Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Dárkové balení a kazety s kvetoucími čaji – potěšení v podobě zeleného čaje a svinutého květu
Různé druhy kvetoucích čajů s výraznou chutí v dárkovém balení nebo kazetě prodává na svém e-shopu společnost Darka company s.r.o. z Brna.
Zakázkové krejčovství Brno, šití oděvů a hotelového a bytového textilu na míru, šití z přírodních materiálů
Společnost LS Style krejčovství s.r.o. je ryze česká výrobní firma, která se zabývá zakázkovým krejčovstvím s důrazem na kvalitu.
Velkoobchodní prodej květin, denně čerstvé květiny, řezané a hrnkové květiny, floristické doplňky
Velkoobchodním prodejem denně čerstvých řezaných a hrnkových květin a floristických doplňků se zabývá společnost STORGE s.r.o.
Prodej, montáž a servis kvalitních roštů MIK, rošty pro chov prasat, koz, ovcí a drůbeže
Společnost AGR Bohemia s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a servisem kvalitních roštů pro chov prasat, koz, ovcí, drůbeže a do dojíren.
Klasické respirátory, NANO respirátory, nákrčníky a roušky – ochrana nejen před koronavirem
Ochranu před různými viry prostřednictvím klasických a NANO respirátorů, nákrčníků a roušek umožňuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna, která se postará o jejich dodávku.
Activity promotion s.r.o.
Degustační balíčky té nejlepší kávy v dárkovém balení – skvělá volba pro milovníky kávy
Pokud jste milovníky kávy a chcete vyzkoušet degustační balíčky nebo dárková balení kávy, obraťte se na společnost Darka company s.r.o. z Brna, která provozuje i e-shop.
Velkoobchod květin, dovoz květin pro květinářství, distribuce pro floristy
Společnost Vonekl s.r.o. je Váš spolehlivý partner pro květináře a floristy.
Nýtovací a lisovací matice, spojovací materiál do plechu, distribuce a prodej
Spojovací materiál do plechu, nýtovací a lisovací hadice, dodávka montážních systémů, distribuci a prodej nabízí firma SIMAF CZ s.r.o., z Brna.
SIMAF CZ s.r.o.
Svářecí technika, svařovací stroje, plazmové stroje, autogenní technika - příslušenství, prodej a servis, Brno
Široký sortiment svářecí techniky, plazmových strojů, brusiva, ochranných pracovních pomůcek, autogenní techniky - příslušenství, prodej a servis od firmy FORMICA WELD spol. s r.o., z Brna.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Recyklovatelné Bag-in-Boxy (BiB) do mléčných automatů - sáčky pro sterilní balení mléka
Sáčky pro sterilní balení mléka dodává v České republice firma Model Pack Shop. Pořiďte si recyklovatelné Bag-in-Boxy (BiB) do mléčných automatů, které zvyšují trvanlivost čerstvých produktů.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Květiny, dekorace a dárkové předměty nejen na svatbu nebo narozeniny
V Květinářství paní Hanny Nazaruk z Brno Líšeň si můžete koupit krásné čerstvé řezané květiny, dárkové předměty a dekorace a další okrasné předměty do domácnosti.
Upevňovací technika, spojovací materiál, šrouby, matice, vruty
Spojovací materiál, šrouby, tyče, kolíky, upínací technika, nástroje a nářadí, ruční, svařovací, ochranné pomůcky prodává velkoobchod reca spol. s r.o., Brno.
Kvalitní a spolehlivá nýtovací technika pro jednotlivce i firmy
Vývojem a dodávkami kvalitní a spolehlivé nýtovací techniky, jako jsou nýtovačky, nýtovací matice či šrouby, se zabývá společnost SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Květinářství, prodej květin, květinová vazba Brno
V Mámině květinářství jsme pro vás připravili široký sortiment řezaných i hrnkových květin.
Přední český výrobce kolagenu určeného pro další zpracování se sídlem v Brně
Je pro Vás stěžejní výroba a dodávka kolagenové hmoty pro Vaše produkty? Chcete se opřít o společnost s vlastními výrobními postupy a certifikovanými procesy?
Lahůdky studené kuchyně – příprava jednohubek, chlebíčků, obležených mís, kanapek
Lahůdky studené kuchyně, které potěší chuťové pohárky Vašich hostů, jako jsou jednohubky, chlebíčky, kanapky nebo bohatě obložené studené mísy, připravuje výroba studené kuchyně Vladimír Kunc.
Prodej a rozvoz čerstvých květin v Praze a Brně
Čerstvé řezané květiny a doplňkové zboží pro květinářství, floristy a všechny, kdo pracují s květinami, rozvoz květin až k vám domů – STORGE s.r.o.
Novoroční ohňostroj na jedno zapálení najdete na eshopu www.pyrotechnika.cz
Novoroční ohňostroj patří neodmyslitelně ke každému Silvestru. Pokud chcete udělat dojem sestavou na jedno zapálení, navštivte eshop www.pyrotechnika.cz!
Prodej a servis kvalitních roštů MIK Brno, rošty pro prasata, skot a drůbež, montáž roštů MIK
Stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty, prodej, servis, poradenství a montáž roštů MIK.
Výroba chutných chlebíčků v Brně
Dopřejte sobě i svým hostům potěšení v podobě našich vynikajících chlebíčků.
Svatební dorty, cukroví a příprava výslužky – individuální výroba dle přání zákazníka
Moderní i klasické svatební dorty podle představ a přání budoucích novomanželů včetně svatebního cukroví a výslužky upeče a připraví cukrářská výroba Kuncovi z Brna.
Rozvozy květin a doplňků Brno, dovoz květin pro květinářství, floristiku a obchodní řetězce
Velkoobchod květin Vonekl zajišťuje dovoz květin, zeleně a floristických doplňků zejména pro odběratele na Jižní Moravě.
Prodej medů nejen od českých včelařů Brno, prodej medoviny, propolisu, stáčení medu do sklenic
Nabízíme prodej medu klasických i zahraničních, prodej včelích produktů, prodej medoviny, propolisu či mateří kašičky a stáčíme med do přinesených sklenic.
Prodej svařovacích závěsů, boxů, PVC pásy a zástěny - ochrana zdraví při práci
Specialista na dodávku a prodej svařovacích závěsů a boxů pro ochranu zdraví zaměstnanců, to je společnost PortaTherm s.r.o., působící v Brně.
Výroba a prodej uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace
Prodej a výrobu uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace, plynovody, potrubí ad. zajistí na Brněnsku firma MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody