KZ GALANT v Moravské Třebové.
Laminování rohoží z netkané textilie, potahování povrchu sklovláknitých rohoží vrstvou hliníkové fólie
Laminování rohoží z netkané textilie, potahování povrchu sklovláknitých rohoží vrstvou hliníkové fólie, provádí specialista v této oblasti firma KOBE-cz s.r.o.
Pánské košile, pyžama, trenky na zakázku, šití košilí na míru - flanelky
Pánské košile různých druhů jako jsou flanelky, vycházkové, letní, bavlněné košile, ale také i pyžama a trenky na míru, šije firma Jana Roubcová, která působí v Třebíči.