Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Prodej alkoholických a nealkoholických nápojů, pivo, limonády Kroměříž, distribuce piva, velkosklad
Prodej alkoholických a nealkoholických nápojů, pivo, limonády Kroměříž, distribuce piva, velkosklady alkoholických a nealkoholických nápojů.
FONTÁNA PCZG s.r.o. Dodavatel piva, vína, nealko nápojů
Borůvková farma - samosběr, prodej plodů, rostlin borůvek
Borůvková farma Kroměříž - Postoupky má vysazené různé odrůdy borůvek. Na prodej jsou jak plody borůvky, tak rostliny. V sezóně lze využít i samosběr, zájemce míváme z celého Zlínského kraje.
Prodej zvěřiny, zvěřinové delikatesy, uzeniny - klobásy, salámy, špekáčky, slanina z divočáka
Firma VENISON CZ s.r.o. se specializuje na zpracování zvěřiny. Dodává nejen maso, ale i zvěřinové delikatesy a uzeniny - klobásy, salámy, slaninu z divočáka. Sídlí v Míškovicích - Zlínský kraj.
Výroba, prodej, dovoz chlazených, teplých jídel, polévek
35 druhů chlazených jídel a 4 druhy polévek nabízí firma JOSPO Holešov. Výroba, prodej i dovoz chlazených i teplých jídel domů i do firem v regionu Přerov, Zlínský kraj.
Nabídka teplých jídel, polévek-rozvoz teplé stravy domů, pro firmy
O rozvoz teplé stravy až domů či do firmy se postará v okrese Přerov, Zlín a Kroměříž firma JOSPO Holešov. Naše nabídka teplých jídel a polévek je velmi bohatá.
Výroba teplých pokrmů, teplé stravy pro zaměstnance firem, domácnosti
Společnost JOSPO a.s. se specializuje na dodávku teplé stravy pro zaměstnance firem i domácnosti v lokalitě Zlínský kraj, Přerov. Výroba teplých pokrmů probíhá z nejkvalitnějších vstupních surovin.
Nabídka chlazených, balených jídel a polévek-rozvoz, prodej
Firma JOSPO Holešov je dodavatel chlazených balených jídel a polévek v okrese Kroměříž, Přerov, Zlín. Nabídka je široká. Objednejte si rozvoz jídla do Vaší firmy, domácnosti.
Závodní stravování, výroba jídel pro firmy-kompletní řešení společného stravování
Společnost JOSPO Holešov poskytuje kompletní řešení společného stravování. V rámci závodního stravování zabezpečíme výrobu a výdej jídel pro firmy v regionu Zlín, Kroměříž, Přerov.
Večerní, společenské šaty za nízké ceny - půjčení šatů na ples, svatbu, promoci
Krásné večerní a společenské šaty za nízké ceny najdete na prodejně Dům šatů Hulín. Najdete u nás velký výběr šatů na ples, promoci i svatbu. Spokojené zákaznice k nám jezdí ze Zlína i Kroměříže.
Prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kameniva, oblázky
Výhodný prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kamenivo a oblázky nabízí Správa a údržba silnic Kroměříž. Odběr možný ve všední dny.
Drcená kůra modřínová, smíšená - prodej čerstvé mulčovací kůry
V prodejním skladu společnosti Správa a údržba silnic Kroměřížska je na prodej drcená kůra modřínová i smíšená. Čerstvé mulčovací kůry je skladem více jak 40 m3.
Ozdobné prvky na střechy - výroba lapačů, chrličů vody, věžiček
Dekorativní klempířské prvky vyrábí umělecký klempíř Josef Kolínek. Výroba je zaměřena na lapače, chrliče vody, věžičky a další ozdobné prvky na střechy. Působíme v lokalitě Kroměříz, Zlínský kraj.
Plátěné, textilní tašky s potiskem - kvalitní česká výroba
Společnost EMIT-CZ sociální podnik, s.r.o. Kroměříž vyrábí plátěné, textilní tašky s potiskem. Kvalitní česká výroba je stále žádaná, potištěné tašky jsme schopni dodat i v malém nákladu.
Ruční nářadí Fiskars pro zahrádkáře, kutily, řemeslníky-slevy v eshopu
Přes eshop firmy PETABO Kvasice můžete zakoupit ručnío nářadí Fiskars pro zahrádkáře, kutily a řemeslníky. Aktuálně jsou platné jarní slevy.
Květináče, truhlíky, pěstební substráty, hnojiva, postřiky-eshop
Firma PETABO Kvasice u Kroměříže nabízí na prodej květináče, truhlíky, substráty, hnojiva a další sortiment. Vše lze zakoupit i v eshopu.
Originální a hezké reklamní, dárkové předměty - výroba, prodej
EMIT-CZ sociální podnik Kroměříž vytvoří originální a hezké reklamní i dárkové předměty pro propagační oddělení firem a města i obce, nejen ze Slovácka.
Prodej mulčovací kůry, těžené, drcené kamenivo v pytlích
Kvalitní mulčovací kůra a drcené kamenivo v pytlích je na prodej u firmy Správa a údržba silnic Kroměřížska. Odběr v libovolném množství.
Zahradnické substráty, mulčovací kůra, zahradní rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností - na prodej zahradnické substráty, mulčovací kůra, rašelina, zemina. Prodejní sklad funguje pro potřeby zákazníků z regionu Zlínský kraj.
Pytlované pěstební, výsevní substráty a rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska má pro zájemce z okolí Kroměříže, Přerova na prodej pytlované substráty, rašelinu i zeminu. Sklad je přímo v areálu společnosti.
Eshop solené ořechy v extra kvalitě - mandle, kešu, arašídy, pistácie, směsi ořísků
Firma Semenáč Kroměříž má ve svém eshopu výběr kvalitních ořechů a sušeného ovoce. Solené ořechy přijdou k chuti vždy - stačí si vybrat mandle, kešu, arašídy, pistácie či směs ořísků.
Eshop mrazem sušené ovoce - lyofilizované borůvky, brusinky, jahody, maliny, višně, banány
V eshopu semenac.cz najdete mnoho zdravých dobrot seřazených dle kategorií. Doporučujeme mrazem sušené ovoce - vyberte si lyofilizované borůvky, brusinky, jahody, maliny, višně, banány či směs ovoce.
Výroba, prodej maso, uzeniny, lahůdky - Řeznictví, uzenářství s vlastní dopravou
Řeznictví a uzenářství Matula je podnik s vlastní bourárnou, masnou výrobou i vlastní dopravou v regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj. Výroba i prodej je zaměřen na maso, uzeniny i lahůdky.
Trička s potiskem, s firemním logem nebo jako dárek - potisk textilu na přání
EMIT-CZ sociální podnik Kroměříž dodá třička s potiskem s firemním logem i jako dárek pro Vaše známé. Potisk textilu je na přání, jednobarevné logo i plnobarevný motiv.
Materiál pro elektroinstalace, elektromontáže, ocelová lanka - prodej, eshop
Firma Metalfix s.r.o. se zabývá dodávkou, prodejem veškerého materiálu pro elektroinstalace a elektromontáže, ocelových upevňovacích dílů a patří mezi specialisty ve světě upevnění.
Ovoce, oříšky v čokoládě - kešu, mandle, lískové ořechy, jahody, brusinky, borůvky, maliny
Nechejte se zlákat k mlsání s produkty od firmy Semenáč Kroměříž. V našem eshopu semenac.cz můžete objednat oříšky a ovoce v čokoládě - vyzkoušejte maliny, borůvky, brusinky, jahody, kešu či mandle.