Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Prodej plechové, hliníkové, alu disky, kola, nové, ojeté pneumatiky
Dovozce automobilů MSCAR Kroměříž nabízí i prodej alu kol, hliníkové i plechové disky a nové i ojeté pneumatiky.
Výměna kol, přezutí, prodej i opravy pneumatik ve spolehlivém pneuservisu
Výměnu kol si můžete domluvit v Pneuservisu Bajer Nětčice u Zdounek nedaleko Kroměříže. Kromě přezutí pneumatik máme na prodej nové pneu a provádíme běžné opravy defektů.
Zlaté náramky, řetízky z bazaru - dámské, pánské použité šperky
Pořiďte z bazaru zlaté náramky, řetízky až o 60% levněji než ve zlatnictví. Dámské i pánské nové a použité šperky můžete zakoupit u firmy Zastavárna a bazar Kroměříž - Zlínský kraj.
Květinová, svatební výzdoba, aranžmá, kytice pro nevěstu
Květinářství Kamélie Holešov nabízí aranžování v regionu Zlínský kraj - květinová výzdoba interiéru, svatební aranžmá na slavnostní tabuli i kytice pro nevěstu, vždy vše ladí.
Pneuservis poblíž Kroměříže - běžné opravy, přezutí pneu, vyvažování kol
Pneuservis Bajer najdete poblíž Kroměříže v obci Nětčice u Zdounek. Provádíme všechny běžné opravy defektů pneumatik, přezutí pneu včetně vyvažování kol.
Svatební kytky, květiny pro nevěstu, ženicha, výzdoba svatební tabule
Nechejte si navázat svatební kytky pro nevěstu i ženicha v Květinářství Kamélie Holešov nebo na druhé prodejně ve Fryštáku. Rádi připravíme květiny i výzdobu svatební tabule.
Rozvoz květin levně a rychle-kytice, pugéty růží z čerstvých květin
Květinářství Kamélie zajišťuje i rozvoz květin - levně a rychle. Doprava v Holešově zdarma, okolí 7Kč/km. Vážeme pugéty růží, kytice s čerstvých řezaných květin.
Nejlevnější květiny, kytice z květinářství Holešov-nižší ceny než Zlín
Neplaťte vysoké ceny za květiny. Odebírejte nejlevnější květiny a kytice z Květinářství Kamélie Holešov. Naše ceny jsou nižší než ve Zlíně.
Květinářství s rozvozem květin Zlínský kraj, Holešov, Fryšták
Květinářství Kamélie se zabývá i rozvozem květin v regionu Zlínský kraj, připravíme kytice s řezaných květin. Rozvoz v Holešově zdarma, Fryšták a okolí 7Kč/km.
Spotřební materiál pro elektroerozivní obrábění, stroje Welo
Firma EUROFORM a.s. dodává spotřební materiál pro elektroerozivní stroje. Dodáváme vše pro elektroerozivní obrábění. Sídlo v Chropyni - okres Kroměříž, Zlínský kraj.
Vakuově balené zeleninové gastro polotovary pro gastronomii, jídelny, nemocnice
Kvalitní vakuově balené zeleninové i gastro polotovary pro gastronomii, jídelny, nemocnice, školy atd. nakoupíte u firmy VODEHNAL A SYN s.r.o. v Hulíně. Distribuci provádíme každý všední den.
Dětské kočárky, autosedačky, potřeby pro děti-eshop
V regionu Zlínský kraj zakoupíte výhodně dětské kočárky, autosedačky a potřeby pro děti na prodejně Baby Group Holešov, nebo v eshopu mimimi.cz , který provozují.
Zlaté šperky s Valentýnským zdobením pro ženu i muže v online klenotnictví
Výběr šperků s Valentýnským zdobením naleznete v online klenotnictví Kroměříž. Jde o zlaté šperky pro ženu i muže.
Originální, heboučké plyšové hračky značky Happy Horse-bezpečné pro děti
U firmy BABY GROUP můžete pořídit originální plyšové hračky holandského designu značky Happy Horse, které jsou heboučké a bezpečné pro děti. Prodejna je nedaleko Zlína, Kroměříže.
Konzumní brambory bez chemické konzervace-rozvoz, zásobování, prodej
Pro gastro provozy zajišťuje firma VODEHNAL a SYN zásobování konzumními bramborami. Naše brambory jsou bez chemické konzervace. Rozvoz zajistíme v regionu Zlín, Kroměříž.
Výzdoba, aranžování interiérů-svatby, plesy, restaurace, kanceláře
Květinářství Kamélie Holešov se věnuje aranžování interiérů v regionu Zlín, Kroměříž. Výzdoba na svatby, plesy, do restaurace, kanceláře může být z živých i umělých květů.
Zimní, vánoční, aranžmá, dekorace, věnce adventní či na dveře
Přijďte si vybrat zimní, vánoční aranžmá, dekorace i adventní věnce na prodejnu Květinářství Kamélie Holešov. Naše druhá prodejna ve Fryštáku je k dispozici klientům z regionu Zlín.
Dětské potřeby ke spaní eshop-hřejivé přikrývky, zavinovačky, fusaky, deky
Prodejna Baby Group má v sortimentu dětské potřeby ke spaní-hřejivé přikrývky, zavinovačky, deky a fusaky. Navšivte náš eshop, nebo prodejnu v Holešově-nedaleko Zlína i Kroměříže.
Dětské, kojenecké potřeby, kosmetika pro děti Suavinex
Na prodejně Baby Group Holešov pořídíte dětské, kojenecké potřeby Suavinex. V sortimentu je kosmetika pro děti i maminky. Klientelu máme převážně z regionu Zlín, Kroměříž.
Vakuované, loupané brambory pro gastro provozy-prodej od výrobce
Přímo od výrobce můžete odebírat vakuované, loupané brambory. Pro gastro provozy v regionu Zlín, Kroměříž zajistí zásobování firma Vodehnal a syn.
Pneumatiky, duše, protektory na osobní auta, zemědělské stroje
Nové pneumatiky, duše i protektory na osobní auta a zemědělské stroje pořídíte v Pneuservisu Bajer Nětčice u Zdounek.
Dušičková vazba z Květinářství Kamélie-aranžmá na hřbitov, ke Svátku zesnulých
Krásné aranžmá ke Svátku zesnulých zakoupíte v Květinářství Kamélie Holešov. Dušičková vazba na hřbitov - věnce, kytice, výrobky z chvojí.
Ergonomická nosítka, zavinovačky, kojící polštáře Ergobaby pro zdravý vývoj
U firmy Baby Group můžete zakoupit ergonomická nosítka a zavinovačky Ergobaby pro zdravý vývoj kyčlí a také kojící polštáře. Prodejna Holešov pro klienty z okresu Zlín, Kroměříž.
Vakuované brambory, zelenina-zásobování pro restaurace, hotely, školy, jídelny
Od firmy Vodehnal a syn je možné odebírat vakuované brambory, zeleninu pro restaurace, hotely, pensiony, jídelny, školy. Zásobování obstaráme v okrese Zlín, Kroměříž.
Loupané brambory, bramborové polotovary pro gastronomii
Zásobování pro gastronomii zajišťuje firma VODEHNAL a SYN Hulín. Pro jídelny, hotely, pensiony, restaurace, bufety i školy v regionu Zlín, Kroměříž dodáme vakuované brambory a bramborové polotovary.