Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Odsávací hadice na abrazivní materiály a granuláty Plzeň – kvalitní a odolné
Odsávací hadice na abrazivní materiály a granuláty z kvalitních materiálů a vysokou odolností při nejrůznějším použití nabízí společnosti Karel Adrián – HADICEADRI z Plzně.
Pražírna s kavárnou Kašperské Hory, zákusky a dezerty, čerstvá upražená káva, bezlepkové výrobky
Pražírna s kavárnou Kašperské Hory, zákusky a dezerty, čerstvá upražená káva, bezlepkové a raw výrobky, čerstvé chlebíčky, slané koláče, kavárenské služby.
Obalový materiál nový i recyklovaný, prodej i výkup
Kvalitní obalové materiály. Nové i použité obaly. Ekologický přístup a šetření nákladů na ochranu a přepravu zboží. Výkup palet a obalů i možnost pronájmu obalů.
RECYKLBOX s. r. o.
Šicí dílna, zhotovení oděvů na míru pro dámy, pány i děti
Šití oděvů pro ženy, může i děti na míru, zhotovení oblečení a bytových doplňků s individuálním přístupem v krejčovství Marija Šmaková, Rokycany.
Stájové rošty z betonu Klatovy - dlouhá životnost materiálu.
Vlastníte prasata a sháníte betonové stájové rošty? U nás jste správně! Zabýváme se výrobou betonových stájových roštů pro prasata, skot a telata.
Velkoobchod a zásobování s potravinami, západní Čechy a Praha
Dovoz potravin přímo k Vám, dodávku chlazených a mražených potravin, cukrovin, trvanlivého a sterilizovaného zboží realizuje velkoobchod APETITTO - ŠNAJDR s.r.o., západní Čechy.
Distribuce mléčných, mražených i nemražených potravin, velkoobchod
Prodej a distribuce mražených i nemražených potravin, mléčných výrobků a nápojů do restaurací, škol a jídelen realizuje velkoobchod potravin APETITTO - ŠNAJDR s.r.o.
Skleněné a plastové obaly, kosmetické a zdravotnické lahvičky, lékovky, kelímky, uzávěry
Plastové a skleněné lahvičky na krémy, mastičky i léky dodává rodinná firma Milena Pravečková – Renwel sídlící v Nýřanech. Prodáváme veškeré plastové lahve a uzávěry různého průměru.
Hydraulické šroubení a trubky, manometry Plzeň - široký sortiment včetně montážních doplňků
Široký sortiment hydraulického šroubení, trubek a spolehlivých manometrů do různě náročného prostředí, včetně drobného příslušenství k montáži nabízí česká firma Adrian – HADICEADRI z Plzně.
Skleněné flakóny a flakónky dle objemu, s rozprašovačem na parfémy, e-shop, příslušenství
Elegantní flakónky do kabelky každé ženy dodává ryze česká společnost Pavla Skálová z Nýrska. Flakóny s balónkem i rozprašovačem v nejrůznějších barvách, velikostech a materiálech.
Opravy hydraulických hadic a hadic s koncovkami Plzeň – odborně a rychle
Ušetřete nemalé fifnanční výdaje za nákup nových hydraulických hadic a hadic s koncovkami, nechte je odborně opravit u společnosti Karel Adrián – HADICEADRI z Plzně.
Betonové stájové rošty pro čistý chov dobytka, Klatovy
Betonové stájové rošty pro chov prasat, skotu a telat, přejezdové a pogumované rošty se zpevněnými hranami a nízkou váhou vyrábí ATRO - BETON, spol. s r. o., Klatovy.
E-shop s obalovými materiály, kartonáž, lepenky, fólie, pytle, sáčky i různých velikostí
Obalový materiál pro ochranu Vašeho zboží naleznete u firmy Recyklbox - Blanka Weisserová sídlící v obci Líně u Plzně. Vysoce odolné stretch folie i krabice pro bezpečnou dopravu Vašeho zboží.
RECYKLBOX s. r. o.
Kvalitní stravování pro zaměstnance, rozvoz teplých obědů zdarma, provoz firemních kantýn
Výživné a chutné jídlo pro Vaše zaměstnance Vám dodá společnost Menclová Jana, s.r.o. z Plzně. Zvyšte výkonnost Vašich zaměstnanců na maximum a dopřejte jim každý den teplou domácí stravu.
Drůbežářský závod Klatovy, zpracování kuřecího masa, výroba uzenin
Drůbežářský závod Klatovy a.s. se zaměřuje na odchov kuřat, zpracování kuřecího masa, výrobu kuřecích uzenin a jiných produktů bez E, prodej kuřat chlazených a mražených.
Kralovická cukrárna Svěženka, ruční cukrářská a pekařská výroba
Kralovická cukrárna Svěženka – Jana Špačková realizuje ruční cukrářskou a pekařskou výrobu, peče zákusky, dorty, záviny, řezy, koláčky na svatby a oslavy.
Šperky a bižuterie, zlaté, stříbrné, z chirurgické oceli
Klenoty pro každou příležitost, zlaté, stříbrné, z chirurgické oceli, bižuterie, prodej prstenů, řetízků, náramků a přívěsků realizuje Zlatnictví ZLATÁ KORUNA, Plzeň.
Výrobní oděvní družstvo Klatovy
Šití pracovních oděvů, pyžam, šatů, halen, zástěr, ale také potahů na matrace nebo ortéz pro tuzemský i zahraniční trh je náplní práce výrobního oděvního družstva VKUS Klatovy.
Pyžama, noční košile, zástěry
VKUS, výrobní oděvní družstvo Klatovy nabízí šití kvalitních pánských pyžam, dámských nočních košil a zástěr především pro nemocnice nebo domovy seniorů.
Balící sítě na vánoční stromky
Již nyní myslete na sezonu prodeje vánočních stromků s firmou František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě, kde můžete objednávat balicí sítě na vánoční stromky v několika verzích.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Prodej a distribuce nemražených potravin
Společnost APETITTO - ŠNAJDR s.r.o. ze Zruče u Plzně se specializuje na prodej a distribuci nemražených potravin ve vysoké kvalitě, které nabízí restauracím, jídelnám, školám a školkám.
Prodej a distribuce mražených potravin
O pravidelnou distribuci a prodej kvalitních mražených potravin do škol, školek, restaurací a jídelen se postará společnost APETITTO - ŠNAJDR s.r.o. se sídlem ve Zruči u Plzně.
Cukrárna Svěženka Kralovice
Pečení nepatří zrovna mezi Vaše koníčky a přesto chcete potěšit blízké chutným dortem? Navštivte Cukrárnu Svěženka Kralovice, kde si můžete posedět v příjemném prostředí a ochutnat vyhlášené zákusky.
Výroba plastů Tachov
Česká společnost Tachovské SPV s.r.o. nabízí zákazníkům výrobu plastů a plastových výlisků metodou vstřikování od výroby vstřikovací formy až po potisk a dopravu hotových výrobků.
Prodejna masa a uzenin Domažlice
Kvalitní maso a uzeniny z prověřených vlastních chovů a vlastního zpracování na jatkách nabízí ve své rozšířené prodejně Zemědělského obchodního družstva Mrákov.