Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Obalová technika Plzeň-sever
Zabýváme se výrobou obalů, sáčků, folií, sáčků pro dárkové balení. V e-shopu nabízíme průběžné a impulsní svářečky, obalovou techniku, sáčky s eurozávěsem, samolepicí chlopní, vloženým dnem, zipem a další typy.
Velkoobchod mléčné výrobky Zruč-Senec.
Velkoobchod: -mléčné výrobky, tvrdé sýry, bujony, koření, oleje, jogurty, tavené sýry, mléko, sterilovaná zelenina, knedlíkové směsi, těstoviny, polévky, šťávy, džemy, kečupy, máslo. Zásobování obchodů, restaurací, jídelen, pizzerií.
Výroba a prodej dveří, podlahářské práce Plzeň.
Výroba, montáž dveří. Velkoobchod, maloobchod: -dveře -velký výběr přechodových podlahových profilů -široký výběr podlahových obvodových lišt. Kompletní podlahářské práce.
Klíče autoklíče trezory a další na eshopu www.klicovecentrum.cz
Široký sortiment klíče - řezání klíčů dle karty - autoklíče - zámky - trezory - přístupové systémy a mnoho dalšího na eshopu www.klicovecentrum.cz
Vánoční objednávky
Nabízíme pro firmy i jednotlivce možnost objednání dárkových balení na Vánoce. Široký sortiment whisky, likérů,koňaků a vín z celého světa. využijte i nabídky nového e-shopu : www.webareal.cz/lor-special-drinks
Stavební práce, prodej barev Klatovy
Nabízíme stavební práce, rekonstrukce. Prodáváme barvy, laky, domácí a zahradní potřeby, ochranné pracovní pomůcky, spojovací materiál, železářské zboží.
Výcvik, výchova a stříhání psů Klatovy.
Výchova a výcvik psů. Stříhání psů. Prodej chovatelských potřeb. Chcete udělat radost svým blízkým nebo přátelům a jejich čtyřnohým kamarádům? Darujte jim poukázku na úpravu srsti v Psím salonu Margo v Klatovech. Nebo věnujte poukázku do Psí školy Margo v Klatovech. Poukázku vystavím na libovolnou částku, podle plemene a druhu úpravy psa.
Modelářské potřeby Klatovy.
Prodej: -modelářské potřeby -bazénová chemie Vodnář -vrtáky SDS plus a MAX.
Fitness Plzeň
Nabídka velkoobchodu Pavel Trampota pt-servis, pro sportovní kluby Jsme firma, zabývající se již od roku 1994 distribucí sportovní a doplňkové výživy. Patříme mezi několik důležitých distributorů, kteří jsou navázaní jako přímí prodejci velkých českých výrobců a všech kvalitních, důležitých zahraničních dovozců v tomto oboru. Jsme schopni vám ...
Modelářské potřeby Plzeň.
Velkoobchod, export, import: - potřeby pro modeláře. Export-import.
Železářství Plzeň.
Velkoobchod, maloobchod, prodej. Železářství: žebříky, lešení, štafle, schůdky a ostatní výšková technika -stavební nářadí, stavební chemie -malířské potřeby -potřeby pro kutily, zahrádkáře -zámky a kování.
Grafické práce, numismatika Plzeň.
Numismatika a pohlednice - specializovaný obchod se sběratelským materiálem Reklamní agentura: -grafické návrhy -kompletní předtisková příprava -tisk digitální, ofsetový -merkantilní tiskoviny, firemní tiskopisy -reklamní letáky, prospekty, produktové listy -plakáty, katalogy, -výroční zprávy -informační brožury -kalendáře ...
Čalounictví Šikula Plzeň.
Čalounické práce: -opravy čalounění, nové čalounění -opravy moderního i starožitného čalouněného nábytku -dveře, vestavěné skříně -výroba, opravy polštářů na ratanový nábytek -možnost odvozu zakázek. Prodej: -potahové látky, koženky, molitan, zdravotní matrace, lamelové rošty. Velký výprodej zbytků potahových látek Pruh šíře od 55 cm - ...
Outdoorové oblečení High Point
Výrobce outdoorového oblečení HIGH POINT
Dřevěné, koženkové shrnovací dveře Přeštice
Nabízíme dřevěné, plastové, koženkové, prosklené, ale i plné shrnovací dveře, stěny Harmonie. Dále nabízíme vizitky, razítka, kopírování, textil pro volný čas.
Zakázková kovovýroba okres Plzeň-jih
Nabízíme zakázkovou kovovýrobu: brány, vstupní branky, vrata, schody, ploty, interiérové doplňky, okenní a dveřní mříže, regály, skříně, pracovní stoly, zábradlí, balkony, krbové doplňky. Dále nabízíme otevírání zámků, montáž bezpečnostních kování, svářečské práce, pálení kyslíkem.
Papírové ručníky, toaletní papír Plzeň
Velkoobchod s papírovou hygienou a profesionální úklidovou chemií. Nabízíme např. papírové ručníky, toaletní papír (JUMBO, toaletní papír do zásobníků), netkané textilie, průmyslové utěrky...
Slepičí vejce , kuřice Plzeň
produkce slepičích vajec,odchov kuřic
Akce výfuky, karosářské díly, nákladní pneuservis do 56´´
Speciální akce do konce měsíce únor 2011 - sleva 15% na výfuky a příslušenství, sleva 15% na karosářské díly a světla. Dále pneumatiky a disky za internetové ceny. NÁKLADNÍ PNEUSERVIS DO 56´´ - STÁLE ZA ZAVÁDĚCÍ CENY ! !
Ohňostroje Plzeň
Nabízíme kvalitní ohňostroje, připravujeme ohňostroje pro vlastní odpálení, pořádáme oslavy pro města, obce, firmy, včetně kompletního zpracování harmonogramu a bodového scénáře těchto oslav.
Nástrojářská výroba Zbiroh.
Nástrojářská výroba: -drátořez, frézování, elekroerozivní hloubení -zápustkové výkovky do cc 8 kg hmotnosti.
Výroba nářadí Zbiroh.
Výroba: -ruční řemeslnické nářadí: -kladiva, kleště, hasáky, palice, sekery, skoby.
Knihařská výroba Plzeň.
Výrobní družstvo STYL PLZEŇ nabízí: - kabelovou a drátovou konfekci, výrobu kabelových svazků - výrobu plochého těsnění - kartonážní výrobu - knihařskou výrobu (vazba sbírek zákonů, diplomových prací, knih, novin a dalších dokumentů) - výrobu kancelářských potřeb a PVC obalů - šití dámské, pánské a sportovní konfekce, pracovních a ...
Výroba nářadí Zbiroh.
Výroba: -ruční řemeslnické nářadí: -kladiva, kleště, hasáky, palice, sekery, skoby -nástrojářská výroba: -drátořez, frézování, elekroerozivní hloubení -zápustkové výkovky do cc 8 kg hmotnosti.